>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata od buka na konto - które robią z zagranicznych kont ?

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Większość buków robi przelewy na konto bankowe przez Envoy z PEKAO SA, ale niektóre przelewają z zagranicznych kont - BET 365.
W tym drugim przypadku bank korespondencyjny pobiera opłatę. Kiedyś tak się naciąłem i przy wypłacie z BET 365 na konto w Aliorze bank koresp. zabrał mi 10 zeta.
Moje pytanie jakie buki przelewają z zagranicznych kont ? Wiem, że nie robią tego: Betsson, BAT, SportingBet, Tobet i Expect. Jak jest z resztą: BetClic, Bwin, BetSafe, WilliamHill i Unibet ?
Jeśli był już taki temat to serdeczna prośba o link i zamknięcie tematu ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reszta, którą napisałeś nie pobiera żadnych opłat. A te które jestem naprawdę w 200% pewny to Bwin, Unibet, BetCilc.

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Reszta, którą napisałeś nie pobiera żadnych opłat. A te które jestem naprawdę w 200% pewny to Bwin, Unibet, BetCilc.
Kuchcik chodziło mi nie o pobieranie opłat przez buka, tylko przez bank, bo jak buk w moim przypadku BET 365 robił mi przelew ze swojego konta w UK to zanim one trafiły do mnie na konto w Alior Banku to pośredniczył Raiffeisen w przelewie zagranicznym i on pobiera sobie 10 zł.
Pisałem kiedyś to Bwina albo BetClica i któryś z tych buków odpisał, że robi przelew z konta zagranicznego. Nie wiem który :-|

Do góry Bottom