>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata w bankomacie

S 269

sztywny

Użytkownik
Witam
Chciałem zapytać czy limit na transakcje wychodzące jest połączony z limitem wypłat z bankomatu . Chodzi mi o to że mam limit transakcji wychodzących 200 zł a limit wypłat z bankomatu 1000 zł i nie mogę wypłacić więcej pieniędzy niż 500 zł . To było wczoraj ok 18 , a dziś rano chciałem drugi raz wypłacić to już nic nie mogłem wypłacić ...
czy może być przyczyną limit pieniędzy w bankomacie ?? czy wina jakiegoś limitu na karcie ??

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam

Chciałem zapytać czy limit na transakcje wychodzące jest połączony z limitem wypłat z bankomatu . Chodzi mi o to że mam limit transakcji wychodzących 200 zł a limit wypłat z bankomatu 1000 zł i nie mogę wypłacić więcej pieniędzy niż 500 zł . To było wczoraj ok 18 , a dziś rano chciałem drugi raz wypłacić to już nic nie mogłem wypłacić ...

czy może być przyczyną limit pieniędzy w bankomacie ?? czy wina jakiegoś limitu na karcie ??
24h po 18 spróbuj nie będzie limitu. To nie jest limit dzienny ze o 23.59 wypłacisz i o 00:01 mozesz już kolejną wypłatę zrobić a limit na 24h. od 18 do 18 następnego dnia w twoim przypadku

Otrzymane punkty reputacji: +8
Do góry Bottom