>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata na konto

M 0

meksykanin

Użytkownik
Witam. Jest takie pytanko do was ???? Chciałem Wypłacic kase z MB na konto. Tak wyszło że nie mam konta w banku stwierdziłem że przeleje hajsik na konto kolegi. Jak to bedzie czy cofną ten przelew czy jak ?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Musiałbyś najpierw potwierdzić konto kolegi jako swoje i tu mogą być już pierwsze problemy.

Jeśli poproszą Cie o przelew z tego konta, to nie będą się zgadzały Wasze dane. Jeśli poproszą o screen / zdjęcie wyciągu to również dane nie będą się zgadzały. I nici z weryfikacji.

Bez potwierdzenia konta bankowego nie zrobisz wypłaty. Jeśli jest inny sposób potwierdzenia konta, to później już nie powinno być problemów (kiedyś wysyłali list z kodem potwierdzającym, ale listy często nie dochodziły). Tyle, że jeśli uda Ci się potwierdzić to konto zostanie ono na stałe przypisane do Twojego moneybookers i nikt inny nie będzie mógł go używać w moneybookers.

Dobrym pomysłem jest poprosić kolegę, żeby założył sobie konto na moneybookers. Obaj wysyłacie skany dowodów. Ty piszesz im po polsku zgodnie z prawdą, że nie masz konta bankowego i chcesz tylko przelewać pieniądze w moneybookers. Kolega potwierdza swoje dane i konto bankowe. Po potwierdzeniach - Ty przelewasz pieniądze na jego moneybookers (niewielki koszt), a on wypłaca pieniądze na swoje konto bankowe. Bezproblemowo na przyszłość. Jeśli będziesz chciał zrobić wpłatę to on wpłaca na swoje moneybookers i przelewa je na Twoje money, a Ty później dysponujesz jak chcesz swoimi pieniędzmi, a przy wypłacie znowu przelewasz na jego money... Przelewanie pomiędzy kontami moneybookers nie jest drogie i trwa sekunde.

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
najprościej to iść do mbanku i założyć sobie konto, jest całkowicie za darmo. Druga opcja to otwórz sobie konto w Unibecie i wpłać tam z moonebokersa. Postaw zakład za 2 zł a reszczankę wypłać na konto kumpla-.nie będą robić problemu. Co do zgodności danych kont ostatnio sobie potestował i mbank w żaden sposób tego nie sprawdza. Wysłałem do nich przelewy z Aliora, bzwbk i mbanku na różne dane tylko numer konta był taki sam. Z mbanku do mbanku w danych wpisałem przypadkowe litery i liczby bez żadnego sensu, więc wątpię żeby jakikolwiek bank sprawdzał dane przy wypłatach nie dużych sum. Choć tak jak kolega napisał aby z weryfikować moonebokers potrzebne ci jest konto bankowe. Możesz także zrobić taj jak pisze bludek

damian99 67

damian99

Użytkownik
Mam pytanie związane z MB. Weryfikowałem moje konto bankowe. Musiałem wypłacić za pierwszym razem mniej niż 45zł, tak zrobiłem, wypłata doszła i teraz potrzebuję jakiegoś kodu
&quot;W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta Moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 45.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.
Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na &#39;zweryfikowany&#39;, co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta Moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.&quot;
Gdzie ten kod jest? W tytule przelewu od nich mam tylko TRN ID 259943743. Myślałem, że to ten numer, wpisałem, ale pisze, że zły. Pomoże ktoś?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Przelej kase z MB do jakiegos buka i bez problemu wypłacisz na konto. Nie dość że będziesz miał taniej bo za przelew nic nie zapłacisz to kasa dojdzie szybciej bo juz nastepnego dnia powiniennes miec.

lulek2222 0

lulek2222

Użytkownik
NIe chcąc zakładać nowego tematyu podpinam sie pod ten. Mam problem z wypłatą z MB. Otóż próbuję wprowadzić swoje konto bankowe jako konto na które chce podjąć wypłatę, jednak podczas wprowadzenia numeru konta MB wyświetla komuniakt, że konto bankowe jest używane mimo, że nigdy wcześniej nie rejestrowałem się w MB i nie dodawałęm numeru konta. Co zrobić????

K 0

kik0005

Użytkownik
najlepsze miejsce wypłat swoich funduszy według mnie jest to moneybookers utrzymanie konta nic tu nie kosztuje, a opłaty za przelewy wynoszą zaledwie 1% sumy transferu lecz nie więcej niż 0.5euro Gorąco polecam, naprawdę warto założyć tam konto polecam. Od każdego poleconego przyjaciela dostajesz aż 100 euro na swoje konto. Więc polecam bo przecież nie tak łatwo zarobić 100 euro w 15 minut. https://www.moneybookers.com/app/?rid=16455171

dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
Chciałbym zapytać (biorąc pod uwagę nasze nowe prawo) czy wypłacacie pieniądze bezposrednio z bukmachera na konto bankowe? chodzi mi o wypłate niewielkiej sumy do 200zł z Betsson&#39;a. Czy smiało bez obaw można wypłacac?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Chciałbym zapytać (biorąc pod uwagę nasze nowe prawo) czy wypłacacie pieniądze bezposrednio z bukmachera na konto bankowe? chodzi mi o wypłate niewielkiej sumy do 200zł z Betsson&#39;a. Czy smiało bez obaw można wypłacac?
Temat wałkowany i omawiany xxx razy... Wystarczy poszukać i znajdziesz odpowiedź, a nie pisać w pierwszym lepszym temacie :?
Przy niewielkich sumach nie masz sie czego obawiać :-|

Do góry Bottom