>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrywanie jest moim sensem.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Po miesięcznych wakacjach od bukmacherki (bo w końcu nie można grać zawsze) wracam, a nowy sezon, w który właśnie wkraczam jest dla mnie inspiracją na założenie nowego tematu. Przerwa była mi potrzebna, granie na dłuższą metę potrafiło męczyć mnie psychicznie. Spojrzałem na wszystko z głębszej perspektywy i wracam z nowymi celami i, być może, nieco innym podejściem do gry :]. Postaram się odwiedzać swój temat regularnie, często będę pisał uzasadnienia do własnych typów, jednocześnie jest to ostatnie &quot;spotkanie&quot; z własnym tematem (mam nadzieję, że moderatorzy nie poderżną mi za to gardła :]), jeśli zabraknie zapału to już nigdy więcej nie będę się za to zabierał. Ligi wracają, decydująca faza eliminacji o europejskie puchary, US Open Series trwa... to najlepszy moment aby wrócić. Cóż, do roboty, żeby nie przedłużać :].
Jerzy Janowicz - Ivo Karlovic; over 25,5g @ 1,8 23 gemy
Stawka: 100 zł ⛔
EW: 180 zł
Zmierzając ku końcowi - moim zdaniem tutaj pęknie linia 25,5. Zakładam, że Janowicz nie jest w stanie dwukrotnie połamać Karlovicia na przestrzeni całego spotkania, a co za tym idzie - nie wygra tego w dwóch setach. Bliżej tego z pewnością jest Karlovic, ale obstawiałbym stosunek 7:6; 7:6. Nie wykluczyłbym także trzech setów, a wtedy over wjeżdża jak w masło.
Pełna analiza w dziale
Arruabarrena/Klepac - Bencic/Cibulkova 1 @ 1,75 0:2 (1:6; 6:7)
EW: 175 zł
Podebrane z działu ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +3
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Samantha Stosur - Daria Gavrilova 1 @ 1,4 0:2 (4:6; 4:6)
Angelique Kerber - Misaki Doi 1 @ 1,16
2:0 (6:0; 6:1)
Karolina Pliskova - Mirjana Lucic-Baroni 1 @ 1,25
1:2 (6:3; 6:7; 2:6)
Viktoria Azarenka - Elina Svitolina 1 @ 1,18
2:0 (6:1; 6:4)
AKO: 2,4
Kupon dość ryzykowny, połączenie czterech niskich kursów z WTA to zawsze ryzyko, jednak każda z zawodniczek, na które się zdecydowałem jest faworytką i to wyraźną.
Samantha Stosur jest w wysokiej formie, wygrała niewielki turniej w Bad Gastein na clayu i wysoką dyspozycję przeniosła na hard, gdzie dopiero w półfinale uległa Stpehens, która po bardzo dobrym sezonie 2013 i przeciętnym 2014 powraca do wielkiej dyspozycji i jest groźna dla największych. Gavrilova seria porażek w ostatnim czasie, nie zaistniała na żadnym turnieju, co prawda w Stanford przegrała z Kerber, co wstydu nie przynosi, ale jednak jest zbyt nieregularna i ma za dużo myśli w głowie aby pokonać Stosur.
Kerber wielka forma, zwycięstwo w Stanford, na pokonanym polu pozostawione takie zawodniczki, jak Svitolina, Radwańska, Pliskova, może nie tyle top topów, co czołówka rankingu. Angie jest obecnie w rankingu 11 i pracuje, aby znaleźć się w topowej ósemce na koniec sezonu. Nie sądzę, aby Misaki mogła jej zagrozić w jakikolwiek sposób.
Pliskova bywa chimeryczna, ale czyż tego samego nie można powiedzieć o Mirjanie? Mirjana zawodnicza bardzo utalentowana, miewa dobre turnieje, ale zazwyczaj są to pojedyncze mecze, po których przychodzi zjazd. W Stanford odpadła w 1 rundzie z mocną Lepchenko, teraz przebrnęła kwale, ale nie pokonała poważnych przeciwniczek. Pliskova wysoka forma, pokonana wspomniana Lepchenko, forma idzie w górę. Nie wykluczam trzech setów, ale ostatecznie wygra Karolina. H2H 2:1, dwa zwycięstwa Karoliny na hardzie.
Azarenka... cóż, sam nie do końca wiem czemu skłoniłem się pograć na Białorusinkę. Viktoria często słabo wchodzi w turniej... ale sezon wchodzi w decydującą fazę, na hardzie czuje się wyśmienicie, więc musi szukać punktów, aby znaleźć się w tym TOP 15 na koniec sezonu (co najmniej). Azarenka nie grała od Wimbledonu, dlatego liczę, że od razu wybrała się do Stanów, aby szlifować formę. Sądzę, że Vika pokona Elinę doświadczeniem.
