Jeden dzień roboczyWypłacał ktoś ostatnio przez Trustly? Ile trwała wypłata?
Krzysiu , działa ci strona bet-at-home , jeśli tak to pod jakim adresem ???Bet at home dopisało mi dziś cztery razy kwotę w ramach programu loyality. Zlecilem tą wypłatę na Trustly. Teraz się zorientowali, że popełnili błąd, ale pieniądze zeszły mi z konta bah, a obecnie mam kwotę na minusie. Jak myślicie czy mają możliwość anulowania mi wypłaty, którą teraz już tylko Trustly się zajmuje? Mam numer zlecenia Trustly, numer referencyjny. BardZiej tu mam na myśli pytanie jakie mozliwosci ma bah, chociaż z drugiej strony jeżeli oni popełniają błędy na tablicy wyników piszą, aby tym się nie sugerować, że jest to tylko tablica, mogą zdarzac się błędy
https://www768.bet-at-home.com/enpod jakim adresem ???
Ja miałem zawsze w ING koło 11:00 następnego dnia, czyli w pierwszej sesji przychodzącej Elixir mojego banku ????Wypłata trustly z betssona powinna być normalnie na drugi dzień pany? Bo dziś będę wyplacal
Panowie mam pytanie , pod jakim linkiem działa teraz strona bet-at-home ???Ja miałem zawsze w ING koło 11:00 następnego dnia, czyli w pierwszej sesji przychodzącej Elixir mojego banku ????