>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Witam, czy na becie365 jest możliwość wypłaty pieniędzy przez konto skrill? ponieważ ja wpłacałem na samym początku paysafecard za 20 zł żeby grać i teraz zrobiłem z tego 200 zł i kumpel powiedział, że mogę wypłacać na jego konto skrilla i nie będzie problemu, ale teraz jest taki problem, że jeśli chce coś wypłacić to nie mam opcji żeby wypłacać to przez skrilla tylko pisze, że muszę podać nazwę banku, nr itp. Co robić? swojego konta bankowego nie mam, czy mogę zrobić to poprzez rodziców konto? :?

T 140

tajski26

Użytkownik
Jeśli robiłeś depozyt przez paysafecard nie będzie dostępna wypłata przez skrilla. Tylko i wyłącznie na konto bankowe. Poprzez konto bankowe rodziców spróbować mógłbyś ale pewności nie masz że pieniądze zostaną wypłacone - niby dla banków ważny jest tylko numer konta - ale jeśli np. buk uprze się na weryfikację tego że rachunek bankowy jest na takie same dane jak Twoje konto u buka to nie wypłacisz pieniędzy na konto rodziców. Niekoniecznie muszą Cię weryfikować w ten sposób bo całoroczny weryfikuje adres poprzez np. wysłanie listu. Ja ostatnio z nowego konta wypłacałem bez konieczności weryfikacji rachunku bankowego.

Do góry Bottom