Zarina Diyas - Anastasia Pavlyuchenkova 1 @ 2,3 ZWROT
Stawka: 80 zł
EW: 184 zł
Kevin Anderson - Lukas Rosol 1 @ 1,22 0:2 (6:7; 6:7)
Benjamin Becker - John Isner 2 @ 1,18
1:2 (4:6; 7:6; 3:6)
Olga Govortsova - Irina-Camelia Begu 2 @ 1,7
2:0 (6:3; 7:6)
AKO: 2,45
Stawka: 80 zł ⛔
EW: 196 zł

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Lopez/Mirnyi - Goffin/Thiem 1 @ 1,35 2:1 (6:3; 1:6; 10:8)
Dabrowski/Rosolska - Abanda/El Tabakh 1 @ 1,25
0:2 (5:7; 5:7)
Agnieszka Radwańska - Julia Goerges 1 @ 1,2
2:0 (7:5; 6:3)
AKO: 2,03
Stawka: 60 zł ⛔
EW: 121 zł
Debelki podebrane od Maćka18, z kolei sprawa z Radwańską, choć jej osobiście nie lubię, jest dosyć prosta. Jest po prostu solidniejszą zawodniczką, nie dość, że w tym roku spadła już mocno w rankingu, to ma także mnóstwo punktów do obrony z Montrealu sprzed roku. Goerges dostała się do turnieju psim swędem po wycofaniu się Pavlyuchenkovą. Julka potrafi grać dobry tenis, ale ma duże problemy z regularnością a przede wszystkim z głową. Jeśli nie zagra perfekcyjnego meczu (vide z Wozniacki na RG) to z Radwańską przegra, gdyż Agnieszka jest najzwyczajniej w świecie solidniejsza. H2H 2:1, dwa zwycięstwa Polki na hardzie w 2012 roku.
Vasek Pospisil - John Isner; over 25,5g @ 1,7 32 gemy
Murray/Peers - Murray/Paes 1 @ 1,55
2:0 (6:4; 7:6)
Cilic/Lindstedt - Peya/Soares 2 @ 1,6
0:2 (5:7; 4:6)
AKO: 4,22
Stawka: 60 zł
EW: 253 zł ✅
Isner i Pospisil to zawodnicy bazujący w dużej mierze na serwisie. Obaj w bardzo dobrej dyspozycji, szczególnie Isner, który wygrał Atlantę i dotarł do finału w Waszyngtonie ulegając dopiero Nishikoriemu. Wydaje się jednak, że z Beckerem nieco spuścił z tonu i musi gdzieś odpocząć, ale w walce o TOP8 musi szukać punktów właśnie na takich turniejach, więc o żadnym odpuszczaniu nie powinno być mowy. Dodam jeszcze fakt, iż jeśli miałby odpuszczać to raczej z Beckerem, gdyż nie broni tutaj żadnych punktów po porażce rok temu z Dodigiem. Pospisil gra u siebie, więc motywacja jest podwójna. Podczas US Open Series przegrał z nieprzypadkowymi zawodnikami, bo z Bagietą i... Isnerem. Niby w stosunku 2:0 (6:4; 7:6), ale jednak to 2:1 Isnera z Beckerem mnie nie przekonuje i myślę, że dziś zobaczymy jeszcze bardziej wyrównane spotkanie. Liczę na 3 sety lub ewentualne 7:6; 7:6.
Peya/Soares podebrani ponownie od Maćka18. Cóż, nie pierwszy, nie ostatni raz. Chłopak zna się na rzeczy i mu ufam ???? .
Murray/Peers to para solidniejsza od Murray/Paes. Większe ogranie. Wydaje się, że Andy zgłosił się do debla aby bardziej poczuć nawierzchnię, ale nie można zapominać, że to jednak singiel jest priorytetem. Paes to zawodnik doświadczony, ze świetną techniką... ale to już, z całym szacunkiem, dziadek i powoli będzie odcinał kupony. Nie sądzę, aby nawiązał do świetnego USO w 2013, gdy razem z Radkiem Stepankiem wygrali cały turniej. Andy to zawodnik bardzo ambitny, ale jednak nie uważam go za tak dobrego deblistę, jak jego brat... dlaczego miałby nie puścić meczu rodzonemu bratu? ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Lesia Tsurenko - Sara Errani 1 @ 2,05 0:2 (4:6; 4:6)
EW: 164 zł
Miałem nie grać tego spotkania... ale nie mogę, po prostu nie jestem w stanie przejść obok takiego kursu wobec zawodniczki będącej w WIELKIEJ formie. Ukrainka streak 10 zwycięstw z rzędu, wygrany, bądź co bądź, podrzędny turniej w Stambule, ale pozostawione na pokonanym polu zawodniczki takie jak Gavrilova czy Hantuchova, które potrafią zagrozić. W Toronto odprawiła już m.in. Muguruzę, chociaż można było się tego spodziewać, że Hiszpanka nie utrzyma dyspozycji z Wimbledonu. Errani to top pod względem technicznym i taktycznym, ale siła uderzenia jest zerowa. Owszem, może przebijaniem zamęczyć Tsurenko, ale sądzę, że jeśli nie postawi jej pod ścianą to może być ciężko Włoszce o zwycięstwo. Na Sarę idzie masówka po zwycięstwie nad Azarenką, ale prawda jest taka, iż Białorusinka zagrała bardzo słabo, popełniła dużo niewymuszonych błędów, złe decyzje taktyczne, etc. Errani na dobrą sprawę powinna odpaść już z Mladenovic - gdyby nie kontuzja, nastąpiło odroczenie wyroku, który, mam nadzieję, nastąpi dziś.
