Witam mam problmem.
Ugrałem w BAW sporą sumkę, był to mój pierwszy kontakt z BAW. Jako, że była to pierwsza wypłata musiałem wysłać dowód, wszystko zostało sprawdzone i otrzymałem odpowiedź, że w ciągu najbliższych dni pieniądze pojawią się na moim koncie. Mijał tydzień pieniędzy dalej nie było. Pisałem do supportu, oni odpisywali mi, że pieniądze wysłali i żebym skontaktował się ze swoim bankiem. Tak też uczyniłem, okazało się, że tutaj jest wszystko wporządku. Nastąpił znów kontat z BAW, poprosiłem by podali mi dane konta bankowego, które podałem przy wypłacie, myślałem, że może tam zrobiłem błąd. Danych nie otrzymałem, w zamian zaproponowano mi abym podał dane drugiego konta. Nie przystałem na to, gdyż wcześniej słyszałem, iż ktoś miał z tym kłopoty. Napisałem jeszcze raz i po kilku dniach pieniądze wrociły na moje konto w BAW, z otrzymanej odpowiedz wywnioskowałem, że coś kręcą bo wcześniej pisali, że wysłali pieniądze, teraz że nie wysyłali. Po konsultacji na forum postanowiłem wypłacić na próbę minimalna kwotę. Po 2-3 dniach ku mojemu zdziwieniu zablokowali mi konto ???? było 0 odpowiedzi na maile, o dziwo po nastepnych dniach przyszły dane bankowe, które podawałem przy wypłacie i wszystko się zgadzało było to 1 sierpnia.
2 sierpnia dostałem potwierdzenie, że przyjęli wypłatę 120 PLN ???? Oto treść maila :
Szanowny Panie *******
Prosba o wyplate zostala sprawdzona. Nasz bank dokona przelewu kwoty w wysokosci PLN 120 na nastepujace konto:
Imie i nazwisko wlasciciela konta: ********
Numer konta:
Nazwa banku odbiorcy: mBank
Nr banku:
Kod oddzialu banku:
Check digit:
W przeciagu kilku dni kwota zostanie zaksiegowana na Twoje konto bankowe.
Wchodzę se wtedy na konto w BAW, a tam mam konto odblokowane ???? ale suma na koncie wynosi 0 PLN ???? ???? ???? Oczywiście na pytania dotyczące tego support nie odpowiadał.
Jako, że
5 sierpnia dalej nie było pieniędzy na koncie napisałem znów do supportu, oto jaki email otrzymałem
Szanowny Graczu.
Uprzejmie informujemy, że Pana wypłata dziś zralizowana 04.08.2006.Prosimy o kontakt z Pana bankiem.
Dziś mamy
8 sierpnia i dalej nie ma pieniędzy, więc napisałem jeszcze raz, zaznaczyłem że niemożliwe, że to wina mojego banku, bo wczoraj dostałem pieniądze z z innego buka(Betsona) i że chcem jakieś potwierdzenie wypłaty, bo chcem odzyskać choć pieniądze które wpłaciłem do bukmachera. i znów dostałem mail dziś takiej samej treści jak 4 sierpnia :
"Data: 8 sierpnia 2006 21:24
Szanowny Graczu.
Uprzejmie informujemy, że Pana wypłata dziś zralizowana 04.08.2006.
W tej kwestii prosimy o kontakt z Pana bankiem.
Ludzie, pomóżcie po nie wiem co robić :!:
Już nie chodzi o wygraną ale chcem choć odzyskać pieniądze które zainwestowałem.