>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyplata jeton

M 0

marys91

Użytkownik
Witam zleciłem wyplatę na jeton z 888starz. I mam do was pytanie jak bezpiecznie wyplacić pieniadze z jeton. Gdzies slyszalem ze mozna z jeton na revolut wysłać (zamowiłem kartę jetoncard czy ktos korzystał jakie sa opłaty i czy mozna bezproblemowo wyplacać z wszystkich bankomatoŵ? ) POZDRAWIAM

DarkBets 0

DarkBets

Użytkownik
Cześć, z jetona najlepszą i najpewniejszą opcją jest wypłata środków na revolut. Karta jeton nie jest Ci potrzebna. Zlecasz wypłatę z jetona na swoje konto revolut, mając już środki na revolucie wypłacasz je w bankomacie i tutaj już potrzebujesz karty revolut - zamów sobie, przyjdzie w max. 2 tygodnie. Praktykuje to grając u ruskich od blisko lat. Wypłacam kasę od buków w każdy piątek po pare/naście tys. i nigdy nie miałem problemu. Raz przechodziłem weryfikację zleconą przez jeton, ale potrwała 24h i temat ucichł ;)

G 14K

gzjjr

Użytkownik
Podbijam jeszcze raz. Mam 400 zł na Jeton. Jak mogę to najszybciej wypłacić aby mieć gotówkę? Ich kulawą kartę mam, revoluty itp wszystko mam

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
A podobno na niektóre banki trusly przychodzi mega szybko, czasami po godzinie albo dwóch na koncie są już pieniądze. Prawda to?

Do góry Bottom