>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata w Bet At Home

K 9

kuba2027

Użytkownik
Witam.Mam pytanie.Założyłem konto w BAH-u(jestem niepełnoletni)
i czy jeśli będę chciał przelać niewielką sumę pieniędzy(koło 100zł lub mniej na młodzieżowe konto)czy będą mnie weryfikować czy transakcja pójdzie bezproblemowo.
Lub czy jeśli te pieniądze będę mógł przelać na czyjeś konto??

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam.Mam pytanie.Założyłem konto w BAH-u(jestem niepełnoletni)
i czy jeśli będę chciał przelać niewielką sumę pieniędzy(koło 100zł lub mniej na młodzieżowe konto)czy będą mnie weryfikować czy transakcja pójdzie bezproblemowo.
Lub czy jeśli te pieniądze będę mógł przelać na czyjeś konto??
Podałeś dane nie zgodne z prawdą a więc złamałeś regulamin.
Co do weryfikacji nikt Ci nie jest wstanie na to odpowiedzieć jednych weryfikują od 50zł innych od 10 tyś.
Zaryzykować możesz kwota nie wielka ale jak coś pujdzie nie tak pretensje tylko i wyłącznie mniej do siebie.
https://www.bet-at-home.com/pl/terms
Poczytaj sobie...
I tak ci nie sprawdzą czy twoje konto jest młodzieżowe czy też nie więc spokojnie wypłacisz.
Co to jest konto młodzieżowe ? nigdy o takim czymś nie słyszałem.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Co to jest konto młodzieżowe ? nigdy o takim czymś nie słyszałem.
Niema kont młodzieżowych są tylko TESTOWE więc to totalna bzdura każdy for Fun może zagrać ale żeby założyć KONTO :!: musisz być osobą pełnoletnią podałeś trefne dane teraz próbujesz tutaj udawać że nie.... dlatego teraz Twój kłopot temat poruszany milion razy.....

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Konto bankowe ma młodzieżowe, heh.
A BAH nie będzie mógł stwierdzić po numerze konta na kogo ono stoi i czy osoba jest pełnoletnia. Jak nie poproszą o weryfikację to dostaniesz pieniądze. Takie podjąłeś ryzyko zakładając konto na siebie nie mając lat. Jak udupią to nie mniej do nikogo pretensji, ale akurat oni rzadko się fatygują żeby weryfikować graczy. Powodzenia

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
A BAH nie będzie mógł stwierdzić po numerze konta na kogo ono stoi i czy osoba jest pełnoletnia.
W dzisiejszych czasach wątpie żeby ktoś dokonywał bezpośrednich wpłat na konto bukmachera, wszystkie wpłaty odbywają się poprzez serwisy pośredniczące więc BAH nawet nie pozna twojego numeru konta.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
W dzisiejszych czasach wątpie żeby ktoś dokonywał bezpośrednich wpłat na konto bukmachera, wszystkie wpłaty odbywają się poprzez serwisy pośredniczące więc BAH nawet nie pozna twojego numeru konta.
Tu cie kolego zaskocze bah placi ze swojego konta zarowno w euro jak i w zlotowkach bez zadnego posrednika.2 firmy tak maja bah i doxxbet co placa ze swojego a reszta firm jakies envoye czy world paye....

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Tu cie kolego zaskocze bah placi ze swojego konta zarowno w euro jak i w zlotowkach bez zadnego posrednika.2 firmy tak maja bah i doxxbet co placa ze swojego a reszta firm jakies envoye czy world paye....
Chyba mnie nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to że większość wpłat dokonywanych do bukmacherów/kasyn odbywa się poprzez pośredników typu p24 a co za tym idzie główny odbiorca bukmacher dostaje przelew od p24 nie od głównego nadawcy.
Jeżeli chodzi o wypłaty to tak są one dokonywane z kont bankowych pośredniczacych w wypłatach możesz grać w u kilku różnych bukmacherów a kase przelewem dostać z jednego źródła. Nie sa to jednak wypłaty natychmiastowe a zwykłe przelewy bankowe na które trzeba czekać 1-2 dni.

Do góry Bottom