Jest ból, bo mecz był jak najbardziej do wygrania. 30:0 wracając z 0:5 przy 4:5 i serwisie Errani...

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Swansea - Newcastle United; over 2,5 gola @ 1,85 2 gole
Bayer Leverkusen - Hoffenheim 1 @ 1,5
2:1
AKO: 2,78
Stawka: 50 zł ⛔
EW: 139 zł
Od 52 minuty 2:0, zabrakło bramki w przeciągu 40 minut. Szkoda.
West Ham United - Leicester City; over 2,5 @ 1,8 3 gole
Werder Brema - Schalke 04 X2 @ 1,35
0:3
AKO: 2,43
Stawka: 50 zł
EW: 121 zł ✅
Piast Gliwice - Legia Warszawa 2 @ 1,6 2:1
EA Guingamp - Olympique Lyon X2 @ 1,25
0:1
AKO: 2,00
Stawka: 70 zł ⛔
EW: 140 zł

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Santiago Giraldo - Aleksander Dolgopolov 2 @ 1,3 1:2 (3:6; 6:3; 4:6)
Vasek Pospisil - Hyeon Chung 1 @ 1,35
(6:7; 6:0; 6:3)
Alexander Zverev - Denis Istomin 1 @ 1,55 2:1 (6:2; 3:6; 6:4)
AKO: 2,72
EW: 136 zł ✅
Dolgo ostatnio dobra forma, przebrnął przez kwale do Montrealu i nieszczęśliwie uległ Dimitrovowi, gdyby był bardziej stabilny mentalnie to nawet mógłby pójść po mecz, no ale nie można łamać się w kluczowych momentach. Giraldo to solidny zawodnik, ale nie oszukujmy się, to ziemniak. W tym roku 4/5 na hardzie, H2H z Dolgo 1:3, w tym zwycięstwo jedynie na clayu, porażki na szybkich nawierzchniach - 2x na trawie i w tym roku w Indian Wells 0:2. Niby pokonał Smyczka, ale Smyczek jest żałosny w tym roku, więc to żaden wyznacznik.
Pospisil jest po prostu zawodnikiem lepszym od Koreańczyka. Niby młody Azjata ma talent i świetny bilans na hardzie w tym roku, ale nabity głównie na podrzędnych czelkach. Vasek w 1R kwali pokonał pewnie innego Azjatę - Ito, z kolei Chung wymęczył z Dodigiem, gdzie, prawdę powiedziawszy, powinien odpaść - nie wiem co zrobił Ivan w trzecim secie. Myślę, że Pospisil będzie kontynuował serię dobrych meczów.
Najbardziej zastanawiam się nad Zverevem, ale jestem ogromnym fanem jego talentu, Istomin to gracz doświadczony i może kurs jest zaniżony, ale trzeba przyznać, iż młody Niemiec jest bardziej stabilniejszy na serwisie, Istomin w meczu z Rolą, czyli gościem, który w swojej karierze nie rozegrał nawet 50 meczów na hardzie łamał się bodajże 5 razy ????. Dla Istomina są to pierwsze mecze na hardzie po trzymiesięcznej przerwie, za Zverevem przemawia pewność w uderzeniach i serwisie oraz ogranie z nawierzchnią i klimatem Ameryki Północnej.
Anna-Karolina Schmiedlova - Olga Govortsova 2 @ 1,75 2:0 (6:4; 6:2)
Sesil Karatantcheva - Julia Goerges 2 @ 1,4
0:2 (4:6; 6:7)
EW: 122 zł
Olga jest w dobrej formie, ograna z nawierzchnią, w Toronto pokonała solidną Begu ale uległa Ivanovic, lecz wynik nie był powodem do wstydu. W Kanadzie bezproblemowo przebrnęła przez kwale i myślę, że do turnieju głównego w Cincinatti również się załapie, jest w dobrej formie i czuje się świetnie na szybkich nawierzchniach. Schmiedlova trzymiesięczny rozbrat z hardem, a i tak lepiej prezentuje się na clayu. Ja gram Govortsovą bez żadnego zawahania.
Goerges jest po prostu zawodniczką lepszą od Karatantchevy. Wiadomo, zdarzają się jej masowe niewymuszone błędy, ale jeśli chce jeszcze coś osiągnąć w poważnym tenisie to takie mecze musi wygrywać. Ma świetny serwis (chociaż niestabilny) i bardzo dobry forehand (równie nieregularny). Sesil wymęczyła w 1 rundzie kwali zwycięstwo nad Rybarikovą ale to nic nie znaczy, gdyż Madzia to jedna z najbardziej chimerycznych zawodniczek w tourze. Dubel do gry.
Mona Barthel - Irina Falconi 2 @ 2,1 2:0 (6:4; 6:1)
EW: 105 zł
Ostatni typ bez analizy głębszej, tylko skrótowo: Falconi gra u siebie, dobry bilans w tym roku na hardzie, Barthel odwrotnie. Niby Mona zmiażdżyła Vesninę, ale Rosjanka ma serię porażek na swoim koncie. Jest value na Amerykankę.
