>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wysokie stawki

K 0

kosiara098

Użytkownik
Witam, od jakiegoś czasu trudnię się bukmacherką( z większymi bądź też mniejszymi sukcesami), głównie buki naziemne, nie tylko w Polsce. Chciał bym się &quot;przenieść&quot; w świat wirtualny i tu pojawiają się moje dwa.
1. Który z buków najlepiej nadaje się do grania stawkami 2-5k złotych i nie zostaną nałożone na mnie limity.
2. Czy nie będzie problemów jeśli będę używał konta za granicą i w Polsce ( dość częste wyjazdy do kilku krajów)?

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
siemka,
takimi stawkami śmiało uderzaj do Pinnacle, Sbobet, Betfair, BetCris, Bookmaker, 5Dimes. Generalnie poszperaj w google info o bukach azjatyckich, tam można ostro i długo grać.
Ze swojej strony na bank polecam Pinnacle, Sbobet, Betfair. Tam mnie nie ruszyli, choć gram tam kilka lat stawki 1-3,5 tyś.
pozdr.

C 14

cassidybet

Użytkownik
Jeśli nie będziesz grał surebetów to nie powinni Cię prędko limitować czemu chcesz grać aż takimi stawkami? co jeśli przegrasz 2x pod rzad po 2k ?

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Jeśli nie będziesz grał surebetów to nie powinni Cię prędko limitować czemu chcesz grać aż takimi stawkami? co jeśli przegrasz 2x pod rzad po 2k ?
jak ma budzet 150 tys to za ile ma grac?
jedyne logiczne wytlumaczenie
surebety nie maja tu zadnego znaczenia.

Otrzymane punkty reputacji: +12
K 0

kosiara098

Użytkownik
Wybrałem Pinnacle, trochę trudny do ogarnięcia na początku ale już jest dobrze.Budżet mam spory, wiedzy też dosyć dużo. Temat do zamknięcia ????

Do góry Bottom