>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata bet at home

S 0

sanchesso

Użytkownik
Witam serdecznie,
Jako że jestem starym graczem bet365 postanowiłem zagrać ponownie na bet at home.
Wygrałem 2000 złotych i chcę dziś zlecić wypłate.Kwestia tego iż zlecam to na konto żony w związku z tym iż to moja żona nazwisko jest te same.I tutaj nurtujące mnie pytanie,czy taka wypłata zostanie zrealizowana?Ile idzie taki przelew?
Grając na bet365 zlecałem wypłatę o 6 rano także na konto żony i była na koncie już po godzinie 18.
Zauważyłem jeszcze jedną rzecz,na bet at home można dodać parę rachunków bankowych.Czy może powinienem dodać jeszcze jedno konto i wpisać jako posiadacza żone(ma dwa rachunki bankowe)?Czy to będzie dobra opcja czy nie zgoda z regulaminem?

Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Wypłata z bah na konto bankowe nie jest zbyt mądrym rozwiązaniem ;)
Teraz maja konto z austrii wiec UC nie wejdzie na ich konto ciekawe jak wejdzie...Ale 2 sprawa w jakim banku masz konto podobno PKO Bp i BZWBK zablokowal wyplaty od firm bukmacherskim takze radzilbym ci wplacic 10zl na bah ze skrilla obrocic to i wyplacic na skrill....Tak unikniesz problemow!

H 32

hortex

Użytkownik
Pierwszy raz słyszysz, że każdy bank ma dział anti money laundring? Po piśmie z Komisji Nadzoru Finansowego banki są obsrane i wychwytują takie przelewy i blokują kasę na 72h powiadamiając prokuraturę. Ta przekazuje sprawy dalej do IC, celem weryfikacji skąd dana płatność jest. Dostajesz najczęściej paragraf 2 lub 4 art. 107 kks-u i musisz się tłumaczyć. I albo świadka albo podejrzanego na dzień dobry. Zależy od prokuratury. Także przy każdym takim przelewie jest ryzyko - albo przejdzie i oleją, albo jakiś pracownik z AML zechce się wykazać i bekniesz o ile się przyznasz. W końcu mogłeś grać za granicą, a przelew wykonać po dluższej perspektywie czasowej i wtedy nic Ci nie mogą zrobić.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej uczestniczy w zagranicznej grze losowej lub zagranicznym zakładzie wzajemnym.
Na tę chwilę odradzam banki PKO BP, BZ WBK i Nordea. Tam widać już pełna komitywa z KNF. Pisałem w innym temacie, aby gracze podali banki (z doświadczenia), gdzie jeszcze jest spokój i można w miarę wyplacać na bankowe lub kartę bez lipy, ale jest cisza. Nikt nie chce pomóc jak widać. Niestety nie każdy może wyplacić na skrilla. Np wpłacił bankowym X lat temu i formy wypłaty zmienic z reg. buka nie może.
Powodzenia!

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Pierwszy raz słyszysz, że każdy bank ma dział anti money laundring? Po piśmie z Komisji Nadzoru Finansowego banki są obsrane i wychwytują takie przelewy i blokują kasę na 72h powiadamiając prokuraturę. Ta przekazuje sprawy dalej do IC, celem weryfikacji skąd dana płatność jest. Dostajesz najczęściej paragraf 2 lub 4 art. 107 kks-u i musisz się tłumaczyć. I albo świadka albo podejrzanego na dzień dobry. Zależy od prokuratury. Także przy każdym takim przelewie jest ryzyko - albo przejdzie i oleją, albo jakiś pracownik z AML zechce się wykazać i bekniesz o ile się przyznasz. W końcu mogłeś grać za granicą, a przelew wykonać po dluższej perspektywie czasowej i wtedy nic Ci nie mogą zrobić.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej uczestniczy w zagranicznej grze losowej lub zagranicznym zakładzie wzajemnym.

Na tę chwilę odradzam banki PKO BP, BZ WBK i Nordea. Tam widać już pełna komitywa z KNF. Pisałem w innym temacie, aby gracze podali banki (z doświadczenia), gdzie jeszcze jest spokój i można w miarę wyplacać na bankowe bez lipy, ale jest cisza. Nikt nie chce pomóc jak widać. Niestety nie każdy może wyplacić na skrilla. Np wpłacił bankowym X lat temu i formy wypłaty zmienic z reg. buka nie może.

Powodzenia!
No dobra ale to dotyczy firm gdzie masz w nazwie wpisanego buka...A nie jakis eartport czy world pay....Nie pisze ze kasa idzie z bah...Racja w przypadku bah lepiej nie wyplacac i tyle w temacie!!
A w przypadku posrednika nie wiedza skad idzie kasa bo skad maja wiedziec???

A 185

adikos

Użytkownik
na kartę Visa z sercem w Inteligo nie wypłacisz z buka i giełdy żadnej kasy, tym razem to nie się problemy techniczne tylko celowe blokowanie.

H 32

hortex

Użytkownik
Nie wiem czy jest, ale adikos wspominał mi na priv, że zwykła Electron nie robi takich jajec. Wszyscy z &quot;sercem&quot; narzekają.

R 0

radeka

Użytkownik
jajec nie jajec ???? tu sie nie ma z czego śmiac... pytanie czy takie zdarzenia obsluguja z automatu (w sensie donosu) czy to widzimisie czyjeś... czy kwota...

Do góry Bottom