Novak Djokovic - Andy Murray 2 @ 2,65 1:2 (4:6; 6:4; 3:6)
Stawka: 100 zł
EW: 265 zł ✅

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Dzisiaj jedziemy w ten sposób:
Yen-Hsun Lu - David Goffin 2 @ 1,3
Gilles Muller - Benoit Paire 1 @ 1,4
(6:7; 6:7)
Samantha Stosur - Timea Babos 1 @ 1,25
(6:7; 6:4; 5:7)
AKO: 2,28
EW: 160 zł
Sprawa w meczu Goffin a Lu jest dla mnie prosta. David to solidny rzemieślnik, który udowadnia, iż mimo braku (większego) talentu, poprzez ogromną etykę pracy można osiągać świetne wyniki. Walczak jakich mało. Charakter, determinacja, ambicja. Bardzo szanuję tego zawodnika. Uniwersalny, potrafiący grać na każdej nawierzchni, a do tego, mam wrażenie, ciągle z marginesem rozwoju, bo eksplodował dość późno. Może na dobre zadomowić się w TOP 20. W Mastersie w Montrealu odpadł (bez jakiegokolwiek wstydu) z Nishikorim, ale na pokonanym polu pozostawił solidnego Querreya i Johnsona, oba mecze 2:0. Lu to zawodnik przeciętny, emerytura zbliża się wielkimi krokami. Spokojnie mógł odpaść z Jużnym w kwalach, ale jaki jest Mikhaił - każdy wie. W Montrealu przeszedł także kwale, ale uległ Pospisilowi, ogólnie podczas US Open Series ma kilka zwycięstw, no ale nie pokonał nikogo poważnego, Jaziri ocierający się o czelki? Dwie gładkie wtopy z Pospisilem i porażka z Berankisem. Dziś Goffin będzie dominował w wymianach i powinien zamknąć mecz w dwóch setach.
Nie zgadzam się z Szakalem z działu, który szuka value w Paire. Muller jest solidny i nie, nie bazuje jedynie na serwisie. Djokovic w następnej rundzie? Co z tego? Prawda jest taka, iż nie przypominam sobie Gillesa &quot;bojącego się&quot; przeciwnika z następnej rundy i odpuszczającego turniej. Nie nagrał się w ostatnim czasie na tyle, aby musiał odpuszczać. Zresztą, wystarczy prześledzić cały rok w wykonaniu Luksemburczyka - jako wyraźny faworyt (okolice 1,4-1,5) wtopił zaledwie 1 mecz! Z Berankisem w Zagrzebiu (1,47) no i można podciągnąć Socka, ale wiadomo jakim potencjałem dysponuje Jack a grał wtedy u siebie (Indian Wells) (1,57). Podczas US Open Series przegrywa z samymi solidnymi bądź bardzo dobrymi zawodnikami, Baghdatis (1:2), Gasquet (1:2), Murray (0:2). Znamienne jest to, iż Marcosowi i Ryśkowi urywał sety. W Montrealu pokonał m.in. Monfilsa. Paire dopiero wchodzi na hard, w tym roku rozegrał zaledwie 8 meczów na twardej. Niby w Bastad i Hamburgu był w dobrej formie, ale clay a szybka nawierzchnia w Cincinnati, która faworyzuje serwismanów to dwie inne rzeczy. Muller powinien odnieść zwycięstwo.
Stosur na dokładkę. Zawiodła mnie w Toronto ale daje jej drugą szansę. Amerykański hard to jest jej działka, wszak w 2011 roku triumfowała na US Open. Nie chcę mi się wierzyć, że po raz drugi odpadnie w 1. rundzie, szczególnie, że Waszyngton miała bardzo dobry (SF). Potężny serwis na szybkiej nawierzchni w Cincinnati powinien zrobić robotę.
Zarina Diyas - Venus Williams 2 @ 1,3 0:2 (6:7; 4:6)
Andrea Petkovic - Julia Goerges 1 @ 1,5
2:0 (6:4; 6:2)
AKO: 1,95
Stawka: 70 zł
EW: 136 zł ✅
Venus analogiczna sytuacja co Stosur. Wiadomo, to trochę myślenie życzeniowe &quot;nie wierzę, że odpadnie kolejny raz w 1R&quot;, ale Diyas to zawodniczka, która powinna leżeć starszej z sióstr. Zarina wybiegana, sporo przebija, ale nie sądzę, aby to wystarczyło na Williams. Analogicznym spotkaniem było Goerges - Diyas, gdzie to właśnie Julka bardziej przypomina Amerykankę (oczywiście zachowując pewne proporcje). Venus gra u siebie, w 2012 roku osiągnęła półfinał, co prawda ostatnie 2 lata to słabe wyniki, ale porażki z poważnymi zawodniczkami - Vesniną (która miała wówczas dobry okres) i Safarovą.
