>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata pieniędzy expekt

C 0

cielakhsb

Użytkownik
Witam.
Założyłem konto na expekcie na fikcyjne dane,więc oczywiste jest,że skanu dowodu im nie prześlę.
Wczoraj wieczorem wygrałem 800zł na ruletce,300zł postawiłem na kupon,a 500 wypłaciłem na konto bankowe.
I teraz moje pytanie w związku z tym.
Jeżeli ubyło mi to 500zł z konta,to znaczy,że na 100% już kasę mi wyślą i nie będę musiał motać dowodu?

C 0

cielakhsb

Użytkownik
Drogi Kliencie,
Twoja wyplata dla sumy 500.00 PLN zostala przekazana do realizacji przez expekt.com.
konto bankowe:
xxxx
KRDBPLPW
Kredyt BANK
xxxx
Polska
Prosze skontaktuj sie z [email protected] jezeli masz jakies pytania.
Serdeczne pozdrowienia,
expekt.com

DOSTAŁEM TERAZ takiego mejla.
Czy to znaczy,że kasa została wysłana już na 100% ? I nic tego nie zatrzyma ?

xavy 386

xavy

Użytkownik
nawet się nie łudź,że ta wypłata dojdzie do skutku...
dane posiadacza konta bankowego muszą się zgadzać z danymi posiadacza konta w Expekcie,także nie ma szans

el_90 0

el_90

Użytkownik
Też tak sądzę. Dlaczego ?
Nie zażądali skanu dowodu kolegi. Więc się koledze upiekło.
Skąd wiem ? Jak mnie jakiś cep okradł to też go nie prosili o dowód ????
Zresztą mnie , gdy wypłacałem od nich kasę również nie.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Witam.
Założyłem konto na expekcie na fikcyjne dane,więc oczywiste jest,że skanu dowodu im nie prześlę.
Wczoraj wieczorem wygrałem 800zł na ruletce,300zł postawiłem na kupon,a 500 wypłaciłem na konto bankowe.
I teraz moje pytanie w związku z tym.
Jeżeli ubyło mi to 500zł z konta,to znaczy,że na 100% już kasę mi wyślą i nie będę musiał motać dowodu?

Dostaniesz ta kase, nie wiem czemu jest to oczywiste ze nie prześlesz skanu?? Od czego jest PhotoShop ???? )

R 0

rozniebywa

Użytkownik
To bylo mega glupie, tymbardziej z taka kasa.
Mam kumpla ktory zrobil podobnie i poproszono go dowód, konto zablokowane, kasa przepadla.

A co do zabaw photoshopem, pamietaj, ze robiac przelew na Ich konto maja Twoje dokladne dane(przychodza razem z przelewem), a podrabianie dokumentow jest przestepstem(powaznym).

Miales mega szczescie, ze nei poprosili o dowod, pewnie w danym okresie mieli sporo wyplat.

C 0

cielakhsb

Użytkownik
No i wypłata doszła do skutku,dziś kasa doszła
Jedynym problemem jest to,że w sobotę znów wygrałem kolejne 690zł i poprosiłem od razu o wypłatę,a do tej pory zero odzewu.
I mam pytanie dotyczące Photoshopa.
Czy jest bezpieczne podrobienie dokumentów w PS ?

marasking 63

marasking

Użytkownik
nie graj juz lepiej na tym koncie, pare stow to nie fortuna , ale niech ci cos wejdzie na pare tysiecy i wtedy ci blokna i zabiora kase to sie ostro wk...!! Generalnie buki maja zasade, ze kase wypłacaja i blikuja konta, na zasadzie zbierasz zabawki i dostajesz kopa w dupe

E 0

exxxpekt

Użytkownik
Co za pusty dzieciaku z Ciebie !!! Własnie dzisiaj , przez twoja jazde , która zauwazyli pracownicy expekt . Wstrzymano wszystkie wyłaty dla Polaków ,które byly wykonywane od 13-15 ,udalo ci sie dostac tylko te pieniadze co ci predzej wyslali dzieciaku, twoje oszustwo zostalo juz wychwycone ,a sprawa przekazana do odpowiednich wladz . Teraz dopiero zakonczy sie normalna gra Polaków w expekcie . Czy zawsze musi trafic sie jakis dzieciak , co swoja glupota zaszkodzi wszystkim ? Watpie ,aby Expekt szybko teraz poscil wypłaty , bez szybkiego zakonczenia sledztwa w sprawie twojej machlojki . Wszyscy teraz przez ciebie beda cierpiec ! Daje ci 3 dni , domysl sie na co !
p.s.
Dodam tylko , ze pracownicy nie sprawdzili Twoje wypłaty , bo byli zalatani w piatek wieczorem , ale dzisiaj otrzymali informacje zwrotna z Twojego banku , ze kasa przeszla ,ale na konto z innymi danymi . Zawsze przy takich tranzakcjach jest relacja zwrotna przy takich pomylkach , ciekawy jestem teraz jak bardzo boisz ? Bo niestety nie ujdzie Ci to na sucho .

marasking 63

marasking

Użytkownik
Co za pusty dzieciaku z Ciebie !!! Własnie dzisiaj , przez twoja jazde , która zauwazyli pracownicy expekt . Wstrzymano

Dodam tylko , ze pracownicy nie sprawdzili Twoje wypłaty , bo byli zalatani w piatek wieczorem , ale dzisiaj otrzymali informacje zwrotna z Twojego banku , ze kasa przeszla ,ale na konto z innymi danymi . Zawsze przy takich tranzakcjach jest relacja zwrotna przy takich pomylkach , ciekawy jestem teraz jak bardzo boisz ? Bo niestety nie ujdzie Ci to na sucho .
Skoro mu nie ujdzie na sucho to czym mu grozicie??

E 0

exxxpekt

Użytkownik
Jest to objęte klauzulą poufne , masz dostep do informacji niejawnych , ze zadajesz takie pytanie ?
odnoszac sie do e-maila ponizej :
Kasy z konta nie zabiora , bo tylko prokurator moze wydac na to zgode , lecz mozna to podciagnac pod manipulowanie danymi osobowymi , hakerke , wyłudzenie pieniedzy od expekt ,oszustwa bankowe , pranie brudnej kasy i w kilka dni sie do Ciebie dobrac . Powodzenia maly , tym bardziej ,ze podales swój numer bankowy . haha ????

marasking 63

marasking

Użytkownik
Jest to objęte klauzulą poufne , masz dostep do informacji niejawnych , ze zadajesz takie pytanie ?

odnoszac sie do e-maila ponizej :
Kasy z konta nie zabiora , bo tylko prokurator moze wydac na to zgode , lecz mozna to podciagnac pod manipulowanie danymi osobowymi , hakerke , wyłudzenie pieniedzy od expekt ,oszustwa bankowe , pranie brudnej kasy i w kilka dni sie do Ciebie dobrac . Powodzenia maly , tym bardziej ,ze podales swój numer bankowy . haha ????
Wyluzuj stary z ciekawości tylko pytam, najwyżej kolo bedzie miał proces na Malcie:spokodfhgfh: Nie sadze tez zeby przybili mu te zarzuty co napisałeś o hakerce, praniu pieniedzy itp.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Ale wiesz nie mówie o praktyce bo tego nie wiem, ale w teori podszywanie się pod kogoś jest przestępstwem, i nie ważne czy to bukmacherka czy nie.

Do góry Bottom