>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłacalny bukmacher - duże stawki

Status
Zamknięty.
C 0

china

Użytkownik
Witam,

planuję powierzyć granie za mnie pewnemu znajomemu typerowi.

Kapitał początkowy jaki mu udostępniam to 5.000 euro.

Wybór bukmachera i kwestie wypłat należą jednak do mnie. Myślałem o Betfair.
Posiadam już tam zweryfikowane konto - zwykła weryfikacja przez skan dowodu.
Weryfikacji KYC nie przechodziłem jako że nigdy nie dotykałem konta australijskiego.

Mam jednak kilka pytań. Zależy mi na bukmacherze jak najbardziej wypłacalnym.

Czy na Betfair nie będzie problemu gdy wpłacę 5.000e na początku miesiąca, a na koniec miesiąca wypłacę kwotę od 10.000 do 12.000 euro ?

Skąd takie kwoty ? To średnie wygrane typera któremu powierzam grę. Yield ma w granicach 28-32% miesięcznie.

Ewentualnie jaki inny bukmacher jest bardzo wypłacalny i nie robi z tym problemów ?
Wstępnie pochylam się nad Betfair jako że jest to giełda i limitów tam nie ma, ale jeśli użytkownicy mogą doradzić jakąś firmę to chętnie się zapoznam z sugestiami.

Ważna rzecz jest taka, że typy które będą dostępne w naziemnych bukmacherach w Holandii oraz Belgii, będą grane właśnie w naziemnych punktach, tak aby w sieci zminimalizować ryzyko problemów z wypłatami oraz ew. limitami.

sewerynkg 25,4K

sewerynkg

Użytkownik
Limitów i problemów z wyplata pieniedzy u Betfair nie doswiadczysz.

Ja polecam od siebie maratonbet, obecnie buk numer 1 na rynku. Gram tylko single i operuje stawkami miedzy 500$, a 3k$ na zakład. Wyplaty sa błyskawiczne (skrill), pare sekund i kasa jest na koncie -&gt; najwieksza kwota jaka wyplacilem to bylo 5k$ i bylo natychmiast. Marathonbet jak sie nie myle to najwiekszy rosyjski bukmacher.

C 0

china

Użytkownik
Marathonbet także biorę pod uwagę jednak:
- Na terenie Holandii i Belgii MarathonBet usunął możliwość wpłat i wypłat przez Skrill, więc wpłaciłbym pieniądze i wypłacił poprzez Visa.
- Poprosiłem znajomego który grał tam pół roku temu stawkami od 100e do 500e, o przykładowe maks. stawki na kilka meczy z nie najpopularniejszych lig świata.
Mecz: West Sydney vs Melbourne Heart. Match Result: Melbourne Heart
Price: 4.80
Max stake: 263.15
Patronato vs Nueva Chicago. Match Result: Nueva Chicago
Price: 3.20
Max stake: 318.18
CSKA Moscow vs Rosenborg. Double Chance: Draw or Rosenborg
Price: 2.08
Max stake: 324.07
Bournemouth vs Crewe Alexandra. Match Result: Draw
Price: 3.80
Max stake: 250.00
Tranmere Rovers vs Swindon Town. Match Result: Tranmere Rovers
Price: 3.10
Max stake: 333.33
SønderjyskE vs Aalborg. Result: Aalborg
Price: 2.92
Max stake: 364.58
Heilbronner Falken vs Bietigheim-Bissingen Steelers. Result: Heilbronner Falken
Price: 2.90
Max stake: 210.52
Axis Guibertin vs Duvel Puurs. To Win Match: Axis Guibertin
Price: 2.44
Max stake: 277.77
Ravenna vs Vibo Valentia. To Win Match: Ravenna
Price: 4.80
Max stake: 210.52
Nie są to limity stawek które zawsze pozwolą grać według odpowiedniego stawkowania.
Czy MarathonBet nie sprawi problemów z postawieniem przykładowo 3 takich samych zakładów np każdy po stawce 200e ?
Betfair nie będzie robił problemów przy wypłaci przykładowo 15.000e podczas gdy wpłaciłem 5.000e np. miesiąc wcześniej ?
Czy Betfair oraz MarathonBet mają jakieś limity co do wpłat i wypłat na Visa oraz czy pieniądze z bukmacherów na te karty transferowane są automatycznie czy trzeba oczekiwać aż bukmacher zaakceptuje wypłatę ?