Petkovic jest zwyczajnie zawodniczką lepszą od Goerges, potrafi grać w defensywie, a jeśli Julka nie trafi na swój dzień to ciężko jej pokonywać takie zawodniczki przez serie niewymuszonych błędów. Julia męczyła się w 1R kwali z Radwańską (chyba każdy wie jak bardzo chimeryczną zawodniczką jest Ula) i Karatantchevą, z którą kilkukrotnie się łamała. Jeśli da tyle szans na przełamanie z Petkovic to Andrea z pewnością to wykorzysta. Starsza z Niemek bez kontuzji to solidne TOP 15 WTA i dziś powinna odnieść zwycięstwo szczególnie, że stosunkowo lubi Cincinnati, a w 2011 zrobiła tu półfinał.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Feliciano Lopez - Milos Raonic 2 @ 1,3 2:0 (7:6; 6:4)
Kevin Anderson - Leonardo Mayer 1 @ 1,4
2:1 (7:6; 3:6; 6:1)
Marin Cilic - Joao Sousa 1 @ 1,18
AKO: 2,15
Stawka: 70 zł :minus;
EW: 150 zł
Kupon grany na samych serwismanów, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jeśli Rao jest w słabej formie, to Felek zdecydowanie w żenującej. Z Robredo w Montrealu powinien polec właściwie w 2 setach (Tommy podarował mu pomocną dłoń), w Waszyngtonie uległ Grothowi (serwismanowi) w dwóch setach, pokonał jedynie emeryta Hewitta. Felek jest coraz starszy, pod koniec meczów wyraźnie zaczyna mu brakować sił. Sezon nieudany, szczególnie na trawie, gdzie to właśnie na tę nawierzchnię czeka cały rok. Forma Rao powinna zwyżkować, uległ w Montrealu Karloviciowi, ale nie było to dla mnie jakimś zaskoczeniem. Hard w Cincinnati jest szybszy niż w Kanadzie i to powinno faworyzować Milosa.
Anderson słaba forma po dobrym okresie trawy, ale myślę, że tutaj wróci do swej optymalnej dyspozycji (w tym roku zrobił naprawdę niezły progres, wciąż się rozwija). Lubię Leonardo Mayera bo to walczak, ale jego naturalnym habitatem jest clay. H2H 3:2, w tym 2 mecze w tym roku (hard i grass) dla Andersona. Mayer wygrywał na clayu w 2009 roku (stare dzieje, kwale do RG) i w Delray Beach w 2010 na hardzie, czyli mało związanego mają tamte mecze z obecnym rokiem. W Cincinnati naprawdę szybkie korty, Anderson powinien dać radę.
Sousa tak samo jak Mayer. Nawet lubię gościa bo fajnie walczy, ale to ziemniak. Cilic musi rosnąć z formą, bo za pasem US Open, gdzie broni masy punktów, w końcu zwycięzca z roku ubiegłego. W Waszyngtonie zagrał dobrze, pokonał go triumfator Nishikori, Montreal nie wiem, czy odpuszczony, w każdym razie - Tomic jest dobrym zawodnikiem z wciąż nie w pełni okrytym potencjałem, a więc porażka mnie nie dziwi. Nie sądzę, aby Joao był w stanie przeciwstawić się Marinowi.
Angelique Kerber - Belinda Bencic 1 @ 1,5 0:2 (5:7; 3:6)
Carla Suarez-Navarro - Sloane Stephens 2 @ 1,35
0:2 (1:6; 2:6)
Pablo Andujar - Tommy Robredo 2 @ 1,35
1:2 (6:3; 3:6; 1:6)
AKO: 2,73
EW: 163 zł
Kerber w ostatnim czasie wielka forma, w Montrealu pechowo odpadła z równie mocną Halep. Angie ma dobry sezon, ciągle robi progres. W Stanford wygrała, a więc grała do końca i dopadło ją zmęczenie w Kanadzie, teraz zregenerowała siły i myślę, że pokona młodą Belindę, na którą czas... no właśnie, czas na odpoczynek. W Waszyngtonie nie grała długo, ale wygrała Montreal (szacun i podziw), US Open za pasem, nie można powielić błędów z Wimbledonu. Nie broni żadnych punktów za ubiegły sezon, myślę, że Kerber to ugra, być może nawet w dwóch setach.
Carla była w świetnej formie w pierwszej części sezonu, ale po nieudanym RG coś pękło. Obecnie prezentuje się żenująco, seria 5 porażek, w tym wcale nie z wygórowanymi przeciwniczkami (Riske, Ostapenko, Cornet też do łyknięcia). Stephens wygrała Waszyngton, po świetnym 2013 roku i nieudanym 2014 wraca do dobrej dyspozycji i widać, że na US Open będzie groźna. W formie jest w stanie zagrozić każdemu (RG 2015 - mecz z Sereną). Nie sądzę, aby drugi turniej z rzędu, tym bardziej u siebie, na hardzie, była w stanie odpaść z będącą kompletnie nie w formie Hiszpanką.
