pezet
Użytkownik
Witam! W pewnym konkursie wygrałem 60zł do bukmachera Unibet. Chciałbym sprzedać tą kase.
Warunki są następujące:
-nie możesz posiadać konta w Unibet, założysz nowe konto z linku który Ci podam.(chodzi o to że ta strona wypłaca kase tylko na te konta które zostaną założone z ich linka!)Ja juz mam konto w Unibet (ale rejstrowałęm sie juz dawno... a nie mogę mieć 2 kont z jednego IP :;/: )
-jeżeli jesteś zainteresowany piszesz na PW (ja Ci podaje dokładne instrukcje)
-kasa z Unibetu na konice będzie koło 14.04
-nie jestem zbyt doświadczony na forum i dlatego przy tej wymianie ja czekam na pieniądze jako drugi! (tzn. ty dostajesz siano na Unibet i dopiero mi wysyłasz pieniądze na MB)
-robie interesy tylko z zaufanymi ludźmi na forum!!!!!
-dziś do wieczora musze mieć chętnego!
Aha jeżeli już kupisz te pieniądze i zostaną one już przelane na konto w Unibet ... dostaniesz bonus w postaci podwojenia kwoty (czyli razem kupujesz 120zł)
Za 120zł w Unibet oczekuje hmm 65 zł na Moneybookers... chętni pisać na PW ????
Pozdrawiam !!!
Warunki są następujące:
-nie możesz posiadać konta w Unibet, założysz nowe konto z linku który Ci podam.(chodzi o to że ta strona wypłaca kase tylko na te konta które zostaną założone z ich linka!)Ja juz mam konto w Unibet (ale rejstrowałęm sie juz dawno... a nie mogę mieć 2 kont z jednego IP :;/: )
-jeżeli jesteś zainteresowany piszesz na PW (ja Ci podaje dokładne instrukcje)
-kasa z Unibetu na konice będzie koło 14.04
-nie jestem zbyt doświadczony na forum i dlatego przy tej wymianie ja czekam na pieniądze jako drugi! (tzn. ty dostajesz siano na Unibet i dopiero mi wysyłasz pieniądze na MB)
-robie interesy tylko z zaufanymi ludźmi na forum!!!!!
-dziś do wieczora musze mieć chętnego!
Aha jeżeli już kupisz te pieniądze i zostaną one już przelane na konto w Unibet ... dostaniesz bonus w postaci podwojenia kwoty (czyli razem kupujesz 120zł)
Za 120zł w Unibet oczekuje hmm 65 zł na Moneybookers... chętni pisać na PW ????
Pozdrawiam !!!