Witam,Pytalem o to w poscie ,,wplaty/wyplaty''ale nikt nie odp.. Konto mam zalozone na siostre a ona nie ma konta bankowego. Czy moge wyplacic na konto mamy ?? Jezeli nie to w jaki sposob moge wyplacic pieniadze??
a co za problem ?? dam Ci przykład. Ktoś wysyła do Ciebie na konto kase ale pomyliło mu się imię i nazwisko. Nie przyjdzie ?? Oczywiście że przyjdzie.
Wszystko
a co jeśli w bet-at-home.com mam konto założone na mamę a pieniądze chciałbym wypłacić na swoje konto izzykonto w mbanku?? nie mam jeszcze 18 skończonych
Na konto MB mozna wyplacac tylko wtedy gdy wplaciles z tego konta na BAH kase.
a co jeśli w Bet-at-home.com mam konto założone na mamę a pieniądze chciałbym wypłacić na swoje konto izzykonto w mbanku?? nie mam jeszcze 18 skończonych
a co jeśli w Bet-at-home.com mam konto założone na mamę a pieniądze chciałbym wypłacić na swoje konto izzykonto w mbanku?? nie mam jeszcze 18 skończonych
Nie piszcie już w tym temacie wszystko chyba jasne jak nie wyjaśnie. W bah wypłacają na każde konto gdy nie masz 18 lat zakładasz konto w bah na mame a na swoje izzy konto wypłacasz. Ja ostatnio wypłacałem na moneybokers kolegi i poszło pozdro