Robredo to zawsze ryzyko, ale technicznie wciąż jest fenomenalny. Z Murrayem (zwycięzcą Montrealu) przegrał, ale nie zagrał złego meczu. Andujar, choć robi progres z roku na rok, mimo wieku, to tylko ziemniak. Tommy radzi sobie na każdej nawierzchni i myślę, że odniesie pewne zwycięstwo. W Cincinnati dobrze się czuje, rok temu ćwierćfinał, dwa lata temu R16 (3 runda), swego czasu dwa półfinały. H2H 2:1 dla Andujara, ale oba zwycięstwa miały miejsce na clayu. Na hardzie (w hali) w Valencii pewny win Robredo. Tutaj warunki zbliżone do hali (w sensie - szybszy kort), a więc powinno faworyzować to Tommy&#39;ego. O odpuszczaniu nie powinno być mowy.
Feliciano Lopez - Milos Raonic; over 23,5g @ 1,8 23 gemy
Stawka: 70 zł :minus;
EW: 126 zł
Linia wcale nie jest wysoka. H2H 3:2 dla Raonicia i już na pierwszy rzut oka można stwierdzić, iż niemalże każde spotkanie było bardzo wyrównane. Atutów Rao nie trzeba przedstawiać, Felek także posiada atut własnego serwisu, co może się przydać w szybkim Cincinnati. Ogólnie pogranie Rao i over na oddzielnych kuponach to celowe zagranie - nie sądzę, aby Feliciano był w stanie połamać Raonicia na tak szybkich kortach dwukrotnie. Co za tym idzie - w najgorszym wypadku (biorąc pod uwagę kibicowanie Raoniciowi) będzie 1 TB, a tam i tak przewagę ma Kanadyjczyk. Moim zdaniem 2 TB, są bardzo prawdopodobne, kurs i linia warta ryzyka. Korty szybkie, Feliciano nieźle returnuje, ale na przeciwko przepotężny serwis (dla mnie nr. 3 po Karloviciu i Isnerze). Z kolei Milos przeciętnie (żeby nie powiedzieć słabo) returnuje (i tak progres na przestrzeni lat), ale na przeciwko ma dobrze serwującego rywala. Powinno siąść.
Manchester United - Club Brugge; United -1,5 @ 1,9 3:1
EW: 190 zł ✅
Chociaż tyle sprawiedliwości, bo nie uwierzyłbym w tak skumulowany niefart w postaci Raonicia i Kerber...
Medina Garrigues/Parra-Santonja - Bencic/Pliskova 1 @ 2,1 2:1 (3:6; 6:4; 10:5)
Stawka: 90 zł
EW: 189 zł ✅
Typ w dużej mierze na czutkę. Pierwsza para zdecydowanie bardziej zgrana, nie grają ze sobą regularnie, ale mają otarcie. Pliskova z Bencic nigdy ze sobą nie grały, co prawda są ograne w grze deblowej, ale dla obu singiel to priorytet. Bencic ostatnio gra non-stop i musi kiedyś zacząć odczuwać zmęczenie. Wraz z Cebulą dupy nie urwały w Toronto. Obie mają dobry serwis, ale to może być za mało. Próbuję.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Dzisiaj bez analiz, bo niestety czasu nie ma.
Borna Coric - Stanislas Wawrinka 2 @ 1,22
1:2 (6:3; 6:7; 3:6)
Thanasi Kokkinakis - Richard Gasquet 2 @ 1,18
0:2 (6:7; 2:6)
Wang/Yue - Heidrich/Zumkehr 1 @ 1,4
2:0
AKO: 2,02
EW: 140 zł ✅
Kolosinska/Brzostek - Day/Kessy 2 @ 1,45 1:2
Karin Knapp - Daria Gavrilova 2 @ 1,45
2:0 (6:4; 6:1)
AKO: 2,1
EW: 126 zł
Fernando Verdasco - David Goffin 1 @ 2,35 0:2 (4:6; 6:7)
EW: 141 zł
Anna-Karolina Schmiedlova - Irina-Camelia Begu 1 @ 1,65 2:0 (6:1; 6:3)
Sloane Stephens - Mona Barthel 1 @ 1,25
2:1 (3:6; 7:6; 6:2)
AKO: 2,06
EW: 142 zł ✅
Fijałek/Prudel - Kądziola/Szalankiewicz 1 @ 1,25
2:0 (21:15; 21:13)
Saxton/Schalk - Dalhausser/Lucena 2 @ 1,45
0:2 (15:21; 16:21)
Samoilovs/Smedins - Marco/Garcia 1 @ 1,1
2:0 (21:17; 21:14)
Nummerdor/Varenhorst - Barsouk/Koshkarev 1 @ 1,18
2:0 (21:18; 21:10)
AKO: 2,35
EW: 164 zł ✅

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Dzisiaj znów bez analiz, cóż, dwa ciężkie dni. W weekend powinno coś wlecieć ????
Samoilovs/Smedins - Giginoglu/Goegtepe 1 @ 1,16 2:0 (21:17; 21:12)
Evandro/Pedro - Kądziola/Szalankiewicz 1 @ 1,18
2:0 (25:23; 21:19
Fijalek/Prudel - Plavins/Regza 1 @ 1,14 2:0 (21:10; 21:18)
Doppler/Horst - Lucena/Dalhausser 2 @ 1,45
2:1 (21:19; 14:21; 15:13)
AKO: 2,26
Wymyśliłem trochę kwadratowe jaja, ale bracia Grimalt mnie nieprzekonywali...
Ajax Amsterdam - Jablonec 1 @ 1,5 1:0
Anna-Karolina Schmiedlova - Varvara Lepchenko 1 @ 1,55
2:1 (6:3; 3:6; 6:4)
AKO: 2,33
EW: 163 zł ✅
Karolina Pliskova - Jelena Jankovic 2 @ 2,00 1:2 (2:6; 6:3; 5:7)
EW: 140 zł ✅
Marin Cilic - Richard Gasquet; over 23,5g @ 2,00 21 gemów
EW: 160 zł
Cilic to jednak pajac.
Ludwig/Walkenhorst - Lili/Baquerizo 2 @ 1,85 2:1 (21:16; 18:21; 16:14)
EW: 148 zł
Goricanec/Huberli - Fopma/Hochevar 2 @ 1,85 1:2 (19:21; 21:16; 9:15)
EW: 129 zł ✅
Alison/Bruno - Grimalt/Grimalt 1 @ 1,12 2:1 (21:18; 18:21; 15:12)
Samoilovs/Smedins - Erdmann/Matysik 1 @ 1,35
2:1 (19:21; 21:15; 15:11)
Brunner/Rosenthal - Barsouk/Koshkarev 1 @ 1,55
2:0 (21:19; 21:18)
AKO: 2,34
Stawka: 80 zł
EW: 187 zł ✅
Dziwny dzień kończony ostatecznie plusem. W meczach Lili/Baquerizo, Cilicia i Luceny z Dalhausserem zadecydowały właściwie detale, wszystko było na styku. Plus mógł być kosmiczny, no ale nie będę wybrzydzał. Widocznie szczęście związane z Jankovic trzeba było odpokutować na trzech innych zdarzeniach :].

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Schalke - Darmstadt 1 @ 1,4
1:1
West Ham - Bournemouth 1X @ 1,4 3:4
Carlos Berlocq - Pere Riba 1 @ 1,25
2:0 (6:3; 6:3)
EW: 147 zł
Priorytetem Schalke jest powrót do czołowej czówrki, aby nie rozstawać się na zbyt długo z Ligą Mistrzów. Darmstadt to kopciuszek, który słabo zaprezentował się w inauguracyjnym spotkaniu z Hannoverem, właściwie goście powinni wygrać tamto spotkanie. Konigsblauen bardzo dobrze zaprezentowali się na Weserstadion, zachowali czyste konto, co jest bardzo ważne. Forma musi zostać podtrzymana, a wobec ogromnej konkurencji w Bundeslidze - aby awansować do LM zwycięstwa z takimi drużynami, jak Darmstadt, na własnym podwórku są po prostu konieczne.
West Ham świetnie rozpoczął sezon w inauguracyjnym spotkaniu na Emirates, lecz w drugiej kolejce u siebie uległ Leicester. Nie było to dla mnie zbyt wielkim zaskoczeniem, gdyż Lisy świetnie weszły sezon i nie będzie niespodzianką jeśli uda im się wywalczyć górną część tabeli. Bournemouth dwie porażki i kadrowo zdecydowanie odstają od reszty ligi. Czyste zwycięstwo WHU nieco mi śmierdzi, ale dobra forma Sakho i Payeta powinna pozwolić na wywalczenie co najmniej remisu. Absencja Adriana nie powinna być tak odczuwalna - jego miejsce zajmie Darren Randolph, który w poprzednim sezonie był podstawowym bramkarzem Birmingham.
Carlos Berlocq jest zwyczajnie zawodnikiem lepszym od Pere Riby. Carlos takie czelki po prostu zamiata i o ile Riba był w stanie nawiązywać walkę przed kontuzją, tak obecnie dopiero wraca do formy. Nie pokonał tutaj nikogo poważnego, może oprócz Sampera-Montany, który miewa ostre wahania formy i w setce na dobre się nie zadomowił. Berlocq odesłał do domu gospodarzy: Tima Puetza i Daniela Brandsa, także pewnie pokonany utalentowany Garin. H2H 3:1, oprócz finału w Cancun w 2010 Berlocq leje Ribę gdzie i jak chce.
Leicester City - Tottenham Hotspur; over 11,5 RR @ 2,00 9 rzutów rożnych
EW: 120 zł
Wobec przeciętnie grającego obecnie Manchesteru United jest to dla mnie mecz dnia w angielskiej Premier League. Obie drużyny potrafią przejmować inicjatywę, obie drużyny szukają gry ofensywnej. Tottenham po słabym starcie ligi z pewnością będzie szukał pełnej puli w postaci trzech punktów. Leicester, po zwycięstwach nad Sunderlandem oraz na ciężkim terenie na Upton Park, będzie chciało podtrzymać obecną dyspozycję. Leicester gra w ustawieniu ze skrajnie położonymi skrzydłowymi w postaci Mahreza i Albrightona, co powoduje wiele ataków tamtymi sektorami. Tottenham gra teoretycznie trochę węziej, ale dzięki temu sporo miejsca na wjazdy mają boczni obrońcy, także Chadli często schodzi do skrzydła. W środku jest ustawiony wysoki Kane, na którego kierowane jest sporo dośrodkowań. Eriksen świetnie bije stałe fragmenty, dlatego często wywalczenie rzutu rożnego to zawsze jakiś użytek. W poprzednim sezonie na King Power Stadium padło dokładnie 12 rożnych. Myślę, że dziś obie drużyny mogą powtórzyć ten wynik.
