>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wypłata z Betsson

L 0

luleky

Użytkownik
Witam,

Założyłem kolejne konto na osobę z rodziny i teraz mam pytanie, od wczoraj gram na Betsson i widzę że przy wypłacie mam podać tylko konto bankowe i kwotę, bez danych do przelewu, czyli z tego co mi się wydaje to dane pobierze z konta na betssonie. Czy przelew mi dotrze jeżeli dane adresowe są takie same tylko imie inne? I orientuje się ktoś ile idzie przelew od betsson przez zwykły przelew bankowy?

D 5

dami21

Użytkownik
Witam,
Założyłem kolejne konto na osobę z rodziny i teraz mam pytanie, od wczoraj gram na Betsson i widzę że przy wypłacie mam podać tylko konto bankowe i kwotę, bez danych do przelewu, czyli z tego co mi się wydaje to dane pobierze z konta na betssonie. Czy przelew mi dotrze jeżeli dane adresowe są takie same tylko imie inne? I orientuje się ktoś ile idzie przelew od betsson przez zwykły przelew bankowy?
Jak się nie orientujesz to nie PISZ dziecko...???? !
Bank zawsze idzie TYLKO NR konta a te dane mogą być nawet zmyślone PRZELEW I TAK ZAWSZE DOJDZIE po NR. !!! A ta bajeczka buków o danych to zwykły kłam , żeby nie prali brudnych pieniędzy.

P 0

pafcio9

Użytkownik
Absolutnie nie ma problemu z wyplatą pieniędzy z Betsson. Również miałem obawy na samym początku ale gdy zleciłem wypłatę na konto to po bodajże trzech dniach kasa była na moim koncie bankowym.

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Ja również przy wypłacie nigdy nie miałem problemów. 3 dni i pieniądze są na koncie :]
Betsson to jeden z najlepszych bukmacherów. Nigdy się na nim nie zawiodłem ???? Mam nadzieje ,że tak pozostanie ^^

G 0

grand123

Użytkownik
Ja również przy wypłacie nigdy nie miałem problemów. 3 dni i pieniądze są na koncie :]
Betsson to jeden z najlepszych bukmacherów. Nigdy się na nim nie zawiodłem ???? Mam nadzieje ,że tak pozostanie ^^
Zgadzam sie !!!

sylar 87

sylar

Użytkownik
Jak się nie orientujesz to nie PISZ dziecko...???? !
Bank zawsze idzie TYLKO NR konta a te dane mogą być nawet zmyślone PRZELEW I TAK ZAWSZE DOJDZIE po NR. !!! A ta bajeczka buków o danych to zwykły kłam , żeby nie prali brudnych pieniędzy.
Dami21 mylisz się, jakiś czas temu chciałem wypłacić z doxxbeta na konto mojej dziewczyny ponieważ miałem problem z bankiem a nie miałem czasu czekać na rozwiązanie tego problemu więc zleciłem wypłatę na jej konto podając swoje dane. Po tygodniu do nich napisałem odpisali mi żebym czekał 10 dni, czekałem i nic. Po 11 dniach znowu do nich napisałem po czym znowu mnie zbyli że to może być problem z bankiem, cała sprawa trwała 3 tygodnie po czym dostałem informację że pieniądze wróciły z powrotem do ich banku ponieważ dane konta nie zgadzały się z posiadaczem czy coś w ten deseń, polecili mi abym pieniądze wypłacił na Moneybookers, pieniądze były po 5 minutach. Wielki + dla nich ponieważ inny buk mógłby się za przeproszeniem dopieprzyć do tego i z kasy byłyby nici natomiast oni jeszcze przeprosili.
Można znaleźć wiele takich przypadków np na google ???? Najlepiej jest więc wypłacać na swoje konto ze swoimi danymi żeby nie było żadnych nieporozumień i problemów ;)

Do góry Bottom