>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyplata na konto

Status
Zamknięty.
S 0

sterownik

Użytkownik
Wplacilem 32 dni temu 2tys przez mb, dostalem bonus i naprawde sporo gralem. Teraz mam 3tys i chce to wyplacic najlepiej na mbank.

Nie wiecie tak mozna? Ktos z was wyplacal kiedys na konto?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie wypłacałem nigdy na konto ale mogę się domyślać... zasady są takie, że jeśli wpłacałeś przez MB to masz &quot;aktywną&quot; wypłatę na tylko na MB. Ja wpłacałem przez MB i kartę kredytową więc mam te dwie opcje aktywne.
Chociaż moge się mylić...

S 0

sterownik

Użytkownik
w tym problem, ze mb mam teraz zablokowane ????
no i w tym e chyba u nich nie ma support pl a ja po angielsku nie napisze zapytania ????

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Napiszesz odpisuja po polsku i to bez problemu skoro ci konto zablokowali to chca skan dowodu i wyciag z banku napisz do nich ze swego konta w dziale pomoc to ci odpisza pozdro

sekular 47

sekular

Użytkownik
Zeby nie zakladac nowego watku i zasmiecac forum napisze tutaj...
Chcialem zlecic dzis wyplate, ale wykorzystalem swoja jedna darmowa juz w tym miesiacu. I troszke sie przerazilem wyplata na Moneybookers to 15euro ???? zakladajac ze chicalbym wyplacic np 150euro, to jest 10%! Chyba jesli chodzi o ten aspekt to pinnacle niezle tnie;) A z tego co sie wstepnie zorientowalem to wyplata na MB jest jedna z najtanszych opcji, bo wyplata na konto jest jeszcze drozsza...
Bedzie trzeba poczekac do nastepnego 1 czerwca ????
pozdrawiam

sekular 47

sekular

Użytkownik
Dla rozwiania wszelkich watpliwosci...
Wyplacamy tylko ta sama metoda jaka wplacalismy. Dzis testowalem wyplate na konto, ale z racji, ze wplacalem przez MB tylko taka metoda wyplaty mnie obowiazuje.
pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom