>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata bet at home

R 0

radeka

Użytkownik
choc co do kwoty to jak pisales chodzilo o niecale 800 zł... chociaz jak IC zacznie ryć, to zakladam ze wczesniej wyplaciles na te karte iles tam transakcji z sukcesem (w ciagu ilus tam mcy/lat)...

H 32

hortex

Użytkownik
IC może sobie ryć ile chce, sprawa dotyczy tylko tej jednej transakcji, poza tym wpłaty/wypłaty nie są dowodem na grę. Ja przecież nigdzie w Polsce nie gram/-łem ????

S 0

sanchesso

Użytkownik
Otóż,moi drodzy przelew przyszedł dziś o 12* czyli w pierwszej sesji przychodzącej mBanku.Czekałem tylko jeden dzień także dość szybko się uwineli.
Tutaj ciekawastko,w historii przelewu nie ma od kogo on jest konkretnie jedyne co jest napisane to &quot;przelew walutowy&quot;. Może to jakaś dobra wiadomość dla innych graczy?

Pomyślałem o tym portalu skrill,jeżeli rzeczywiście można płacić kartą i wypłacać na pieniądze np. w Euronecie to założę to.Codziennie wygrywamy od 400 zł w zwyż na zakładach live stąd jeżeli mam wypłacać 400 zł,które zarabiam w niecałą godzinę i natychmiast mają pojawiać się na koncie skrill,z którego będę mógł od razu wyciągnąć pieniądze z bankomatu to chyba nie ma lepszej opcji.
Dziś będę wypłacał na konto z bet365 poinformuje Was jak szybko doszedł przelew.Tak jak wspomniałem ostatnio zajęło im to nie całe 7 godzin a przelew szedł z Wielkiej Brytanii także super.

Do góry Bottom