tomislawking
Użytkownik
Wie ktoś może, czy można wypłacić pieniądze z konta pokerstars, jeśli nigdy nie wpłacałem tam pieniędzy, a cały mój bankroll zbudowałem zaczynając od freerolli.
dindek uwierz mi że nie jestem u nich na minusie z wpłat. Wpłacałem ostatnio jakoś 50$ wygrałem w turnieju 1.5K$ i pograłem stoliki i inne turnieje i miałem jakieś 3K$ i po odczekaniu 48h od wpłaty wypłaciłem i kasa po kilku sekundach jest na koncie moneybookersw sekunde to chyba jedynie jak jestes na minusie z wplat tzn jak wplacisz 20, a chcesz wyplacic 50 to 20 w sekunde a kolejne 30 kilka h, chociaz ostatnio wlasnie szlo w sekunde wiec sam nie wiem
Niestety nie jest to mozliwe.to jest temat o pokerstars wiec mam takie pytanko, czy istnieje mozliwosc zamiany zetonow wirtualnych na prawdziwa kase ??
Oficjalny kurs dnia, do tego pobieraja jakas swoja prowizje od przewalutowania, norma. Wiec sobie sprawdz oficjalny kurs i sadze +/- 3gr maxA ja mam takie pytanie wie ktoś po ile w pokerstars liczą kurs dolara ?
są strony gdzie ludzie kupują play money ale musisz miec ich 1mln za co dostajesz od 3-3,5$Jak mogę znalesc kupca na moje wirtualne zetony ??