>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wysokie kursy

Status
Zamknięty.
D 0

dancioo

Użytkownik
WItam, jak juz pisałem wczesniej aczkolwiek ktos usunal moj temat z niewyjasnioncyh przyczyn, zastanawia mnie sprawa goscia ktorego znalazlem na fb, a mianowicie oferuje on typy po kursie 30 kazdy, zazwyczaj po 2/3 za cene 80 euro, po jego zrzutach ekranu i filmikach wszystko jest niby prawdziwe, nawet na 2 zdjeciach pokazuje sie w calosci, aczkolwiek zastanawia mnie czy ktos kiedys mial do czynienia z takimi &quot;czarodziejami&quot; bo osobiscie nie jestem w stanie uwierzyc w szosty zmysl tego typa? dodatkowo wstawia foty typow na ligi okregowe lub daleko za ekstraklasa, dla mnie to troche podejrzane a zadnych info nie moge znalezc w sieci, linku nie wstawiam bo to nie jest zadna reklama

kuku 147

kuku

Użytkownik
Witam, ktoś usunął twój temat ponieważ te &#39;niewyjaśnione przyczyny&#39; polegają na tym że każdy fixiarz itp. co sprzedaje typy to hazardziści nieudaczniki co przegrali wszystko i nie mają już za co grać, więc próbuje wyciągnąć kasę od debili podając jakieś typy z doopy na chybił trafił i niektórzy o dziwo jeszcze się na to nabierają

D 0

dancioo

Użytkownik
jasne ze tak, ale właśnie przeglądam jego posty i widze ze co miesiąc daje taki typ za darmo, aczkolwiek coś z komentarzami mi nie pasuje, wypada chyba tylko czekac na jakis dowod

S 440

straszaksam

Użytkownik
jasne ze tak, ale właśnie przeglądam jego posty i widze ze co miesiąc daje taki typ za darmo, aczkolwiek coś z komentarzami mi nie pasuje, wypada chyba tylko czekac na jakis dowod
Nie chce mi się szukać za Ciebie, ale pogoogluj sobie albo poszukaj na forum.

Podpowiem Ci, że datę posta na FB można zmienić.

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
Osobiscie gram u jednego typera kursy na itf woman...Oczywiscie nazwy nie podam i jestem zadowolony min kurs to 1,83 jaki dostalem a maks 10 co wszedl...Wiec wszystko jest mozliwe...No ale musi miec archiwum itd...U ktorego gram ma....

firel 142

firel

Użytkownik
oni robią czasami tak że podają typ, jak wejdzie to zostawiają, jak nie - usuwają komentarz.
albo doda np. dziś post do osi czasu z przedwczoraj że niby wszedł mu 2/1 po kursie @29.
Zastanów się, czy gdyby zarabiali tysiące na bukmacherce, mieliby jaikolwiek powód aby sprzedawać swoje typy, skoro (teoretycznie)mogą zarobić 5x tyle na graniu?
Jesli ktoś podaje typy zarówno trafione jak i nie, to jeszcze bym go nie skreślał, natomiast jeśli ma same poprawne - wiadomka że scam

D 0

dancioo

Użytkownik
nie znałem tej opcji ale to wszystko wyjaśnia dlaczego tylko przy komentarzach z podanymi typami widnieje pelna data z godzina: )

D 0

dancioo

Użytkownik
oni robią czasami tak że podają typ, jak wejdzie to zostawiają, jak nie - usuwają komentarz.
albo doda np. dziś post do osi czasu z przedwczoraj że niby wszedł mu 2/1 po kursie @29.

Zastanów się, czy gdyby zarabiali tysiące na bukmacherce, mieliby jaikolwiek powód aby sprzedawać swoje typy, skoro (teoretycznie)mogą zarobić 5x tyle na graniu?

Jesli ktoś podaje typy zarówno trafione jak i nie, to jeszcze bym go nie skreślał, natomiast jeśli ma same poprawne - wiadomka że scam
tak się zastanawiałem i przeszła mi przez myśl taka opcja że gość dostał bany u bukow, a stronka ma ponad tysiac lajkow wiec latwo przeliczyc ile moze przyciac na typach zakladajac ze wiekszosc gra, w kazdym razie gosc ewidentnie zmienia date

yar000 9,7K

yar000

Użytkownik
Chcesz naprawdę wysokie kursy?
To poczekaj aż ogarnę do końca ten wątek ;): #3017
Edit: nie mam pojęcia o co i o kogo chodzi ale wiem jedno.
Jeśli ktoś ma patent na górę złota, to nie sprzedaje łopat za grosidła tylko sam to złoto wykopuje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom