>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłaty, wpłaty a konto w banku i konto u bukmachera

D 0

dziadek997

Użytkownik
Cześć. Jestem nowym użytkownikiem i już nie długo użytkownikiem konta bukmacherskiego. Póki co ogrywam się na sucho, edukuje, bo stwierdziłem, że nie ma co się spieszyć.
Tak więc mam do was pytanie/a.
Posiadam konto w banku spółdzielczym w mojej mieścinie. Chciałbym pieniądze do bukmachera wpłacić za pomocą przelewu w banku. Załóżmy, że coś ugram i będę chciał wypłacić pieniądze. Będzie możliwość wpłacenie tych pieniędzy na to konto w spółdzielczym?
A można wypłacić jakimś sposobem pieniądze z banku jeśli nie posiada się konta np. jeśli wpłaciłem przelewem(druczek) to i jakoś nie dało by się ich wypłacić tym sposobem?
Pytania pewnie dla was banalne, dla mnie nie do końca. Tak jak już pisałem zbieram się wolno bez pospiechu, bo chyba w tych sprawach to nie jest wskazane.
Z góry dziękuje za pomoc ????
Pozdrawiam.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Można wypłacić na jakiekolwiek konto jeśli jest na Ciebie.
Konto w Banku Spółdzielczym to chyba relikt komunizmu.
Pomyśl nad tym żeby założyć sobie w jakimś bardziej cywilizowanym banku. Dziś można założyć sobie konto przez internet na bardzo dobrych warunkach.
Popatrz na te działy na forum -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f42/
Znajdziesz tam sporo informacji o płatnościach związanych z bukmacherami.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 0

dziadek997

Użytkownik
Dokładnie, relikt komunizmu, ale to mała mieścina i nie ma co się po niej wiele spodziewać ????
Myślałem nad kontem w Moneybookers. To dobry wybór?
To załóżmy, że wpłaciłem tam pieniądze i chce teraz wypłacić je, jakie są sposoby?
Vader, dzięki za pomoc ✅ dla Ciebie.

Do góry Bottom