>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wypłata 200 euro, czy fiskus sie doczepi?

Status
Zamknięty.
S 0

siwy1988

Użytkownik
Mam parę groszy[a dokładnie to 200 euro] w kasynie riva i chcę je wypłacić na rachunek bankowy,i teraz rodzi się pytanie czy jak wypłacę te pieniądze na konto bankowe to czy fiskus się do mnie nie dowali.Chciałbym najpierw wypłacić te pieniądze na pay pal a potem na swoje konto bankowe.
Proszę o odpowiedz albo jakiś temat bo nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi.

geneeric 0

geneeric

Użytkownik
Za taką kwotę nikt Ci się nie przyczepi. Gdyby to było załóżmy 40000 PLN bank może Cię zaprosić na rozmowę. W przypadku mniejszych kwot możesz być zupełnie spokojny, a poza tym nie do końca wiadomo czy fiskus miałby kompetencje żeby się tą sprawą zająć ponieważ bukmacherka internetowa nie jest opodatkowana bo poprostu nie jest legalna ale to juz inny temat ;)

Tak czy inaczej możesz byc spokojny.

S 0

siwy1988

Użytkownik
Za taką kwotę nikt Ci się nie przyczepi. Gdyby to było załóżmy 40000 PLN bank może Cię zaprosić na rozmowę. W przypadku mniejszych kwot możesz być zupełnie spokojny, a poza tym nie do końca wiadomo czy fiskus miałby kompetencje żeby się tą sprawą zająć ponieważ bukmacherka internetowa nie jest opodatkowana bo poprostu nie jest legalna ale to juz inny temat ;)

Tak czy inaczej możesz byc spokojny.
Dzięki wielkie z pomoc Geneeric

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom