S 0 skco Użytkownik Styczeń 21, 2009 #1 Mam pytanie co mam podac w nazwie banku zey kasa bez problemu przyszla... wpisac mBank czy BRE bank SA
Mam pytanie co mam podac w nazwie banku zey kasa bez problemu przyszla... wpisac mBank czy BRE bank SA
S 0 skco Użytkownik Styczeń 21, 2009 #3 i napewno przyjdzie kasa...gdzies kiedys czytalem (tylko teraz nie moge znalesc) ze koles wlasnie cos zle podal i mu kasa przepadla
i napewno przyjdzie kasa...gdzies kiedys czytalem (tylko teraz nie moge znalesc) ze koles wlasnie cos zle podal i mu kasa przepadla
52 jemjogurt Użytkownik Styczeń 21, 2009 #4 to jak wiesz lepiej to czemu nie wpiszesz calosci? mBank, Bankowość Detaliczna BRE Banku SA koniec tematu ja wpisywalem mbank i dochodzi normlanie kasa przepada jak podajesz zly nr konta a nie nazwe banku
to jak wiesz lepiej to czemu nie wpiszesz calosci? mBank, Bankowość Detaliczna BRE Banku SA koniec tematu ja wpisywalem mbank i dochodzi normlanie kasa przepada jak podajesz zly nr konta a nie nazwe banku
D 0 dejlux1 Użytkownik Styczeń 26, 2009 #6 ja dawałem mbank ale czasami BRE bank SA i również dochodziła to chyba obojętne aby swift się zgadzał
ja dawałem mbank ale czasami BRE bank SA i również dochodziła to chyba obojętne aby swift się zgadzał