>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata ze skrill - data urodzenia

F 0

fighter7

Użytkownik
Witam
Mam taki problem, gdyż mam na koncie Skrill pienądze i chcialbym je wyplacic, ale niestety przy próbie wypłaty jest weryfikacja daty urodzenia, a ja gdy zakładałem konto nie miałem 18 lat i podałem fałszywą datę, której nigdzie nie zapisałem ;/ Czy da rade jakoś wypłacić te pieniądze? np poprzez wpłacenie do jakiegos buka i wypłacenie z tego buka na konto bankowe

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam
Mam taki problem, gdyż mam na koncie Skrill pienądze i chcialbym je wyplacic, ale niestety przy próbie wypłaty jest weryfikacja daty urodzenia, a ja gdy zakładałem konto nie miałem 18 lat i podałem fałszywą datę, której nigdzie nie zapisałem ;/ Czy da rade jakoś wypłacić te pieniądze? np poprzez wpłacenie do jakiegos buka i wypłacenie z tego buka na konto bankowe
W nie których bukach może to przejsc kiedys pamietam wyplacalem tak wlasnie z unibet czy betsson. Najprostszym rozwiązaniem w twoim przypadku jest napisanie do skrilla że pomyliles datę urodzenia i wyslac im dokumenty jakie wymagaja. Twoje konto powinno zostać pomyslnie zweryfikowane

4 18

450yamaha

Użytkownik
Sory za odkopanie tematu ale mam taki sam problem. Mógłbyś powiedzieć jak to się skończyło w Twoim przypadku? Bez Problemu?

Do góry Bottom