C 0

china

Użytkownik
A więc te same pytania co wyżej tylko że odnośnie Betfair, MarathonBet oraz Pinnacle.
Czy nie będzie problemów z postawieniem przykładowo 3 takich samych zakładów np każdy po stawce 200e ? Jako że np. Marathon nie daje możliwości postawienia stawek 500e lub nawet więcej czasami.
Czy któryś z bukmacherów nie będzie robił problemów przy wypłaci przykładowo 15.000e podczas gdy wpłaciłem 5.000e np. miesiąc wcześniej ?
Czy Betfair, Pinnacle oraz MarathonBet mają jakieś limity co do wpłat i wypłat na Visa oraz czy pieniądze z bukmacherów na te karty transferowane są automatycznie czy trzeba oczekiwać aż bukmacher zaakceptuje wypłatę ?

firer 886

firer

Użytkownik
A więc te same pytania co wyżej tylko że odnośnie Betfair, MarathonBet oraz Pinnacle.

Czy nie będzie problemów z postawieniem przykładowo 3 takich samych zakładów np każdy po stawce 200e ? Jako że np. Marathon nie daje możliwości postawienia stawek 500e lub nawet więcej czasami.

Czy któryś z bukmacherów nie będzie robił problemów przy wypłaci przykładowo 15.000e podczas gdy wpłaciłem 5.000e np. miesiąc wcześniej ?

Czy Betfair, Pinnacle oraz MarathonBet mają jakieś limity co do wpłat i wypłat na Visa oraz czy pieniądze z bukmacherów na te karty transferowane są automatycznie czy trzeba oczekiwać aż bukmacher zaakceptuje wypłatę ?
Po pierwsze to powiem ci ze jesteś smieszny z tym twoim typerem. Gdyby rzeczywiście był taki dobry to sam by wplacił kase i grał za swoje :grin::grin:

Po drugie byl juz tu taki typek ktory powierzył kase takiemu typerowi, i jak się później okazale kasa została przegrana w bardzo dziwnych okolicznościach ;);)

Po trzecie to do gry za takie stawki jedynie Pinnacle oraz buki azjatyckie, na Marathonie nie pograsz, chyba ze na bardzo pularne wydarzenia. Jak postawisz tam na zdarzenie z limitem 200E to nie da się postawić drugi raz na ten sam zakład bo wskakuje limit 10E

Co do wypłat to tak jak wczesniej buki azjatyckie, Pinnacle, Marathon rownież rzetelnie wypłaca ;). Limitu gornego wyplat nie ma. Jest dla pojedynczej transakcji ale możesz zaraz po niej zlecić drugą wypłatę

C 0

china

Użytkownik
Po pierwsze to powiem ci ze jesteś smieszny z tym twoim typerem. Gdyby rzeczywiście był taki dobry to sam by wplacił kase i grał za swoje :grin::grin:

Po drugie byl juz tu taki typek ktory powierzył kase takiemu typerowi, i jak się później okazale kasa została przegrana w bardzo dziwnych okolicznościach ;);)
To już moja sprawa komu powierzam grę, dlaczego i jaki budżet na to przeznaczam.

Po trzecie to do gry za takie stawki jedynie Pinnacle oraz buki azjatyckie, na Marathonie nie pograsz, chyba ze na bardzo pularne wydarzenia. Jak postawisz tam na zdarzenie z limitem 200E to nie da się postawić drugi raz na ten sam zakład bo wskakuje limit 10E

Co do wypłat to tak jak wczesniej buki azjatyckie, Pinnacle, Marathon rownież rzetelnie wypłaca ;). Limitu gornego wyplat nie ma. Jest dla pojedynczej transakcji ale możesz zaraz po niej zlecić drugą wypłatę
A jak pod tym względem wygląda Betfair ?

