tak, kiedys tego nie przestrzegali ale tydzien temu wszytsko sie zmienilo i jak nie masz obrocone po kursie 1,50 to Ci nie wyplacaCzy jak sie gra bonem kurs musi byc wiekszy od 1,5 ??
i czy jak wplace 150zl i dostane drugie tyle to kursy tez musza byc wieszke niz 1,5 ??
Czy jeeli zlecasz wyplate to dodaja ten zapis do menu TRANSAKCJE ?ja wyplacalem ???? nie bylo zadnych problemow ???? zlecilem wyplate w niedzieli okolo godziny 23 a w czwartek o 18 juz kaska byla mozliwe ze byla wczesniej ale nie sprawdzalem wczesniej
jesli dane konta z bat24 zgadzaja sie z danymi konta bankowego nie bedzie zadnych problemow ????
takCzy jeeli zlecasz wyplate to dodaja ten zapis do menu TRANSAKCJE ?
Czy jak sie nie poda numeru telefonu to moga robic problemy przy wyplacie, bo tylko to pole mam puste, pozostale dane mam wpisane.ja wyplacalem ???? nie bylo zadnych problemow ???? zlecilem wyplate w niedzieli okolo godziny 23 a w czwartek o 18 juz kaska byla mozliwe ze byla wczesniej ale nie sprawdzalem wczesniej
jesli dane konta z bat24 zgadzaja sie z danymi konta bankowego nie bedzie zadnych problemow ????
Wyplate zlecilem na konto bankowe (26 cyfrowe) - njapierw nie chcialo zatwierdzic potem zatwierdzilo.wątpie ...
a wyplacales przelewem czy na karte ?
bo ja wyplacalem przelewem juz 3 razy i transakcje trwaly 3-4 dni
teraz wyplacalem 4 raz w piatek(nie na swoje konto) i w srode zobacze ale mysle ze badzie kasa na 100 %
Czyli rozumie ze wyplacales na konto bankowe (26 cyfrowe) na nie na karte (16cyfr).ja mialem konto bez karty kredytowej i wyplacam na konto w banku
w moim przypadku gdy na przyklad wyplacalem w piatek to w nastepny piatek kasa juz byla(wyplacalem 2 razy na konto w mbanku)Czyli rozumie ze wyplacales na konto bankowe (26 cyfrowe) na nie na karte (16cyfr).ja mialem konto bez karty kredytowej i wyplacam na konto w banku
Bo juz juz 6 dzien czekam na wyplate i kasy nie ma - tez podalem 26 cyfrowy numer konta.
Nie wiem czy cos nie tak.Nie podalem w danych tylko numeru telefonu a wszystko iinego jest podane.
Nie wiem czemu sie przedluza bo z tego co slyszalem to w ciagu 4-5 dni powinno dosc a w moim przypadku sie przedluza juz.. :zy3ou: :zy3ou:
tak wyplacalem i wpisywalem numer konta nazwe banku itp ... wpisales wszytski informacje łącznie z adresem banku ? i kodem swift banku ? jesli nie to wyplata moze sie przedluzyc jesli wpisales wszytsko to nie iwme co jestCzyli rozumie ze wyplacales na konto bankowe (26 cyfrowe) na nie na karte (16cyfr).
Juz chyba wiem.Mialem to nieszczescie ze wyplate zlecilem jak juz byl zapis w regulaminie o kursie co najmniej 1.5 ... wiec bo zrobieniu nowych obliczen jeszcze mi do "nowego" obrotu troche brakuje...tak wyplacalem i wpisywalem numer konta nazwe banku itp ... wpisales wszytski informacje łącznie z adresem banku ? i kodem swift banku ? jesli nie to wyplata moze sie przedluzyc jesli wpisales wszytsko to nie iwme co jestCzyli rozumie ze wyplacales na konto bankowe (26 cyfrowe) na nie na karte (16cyfr).
moze zadzwon do supportu lub maila napisz
zapis w regulaminie byl zawsze ???? tylko nie zawsze go przstrzegali, ja 3 razy jak wyplacalem mialem bon 100 zl i nie obracalem po kursie 1,50 i wyplacilem a za 4 razem juz musialem po kursie 1,50 obrocic zeby wyplaciMialem to nieszczescie ze wyplate zlecilem jak juz byl zapis w regulaminie o kursie co najmniej 1.5
A liczyles czy obrot 600zl to kursy pozyzej 1.5, czy wyplaciles zanim wprowadzili ten "wymóg" ?ja wyplacilem od nich kaske - zlecilem to w niedziele - dzisiaj - w piatek - kaska znalazla sioe na koncie ???? 5 dni...troche jest....