>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata, weryfikacja, błędne dane

D 3

dzikie.wezysko

Użytkownik
Kilka lat temu założyłem konto na całkowicie zmyśloną osobę i tak sobie od czasu grałem na tym koncie, zapominając o fałszywych danych. Trochę wygrywałem, trochę przegrywałem, ale nigdy nie było problemów z wypłatą kasy.

Jeszcze kilka dni temu zleciłem wypłatę na prawie 1000 zł i została wysłana bez problemu na moje konto, od kilku miesięcy takich wypłat było kilka, czasem dzień w dzień, zawsze bez przeszkód.

Ostatnio zleciłem podobną wypłatę i wysłali mi maila o weryfikacji. Na tym koncie nie robiłem żadnych wałków, nawet nie korzystałem z bonusów powitalnych itp.

Wypłata została zablokowana do momentu zakończenia procesu weryfikacji, którego nawet nie mam jak rozpocząć z wiadomych powodów.

Problem jest o tyle duży, że na tym koncie mam kilka ładnych tysięcy złotych. Czy macie jakiś pomysł jak odzyskać chociaż część tych pieniędzy(nawet 10% tych pieniędzy to kwota, która mnie zadowoli)? Jakieś przerzucanie z buka do buka jest możliwe?

Niestety nie mam znajomego grafika, który podjąłby się wiadomego zlecenia.

Z góry dzięki za pomoc.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
A co stało na przeszkodzie abyś konto na prawdziwe dane założył. (wiek?)
Jaki to bukmacher?
Jedyne co możesz według mnie zrobić to napisać do buka i powiedzieć prawdę ewentualnie coś zmyślić że podczas zakładania konta byłeś totalnie pijany albo coś takiego. Zakładanie kont na fałszywe dane to totalna głupota a wpłacanie na takie konta pieniądze to jeszcze większa głupota.

D 3

dzikie.wezysko

Użytkownik
Miałem u tego buka już konto na swoje dane, jednak pare lat temu wygrałem u niego ponad 10k, po czym przez jakiś czas sukcesywnie wszystko przerąbałem i kazałem zablokować swoje konto na zawsze. Jakiś czas później założyłem nowe na lewe dane. Bukmacher to bet-at-home.

napoleon 583

napoleon

Użytkownik
Zawsze mozesz przegrac ta kase w pokera z kumplem :razz: tylko jest ryzyko bo moga sie zorientowac ale to chyba jedyne wyjscie bo napewno ci nie wyplaca bez weryfikacji :razz:

D 3

dzikie.wezysko

Użytkownik
Ooo i to byłoby dobre wyjście, tylko ja nie umiem grać w pokera. Da radę grać w pokera na dwie osoby? To on np. wpadłby do mnie z lapkiem, ja bym korzystał z mojego kompa i mojego Internetu, a on z mobilnego i widziałby moje wszystkie karty, myślę że dałoby radę tak zrobić, a jak on by miał dobre rozdanie a ja gorsze, to wchodziłbym większymi stawkami, tak żeby on je wygrał i wypłacił ze swojego zweryfikowanego konta. Dobrze mówię, czy nie jest tak kolorowo?

napoleon 583

napoleon

Użytkownik
Ooo i to byłoby dobre wyjście, tylko ja nie umiem grać w pokera. Da radę grać w pokera na dwie osoby? To on np. wpadłby do mnie z lapkiem, ja bym korzystał z mojego kompa i mojego Internetu, a on z mobilnego i widziałby moje wszystkie karty, myślę że dałoby radę tak zrobić, a jak on by miał dobre rozdanie a ja gorsze, to wchodziłbym większymi stawkami, tak żeby on je wygrał i wypłacił ze swojego zweryfikowanego konta. Dobrze mówię, czy nie jest tak kolorowo?
Dobrze, ja tak robilem gdy mialem problem z wyplata i przechodzilo:razz: tylko slyszalem przypadki ze buk blokowal konta osobom u ktorych podejrzewal taki proceder akurat nie mowie o bah :razz: Innego wyjscia nie masz niz sprobowac :cool: bo jak napiszesz do nich i opiszesz co tutaj na FB to z miejsca ci zablokuja konto a kasy nie zobaczysz :razz:

D 3

dzikie.wezysko

Użytkownik
A mógłbyś opisać mniej więcej jak to wyglądało? Ile zajęło Ci przeniesienie tego hajsu na drugie konto? Grałeś małymi stawkami, czy raczej większymi? Zrobiliście to na raz, czy spotykaliście się i przenosiliście małymi kwotami, żeby buk się nie zorientował? Daj jakieś rady, jak to zrobić.

Do góry Bottom