>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata pieniędzy przed skorzystaniem z promocji - pytanie

D 0

dejavu

Użytkownik
Witajcie,
Jestem bardzo początkujący w tym wszystkim, dopiero dziś postanowiłem się zarejestrować na Bet at Home i pograłem trochę. Wpłaciłem 112 złotych, pograłem trochę i moje konto urosło do 142 złotych. Wtedy zauważyłem gdzieś na stronie głównej info o promocji - 50% od wpłaconej kasy, kliknąłem, promocja włączyła się, na koncie pojawiło się 198 złotych.
Postanowiłem wypłacić kwotę którą wpłaciłem i zarobiłem PRZED skorzystaniem z promocji, czyli wspomniane 112 złotych, ale okazało się, że w związku z tym, że nie obróciłem pieniędzmi w ramach promocji, nie mogę ich wypłacić.
Moje pytanie: jak mogę wypłacić swoje pieniądze, te które miałem przed skorzystaniem z bonusu (142 zł)? Czy mogę jakoś zrezygnować z bonusu?

hulio90 1,5K

hulio90

Użytkownik
Jeśli zdecydowałeś się na skorzystanie z promocji, to teraz musisz obrócić kwotę zgodnie z regulaminem. Powinieneś wiedzieć, ze trzeba czytać to, na co się zgadzasz. Na forum jest specjalny dział, w którym masz opisane promocje u bukmacherów wraz z ich regulaminem. Uniknąłbyś tym samym popełnionego przez Ciebie błędu. Jeśli chcesz wypłacić pieniądze, to musisz je obrócić czterokrotnie wraz z bonusem, czyli jeśli w tej chwili na Twoim koncie znajduje się 198zł to musisz obrócić w sumie 792 zł po minimalnym kursie 2. Możesz stawiać sobie kupony za dowolne kwoty, tylko ich minimalny kurs musi wynosić 2. W chwili gdy suma Twoich wszystkich kuponów postawionych od chwili skorzystania z promocji wyniesie 792 zł ( lub więcej) będziesz mógł wypłacić swoje środki z konta bukmacherskiego.

K 0

krzysiek02

Użytkownik
Dokładnie teraz musisz obrócić pieniądze i dopiero będziesz je mógł je wypłacić. Trzeba czytać regulaminy a nie tylko klikać.

A 861

amigo007

Użytkownik
Jeśli po aktywacji bonusu nic jeszcze nie zagrałeś, to być może jeszcze możesz anulować bonus. Skontaktuj się z supportem w tej sprawie.

Do góry Bottom