Grałem Grałem i wygrałem ;D. Tak szczerze,to oni piszą,ze tylko przelewem bankowym moge,ale wlasnie tak bez przypału chce ;p. Bo jednak 200 tys to troche kasiutki.Jak to wygrales jeśli można wiedzieć ?
Ja bym wypłacał przez revoluta. Zrób kartę revolut przez apke w telefonie , zamów fizyczna kartę zrób depozyt w betssonie i zacznij to powoli wypłacaćrevolut ci nie namierza jeśli będziesz tam powoli łyżeczka brał
Tez bardzo dobry pomysł,najpierw czekam na jaką kolwiek wypłatę ;p.Załóż konto Revoult premium z dostępem do możliwości kupna kryptowalut bo w standarcie tego nie ma i kup za to Bitcoiny.
Mi właśnie wypłacili..tylko lipę zrobili,bo rozdzielilem sobie 2 przelewy na 2 inne konta bankowe.. A oni mi wysłali na jedno..i teraz ciekawe czy US nie będzie dochodził.. Bo to 70tys wpłynęło ze Szwecji ;/Faktycznie Betsson coś ostatnio odwala sam dostałem od nich informacje o weryfikacji i mi kasy wypłacić narazie nie chcą
Wypłacałem 5 dni temu i najmniejszych problemow nie robili
Slot..ale co z tego jak urząd wpadnie teraz i dupa.exqup gratulacje :O z ciekawości , kupon czy w jakimś slocie tyle Ci wpadło ? ;>
Tez ale cieszę i nie,bo no Ecopayz zalozylem tak samo revolut. Jak wspomnialem wpisalem 2 wypłaty po 35k na 2 inne konta a oni wysłali na jedno..Także przypadł raczej gwarantowany.załóż Ecopayz , wpłać jakąś niedużą kwotę , pograj coś za drobne , i zlecaj systematycznie wypłaty po pare k . Nic nie wpadnie , trzeba to po prostu mądrze rozegrać . Aż zazdroszczę Ci takiego problemu hahah , ale też się cieszę że komuś z forum udało się ugrać konkretną kwotę
Bo Kwota 15 tys euro nie jest zgłaszana przez bank.Nie wiadomo ,przecież nie szło bezpośrednio z buka na konto w banku tylko przez trustly . A czym się kierowałeś że chciałeś wypłacić 2 x po 35 k ? Jak dla mnie wypłata 35 k a 70 k to takie samo ryzyko , ja jak bym chciał rozbić to maks po 15 k na jedną wypłatę