C 0

china

Użytkownik
Czy wystarczy mi w tych bukach jedynie weryfikacja skanem dowodu osobistego czy jak zlecę dużą wypłatę to będą robić problemy i chcieć nie wiadomo czego jeszcze ?

firer 886

firer

Użytkownik
Czy wystarczy mi w tych bukach jedynie weryfikacja skanem dowodu osobistego czy jak zlecę dużą wypłatę to będą robić problemy i chcieć nie wiadomo czego jeszcze ?
po 15k E to jeszcze nie wypłacalem ale przy 10k PLN na Pinnacle nic odemnie nie chcieli;)

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
Witam,
planuję powierzyć granie za mnie pewnemu znajomemu typerowi.
Kapitał początkowy jaki mu udostępniam to 5.000 euro.
Wybór bukmachera i kwestie wypłat należą jednak do mnie. Myślałem o Betfair.
Posiadam już tam zweryfikowane konto - zwykła weryfikacja przez skan dowodu.
Weryfikacji KYC nie przechodziłem jako że nigdy nie dotykałem konta australijskiego.
Mam jednak kilka pytań. Zależy mi na bukmacherze jak najbardziej wypłacalnym.
Czy na Betfair nie będzie problemu gdy wpłacę 5.000e na początku miesiąca, a na koniec miesiąca wypłacę kwotę od 10.000 do 12.000 euro ?
Skąd takie kwoty ? To średnie wygrane typera któremu powierzam grę. Yield ma w granicach 28-32% miesięcznie.
Ewentualnie jaki inny bukmacher jest bardzo wypłacalny i nie robi z tym problemów ?
Wstępnie pochylam się nad Betfair jako że jest to giełda i limitów tam nie ma, ale jeśli użytkownicy mogą doradzić jakąś firmę to chętnie się zapoznam z sugestiami.
Ważna rzecz jest taka, że typy które będą dostępne w naziemnych bukmacherach w Holandii oraz Belgii, będą grane właśnie w naziemnych punktach, tak aby w sieci zminimalizować ryzyko problemów z wypłatami oraz ew. limitami.
ja proponuje wpierw napic sie porzadnie wodki,nastepnie 50 razy przemyslec komu powierzasz kase, nastepnie po raz kolejnny sie napic i jak wytrzezwiejesz przeczytac bardzo madre slowa ktore napisal firer a mianowicie skoro ten typer faktycznie jest taki przegenialny i ma takie wyniki, to po jaką cholere mialby sie za darmo z kimkolwiek dzielic tymi typami zamiast sam grac i zarabiac sałatę że hej ?
dla mnei to jest przepiekna ściema, ale skoro sa ludzie ktorzy nie maja co robic z pieniedzmi to prosze bardzo, niektorzy moze nawet lubia sobie banknotami w piecu palić - co kto lubi.

C 0

china

Użytkownik
ja proponuje wpierw napic sie porzadnie wodki,nastepnie 50 razy przemyslec komu powierzasz kase, nastepnie po raz kolejnny sie napic i jak wytrzezwiejesz przeczytac bardzo madre slowa ktore napisal firer a mianowicie skoro ten typer faktycznie jest taki przegenialny i ma takie wyniki, to po jaką cholere mialby sie za darmo z kimkolwiek dzielic tymi typami zamiast sam grac i zarabiac sałatę że hej ?
dla mnei to jest przepiekna ściema, ale skoro sa ludzie ktorzy nie maja co robic z pieniedzmi to prosze bardzo, niektorzy moze nawet lubia sobie banknotami w piecu palić - co kto lubi.
Tadzin, zostaw mi kwestie komu powierzam kasę. I kto tu napisał że za darmo ? Przedstawię tylko potwierdzenia wypłat na koniec sezonów piłkarskich w Europie. Na zachodzie Europy, a szczególnie w Holandii, wiele osób korzysta właśnie z takich typerów. Najczęściej podpisywane są odnośnie tego umowy przez obie strony - takową również ja podpisuje z wybranym typerem.
Prosiłbym o odpowiedzi na moje pytania.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Prosiłbym o odpowiedzi na moje pytania.
Przecież na forum było to już sto razy wałkowane, druga sprawa to jest temat O LIMITACH u bukmacherów.
Myślę, że specjalnie nabijasz posty i szukasz osób naiwnych które łyknął temat z nadzieją, że się odbiją od dna na pseudo perełkach cudownego typera. Wcześniej jakiś Krucjusz oferował na e-mail współpracę z STS aka płatne typy.
Ty pewnie masz podobne zamiary, zarejestrowałeś się dzisiaj na największym bukmacherskim forum w Polsce i piszesz wyimaginowane historie o wypłatach rzędu 5-15 tysięcy €.
Pytasz ludzi na forum którzy mają g**** wspólnego z Betfair i ich zasadami czy będą robili Tobie problemy z wypłatami. Zastanów się o co ty w ogóle pytasz i kto z forum może znać na te pytania odpowiedzi.
Od początku tłuczesz dosłownie dwa tematy. Pierwszy to ten o wypłatach czy nie będziesz miał z nimi problemów (mający na celu zachęcić ludzi). Drugi temat to w każdym poście wspomniałeś o swoim cudownym typerze, ciągle go bronisz i argumentujesz typami, piszesz o skanach wypłat, ciągle się tłumaczysz. To ma na celu przekonaniu ludzi do Twojej pseudo racji.
Oszustów w internecie związanych z tematyką bukmacherską oferujących kosmiczne zarobki, mających info do pseudo fixów jest 10 razy tyle jak i nie dużo więcej niż samych bukmacherów.

