>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyplata Na Inne Konto...

kantor10 0

kantor10

Użytkownik
Witam,Pytalem o to w poscie ,,wplaty/wyplaty&#39;&#39;ale nikt nie odp.. Konto mam zalozone na siostre a ona nie ma konta bankowego. Czy moge wyplacic na konto mamy ?? Jezeli nie to w jaki sposob moge wyplacic pieniadze??

marcinforever 0

marcinforever

Użytkownik
raczej nie

mozna dokonc wyplaty chyba tylko na to konto z ktorego wplacales kase i na te dane ktore są podane przy rejestracji :-?

cerber 2

cerber

Użytkownik
W BAH raczej mozesz wyplacic na kazde konto niezaleznie czy jest zalozone na Ciebie czy na kogo innego.
Inaczej jest chyba u innych bukow....

P 1,8K

patced

Użytkownik
w bah wystarczy że w koncie założonym u buka i w banku pokrywa się nazwisko oni nie chcą skana więc dlatego wieleludzi tam gra pozdro

K 0

krysti4nek

Użytkownik
Kantor10, mam ten sam problem ;/ zalozylem konto na babcie ale ona nie ma konta w banku.. :| wiec chce wyplacic pieniadze na tate.. (te same nazwisko)

przejdzie to ?

R 0

rbn

Użytkownik
a co za problem ?? dam Ci przykład. Ktoś wysyła do Ciebie na konto kase ale pomyliło mu się imię i nazwisko. Nie przyjdzie ?? Oczywiście że przyjdzie.
Wszystko

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Nie piszcie już w tym temacie wszystko chyba jasne jak nie wyjaśnie. W bah wypłacają na każde konto gdy nie masz 18 lat zakładasz konto w bah na mame a na swoje izzy konto wypłacasz. Ja ostatnio wypłacałem na moneybokers kolegi i poszło ;) pozdro

Do góry Bottom