>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wysoka skuteczność = zysk!!

S 0

sobyrka

Użytkownik
Witam!!
Zacznę prezentować w temacie moje typy razem ze stawkami oraz potencjalnymi wygranymi.
Śledźcie temat bo myślę, że można coś ugrać ;)
Będą to głównie handicapy azjatyckie, a dokładniej: handicap 0, czasem będę wrzucał typy z tak zwaną podpórką. Jeśli jakiś typ nie wejdzie będę grał kolejny za większą kwotę.
Założenie: miesięczny yield ok. 10%
Typ gram za 2-5% mojego budżetu (chyba, że zostanie nietrafiony to kolejny będzie grany za nieco większą kwotę)

S 0

sobyrka

Użytkownik
Budżet początkowy: 155 zł
1)
Mecz:
RB Dour Borinage v Sint-Niklaas
Typ: RB Dour Borinage 0.0
Stawka: 5 zł
Kurs: 1,26

S 0

sobyrka

Użytkownik
Zaznaczam, że zaczynam z niskim budżetem. Nie widzę sensu wypływania od razu na głęboką wodę. Jeśli system zacznie przynosić korzyści to systematycznie będę pomnażał swój kapitał.

S 0

sobyrka

Użytkownik
RB Dour Borinage 1-1 Sint-Niklaas
A więc zwrot zainwestowanych pieniędzy
2)
Mecz: Elche v Murcia
Typ: Elche 0.0
Stawka: 5 zł
Kurs: 1,21

S 0

sobyrka

Użytkownik
Shinnik Yaroslavl 2-1 Tomsk
Niestety porażka ...z mojej winy, źle przeanalizowałem spotkanie. Za to dobra lekcja na przyszłośc ;)
Budżet: 151,05

S 0

sobyrka

Użytkownik
Jordan 2-1 Japonia
Szczęście mi nie dopisuje. Oby to były dobrego złe początki.
Przy stanie 2-0 obstawiłem live że 3 gola strzeli Japonia (za 11 zł przy kursie 1,83) i trochę uratowałem budżet.
Szkoda też niewykorzystanego karnego dla Japonii przy stanie 2-1
No ale trudno gramy dalej ;)

S 0

sobyrka

Użytkownik
5)
Mecz:
Boliwia v Argentyna
Typ: Argentyna 0.0
Stawka: 40 zł
Kurs: 1,425
Jeśli chodzi o powyższe zdarzenie trochę ryzykuję (gram za prawie 1/3 mojego budżetu) ...może robię źle ale czuje, że będzie dobrze ???? ???? ...w najgorszym wypadku jeśli przegram to zaczynam przygodę od 100 zł na koncie, ale będę grał już wg określonego przeze mnie schematu i tego będę się trzymał tj. tylko handicapy 0, a mecze będę analizował szczegółowo i wybierał tylko te najlepsze bazując na aktualnej formie zespołów oraz będę brał pod uwagę znaczenie meczy dla poszczególnych zespołów.
TRZYMAJCIE KCIUKI ;)

S 0

sobyrka

Użytkownik
Witam ponownie po dłuższej przerwie!!
Powyższy sposób okazał się mało skuteczny i nieco ryzykowny (na szczęście udało się wyjśc na prostą) w związku z tym zmieniłem moją taktykę ...gram dalej handicapy azjatyckie ale minimalny kurs zdarzenia to 1,7 ...i także postawiłem na grę płaską stawką. Jak na razie rezultaty są bardzo dobre
Wkrótce wrzucę tutaj screena z moimi dokonaniami i na bieżąco będę wrzucał moje typy ...tym razem będzie można z nich z pewnością skorzystac!

Do góry Bottom