bananaya 2

bananaya

Użytkownik
skoro ten koles jest taki dobry i tyle juz wygral to chyba powinien wiedziec gdzie i jakie sa limity skoro dajesz mu hajs ot tak i ufasz bezgranicznie mozesz i zaufac mu przy wyborze buka ... pozegnaj pieniazki

C 0

china

Użytkownik
Nie szukam żadnych osób, mam już wybraną osobę, ja pytam jedynie o bukmacherów, gdyż w umowie do podpisania lepiej zawrzeć bukmachera gdzie mają być grane typy.

Skoro macie jakiś problem z osobą z którą nawiązałem współpracę to zapomnijcie o tym.

Chciałbym tylko odpowiedzi na następujące pytania:

- Czy wpłaty i wypłaty na kartę Visa odbywają się w czasie rzeczywistym czy bukmacher musi np. taką wypłatę rzędu 10-12 tys. euro zaakceptować. Pytam o Marathon, Pinnacle i przedewszystkim Betfair.

- Czy bukmacherzy Betfair, Marathon oraz Pinnacle mogą żadać/żądali od kogoś dodatkowych dokumentów przy takich wypłacaniu podobnych kwot ?

Proszę o wypowiedzi ludzi którzy mają doświadczenie i rozeznanie w sprawach których dotyczą moje pytania.

M 0

multikonto2

Użytkownik
1.Nikt ogarnięty nie bawi się w sprzedawanie typów, bo sam jest w stanie zarobić dużo więcej niż wasze najśmielsze oczekiwania.
2. Kolega china ewidentnie szuka jeleni do &quot;kupowania&quot; typów, prawdopodobne to jakiś sprzedawca, czyli mierny typer.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
- Czy bukmacherzy Betfair, Marathon oraz Pinnacle mogą żadać/żądali od kogoś dodatkowych dokumentów przy takich wypłacaniu podobnych kwot ?
Tak mogą, a czego się obawiasz? Jak nie kombinujesz, masz dokumenty to weryfikacja jest najmniejszym problemem. Do tego Ci powiem, że bukmacher Ci może zamknąć konto bez podania przyczyny co mają zapisane w regulaminach, nie wszyscy, ale znaczna większość.
- Czy wpłaty i wypłaty na kartę Visa odbywają się w czasie rzeczywistym czy bukmacher musi np. taką wypłatę rzędu 10-12 tys. euro zaakceptować. Pytam o Marathon, Pinnacle i przedewszystkim Betfair.
Nie trzeba być geniuszem by stwierdzić fakt, że przy mniejszych wypłatach bukmacher nie robi najczęściej problemów, lecz każda większa wypłata jest analizowana. Każde konto z dobrym bilansem jest rozpatrywane inaczej, każdego mogą dotknąć inne limity. W skrócie bukmacherzy to nie debile.
Dociągniesz do 10 wpisów i odblokujesz sobie PW?

C 0

china

Użytkownik
2. Kolega china ewidentnie szuka jeleni do &quot;kupowania&quot; typów, prawdopodobne to jakiś sprzedawca, czyli mierny typer.
Nikogo nie szukam i nic nie zamierzam sprzedawać.

AKA SHAKAL dzięki za informacje, tylko jedyny problem jest taki - mieszkam pod adresem moich rodziców. Dodatkowe dokumenty jakich żadają bukmacherzy to najczęściej rachunki za media lub gaz, woda, itp. Wszystkie one są na moich rodziców. Kolega miał już sytuacje gdzie zlecił wypłatę około 700e i żadali dodatkowych dokumentów właśnie rachunków, a takowe były również na jego rodziców, i mu ich nie uwzględnili.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Mieszkasz z rodzicami i przeznaczasz na grę 5000 euro????? Zaraz się okaże,że nie masz też konta bankowego,bo nie masz jeszcze 18 lat...czekam na kolejne wpisy;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom