>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wypłacanie skrill ,wpłaty

K 0

kacpi619

Użytkownik
siemanko
od około roku gram sobie na BEt at hołm

i tak:
wpłacam najczesciej za pomocą PSC (sprzedaje troche kluczy z gry wiec mam sporo psc ;) )

dotychczas WYpłacałem przelewem na konto ale wkoncu pomyslalem ze wkonuc moge miec z tego problem ;)

mógłby mi ktos łopatologicznie napisac jak działa ten caly skrill?
na forum jest duzo tego ale wszystko z 2011 roku wiec nie wiem jak to z aktualnością

i czy skrilla uzywac tylko do wyplat?
moge miec jakis problem jezeli wpłacam przez PSC?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
siemanko
od około roku gram sobie na BEt at hołm
i tak:
wpłacam najczesciej za pomocą PSC (sprzedaje troche kluczy z gry wiec mam sporo psc ;) )
dotychczas WYpłacałem przelewem na konto ale wkoncu pomyslalem ze wkonuc moge miec z tego problem ;)
mógłby mi ktos łopatologicznie napisac jak działa ten caly skrill?
na forum jest duzo tego ale wszystko z 2011 roku wiec nie wiem jak to z aktualnością
i czy skrilla uzywac tylko do wyplat?
moge miec jakis problem jezeli wpłacam przez PSC?
Najpierw odpowiem czy masz problem poprzez wpłaty PSC - nie, nie masz.
Natomiast w kwestii Skrill. Działa on jak konto bankowe, choć nim stricte nie jest. Jest to e-portfel. Zakładasz konto i dopełniasz aktywacji. Mianowicie konta bankowego (jeśli takowe masz) oraz adresu zamieszkania - przychodzi list weryfikujący z kodem. Następnie zalecam wręcz zgłoszenie chęci posiadania karty Skrill - koszt 10€ rocznie - WARTO.
Kartą tą wypłacasz pieniądze z bankomatu, a i przy tym możesz kupować w niemal każdym sklepie, który przyjmuje Mastercard.
Skrill to niezwykle wygodne rozwiązanie, szczególnie obecnie ;) Wszystko w pełni legalne i nikt nie może się do niczego przyczepić.
Aha - oczywiście poprzez Skrill możesz wpłacać kasę również do innych bukmacherów, robić zakupy online (za pomocą karty), a i przesyłać między innymi ludźmi swoje środki.

minolta 7

minolta

Użytkownik
Witam mam konto w EURO chciałbym mieć w złotówkach dlatego muszę zamknąć konto Skrill po jakim czasie mogę założyć nowe konto z tym samym mailem ? Ktoś się orientuje

wujekpiter 114

wujekpiter

Użytkownik
Tak ja mam to samo w euro
Chciałem na PW, ale trzeba mieć 10 postów więc napiszę tutaj ;p

Ile ogólnie biorą za przewalutowanie przy płaceniu w sklepie i wypłatach w bankomacie? I wiesz może jakie kursy są albo gdzie to sprawdzić?

Do góry Bottom