robson_26
Forum VIP
Tak przedstawia się ostateczna tabela po uwzględnieniu typów długoterminowych. Od razu uprzedzam, że zrobiłem ją zanim odebrano punkty Holtańskiemu. Po przeanalizowaniu typów i sytuacji w tabeli okazało się, że ta kontrowersyjna decyzja o wykluczeniu Holty nie wpływa na pozycje nagradzane pieniędzmi. Dlatego oszczędźmy sobie już zmian. Jakiekolwiek pytania proszę wysyłać do mnie na PW.
Podział nagród przedstawia się następująco:
madizks - 300PLN + koszulka
RADULA - 200PLN + koszulka
_Elbisi - 150PLN + koszulka
conti73 - 75PLN
wujamarcin - 50PLN
Robson_26 - 50PLN
zigi - 50PLN
dawid.400 - 50PLN
Inter - 25PLN*
unicaja - 25PLN*
zakladowa - 25PLN*
*trzej ostatni użytkownicy uzyskali taką samą ilość punktów, dlatego została przyznała identyczna nagroda
Serdecznie dziękuję wszystkim userom za udział w II edycji Speedway Typera. Był to długi konkurs, wymagający sporego zaangażowania. Cieszę się, że tak wiele osób postanowiło grać do końca. Mam nadzieję, że spotkamy się w kolejnej edycji.
Proszę wszystkich nagrodzonych o podanie loginu w Tobecie na PW.
Podział nagród przedstawia się następująco:
madizks - 300PLN + koszulka
RADULA - 200PLN + koszulka
_Elbisi - 150PLN + koszulka
conti73 - 75PLN
wujamarcin - 50PLN
Robson_26 - 50PLN
zigi - 50PLN
dawid.400 - 50PLN
Inter - 25PLN*
unicaja - 25PLN*
zakladowa - 25PLN*
*trzej ostatni użytkownicy uzyskali taką samą ilość punktów, dlatego została przyznała identyczna nagroda
Serdecznie dziękuję wszystkim userom za udział w II edycji Speedway Typera. Był to długi konkurs, wymagający sporego zaangażowania. Cieszę się, że tak wiele osób postanowiło grać do końca. Mam nadzieję, że spotkamy się w kolejnej edycji.
Proszę wszystkich nagrodzonych o podanie loginu w Tobecie na PW.