>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wypłata- proszę o pomoc

M 0

michal17175

Użytkownik
Witam, jestem tutaj nowy, więc jakby popełnił jakiś błąd to mi wybaczcie. Mam pytanie, ale najpierw trochę o mnie W październiku skończyłem 18 lat, zanim byłem pełnoletni grałem w Fortunie, ale bez większych sukcesów- maksymalna wygrana 80zł. Po ukończeniu 18 roku życia, założyłem sobie konto na Bet365 i wpłaciłem 50zł. Był bonus, więc w sumie miałem 100zł, jednak po pewnym czasie wszytsko straciłem. Później wpłaciłem stówkę i grałem bardziej ostrożnie. Udało mi się podwoić kwotę, później potroić, doszedłem do tysiąca. Cały proces był dość długi, ale obecnie mam na koncie na Bet365 50.000zł. Tak, 50 tysięcy złotych. Sam w to nie wierzę, wiem, że to kupa forsy i chcę ją jak najszybciej wypłacić, żeby nie postawić jakiegoś przysłowiowego &quot;pewniaka&quot; i wszystko stracić. Dzisiaj założyłem sobie konto w banku ING, jutro planuję zabrać się za wypłatę pieniędzy. I tutaj rodzą się pytania Czy to jest legalne? Czy będę mieć z tego powodu jakieś problemy? Wypłacić wszystko na raz czy etapami? Odprowadzić podatek? Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji? Nie chcę zrobić jakieś głupoty i mieć problemy potem, dlatego zwracam się do was z prośbą o pomoc. Liczę na wasze wsparcie. Pozdrawiam

marasking 63

marasking

Użytkownik
Granie u zagranicznych bukmacherów z terytorium Polski nie jest legalne, ale póki co nie jest to jakoś szczególnie ścigane. Ja takiej kwoty nie wypłacałbym na raz, banki muszą rejestrować każdy przelew powyżej 10 lub 15 tys Euro, nie pamiętam już dokładnie jaka to jest kwota, jeżeli istnieje podejrzenie ze transakcje są podzielone na mniejsze po to aby obejśc ten limit to i tak się je łączy i traktuje jako jedną. Ja 50 tys zł wypłaciłbym na konta w trzech różnych bankach, kwota ok 16 tys zł nie jest jakąś szczególnie dużą, aby zainteresować organy mogące zrobić mniejszy czy większy gnój

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 0

michal17175

Użytkownik
Czyli ten limit to 10.000 lub 15.000 euro tak? załóżmy, że 10ty, to moge wypłacić np. 35.000zł, a reszte zostawic na grę i za jakieś np 2 miesiące wypłacić resztę? nie chce się bawić w konta w 3 różnych bankach w tak młodym wieku. Pomysł z tymi kontami był dobry, dzieki za radę, ale może ktoś ma jakiś inny pomysł/ rozwiązanie?

marasking 63

marasking

Użytkownik
to wypłać 35tys zł na swoje konto, nie wiem akurat czy dobrze zrobiłeś zakładając konto akurat w ING bo oni są restrykcyjni.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam, jestem tutaj nowy, więc jakby popełnił jakiś błąd to mi wybaczcie. Mam pytanie, ale najpierw trochę o mnie W październiku skończyłem 18 lat, zanim byłem pełnoletni grałem w Fortunie, ale bez większych sukcesów- maksymalna wygrana 80zł. Po ukończeniu 18 roku życia, założyłem sobie konto na Bet365 i wpłaciłem 50zł. Był bonus, więc w sumie miałem 100zł, jednak po pewnym czasie wszytsko straciłem. Później wpłaciłem stówkę i grałem bardziej ostrożnie. Udało mi się podwoić kwotę, później potroić, doszedłem do tysiąca. Cały proces był dość długi, ale obecnie mam na koncie na Bet365 50.000zł. Tak, 50 tysięcy złotych. Sam w to nie wierzę, wiem, że to kupa forsy i chcę ją jak najszybciej wypłacić, żeby nie postawić jakiegoś przysłowiowego &quot;pewniaka&quot; i wszystko stracić. Dzisiaj założyłem sobie konto w banku ING, jutro planuję zabrać się za wypłatę pieniędzy. I tutaj rodzą się pytania Czy to jest legalne? Czy będę mieć z tego powodu jakieś problemy? Wypłacić wszystko na raz czy etapami? Odprowadzić podatek? Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji? Nie chcę zrobić jakieś głupoty i mieć problemy potem, dlatego zwracam się do was z prośbą o pomoc. Liczę na wasze wsparcie. Pozdrawiam
:zoltakartka: Spam jak nic...
http://forum.bukmacherskie.com/f57/pytanie-dotyczace-wyplaty-115744.html

Do góry Bottom