Andy Murray - Roger Federer; Federer 2:0 @ 2,4 0:2 (4:6; 6:7)
Stawka: 120 zł
EW: 288 zł ✅
Murray nie wygląda już tak dobrze, jak podczas turnieju w Montrealu. Widać, że po jednym wygranym Mastersie jest już syty i koncentracja zdecydowanie przeszła na US Open. Owszem, można powiedzieć, że tacy zawodnicy, jak Andy, nigdy nie odpuszczają (vide mecz z Dimitrovem), ale braki w koncentracji są widoczne i właśnie z Bułgarem powinien już odpaść. Grigor, jak każdy wie, porównywany jest do Federera. Może i są pewne podobieństwa, ale gra Rogera to wciąż dwie półki wyżej od Dimitrova, który - jak dla mnie - ma już sezon stracony. Federer rok temu wygrał w Cincinnati, w tym roku wręcz zjada przeciwników. Owszem, przeważnie są to różnice jednego przełamania, ale ze względu na wiek Roger potrafi zmotywować się na jeden, jedyny gem serwisowy przeciwnika i złamać - a to wystarcza do utrzymania serwisu przez resztę seta. Nawierzchnia w Cincinnati, jak już wielokrotnie wspominałem, jest szybka, Roger świetnie serwuje i moim zdaniem jest ogromne value na 2:0, gdyż Murraya w tym turnieju już nie powinno być - gdyby Grisza był w lepszej formie/miał więcej jaj to odesłałby Szkota... może nie do domu, ale do Nowego Jorku ;). Ostatnie 3 spotkania pomiędzy oboma zawodnikami to trzy zwycięstwa Federera... do zera. W tym jedno rok temu... w Cincinnati ;). Wnioski nasuwają się same. Ja gram i to całkiem mocno (jak dla mnie).

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Everton - Manchester City; over 11,5 RR @ 2,2 14 rzutów rożnych
EW: 154 zł ✅
Legia Warszawa - Korona Kielce; Legia -1,5 @ 1,9 1:2
EW: 190 zł
Niby Legia po Pucharach, niby trochę rotacji w składzie, ale czuję przekonujące zwycięstwo stołecznych. Korona jest żenująca na wyjazdach, a z Legią na Łazienkowskiej ma tragiczne H2H, co przyjazd do Warszawy to wpierdolazo, 10 meczów = 10 porażek, w tym 7 meczów wygranych, gdzie wpadał handicap. Nie ma Guilherme, ale jest za to Nikolic i Duda, co myślę, że powinno wystarczyć. Zresztą, podejrzewam, że w drugiej połowie szansę dostanie właśnie Brazylijczyk, być może także Prijovic, a oni powinni zabić mecz w drugiej połowie.
Novak Djokovic - Roger Federer 2 @ 1,85 0:2 (6:7; 3:6)
EW: 185 zł ✅
Po raz kolejny zaufam Rogerowi. We wczorajszym meczu mnie nie zawiódł i myślę, że dziś odniesie zwycięstwo. Novak przystępował do tego sezonu z dwoma celami - zwycięstwo w Roland Garros i w Cincinnati. Pierwszy cel nie został spełniony, o drugi będzie równie ciężko. Federer w Cincinnati 6 finałów - 6 zwycięstw. To mówi wszystko. Novak jest w jeszcze gorszej dyspozycji niż w Montrealu, nie oszukujmy się - powinien odpaść zarówno z Goffinem, jak i z Dolgopolovem, który miał 5:4 w Tie-breaku w 2. secie i dwa własne serwisy. Federer jest na tyle doświadczonym zawodnikiem, że nie powinien zaprzepaścić takiej szansy. Nie będę zaskoczony, jeśli Szwajcar rozstrzygnie ten mecz w dwóch setach.
Serena Williams - Simona Halep; over 20,5g @ 1,8 22 gemy
Sporting Gijon - Real Madryt 2 @ 1,18
0:0
AKO: 2,12
EW: 212 zł
Dla głupich 30 złotych zaatakowałem Real choć wiedziałem, że będzie ciężko ????. A miał na spokoju być grany za tę samą stawkę over...
Herrera/Gavira - Brouwer/Meeuwsen 1 @ 1,85 2:1 (9:21; 21:17; 15:12)
EW: 185 zł ✅
Dalhausser/Lucena - Alison/Bruno 1 @ 2,15 1:2 (16:21; 22:20; 13:15)
EW: 150 zł
Sędzia skurwysyn wybił gospodarzy z momentum.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kristyna Pliskova - Maryna Zanevska 1 @ 1,65 0:2 (5:7; 6:7)
Calvin Hemery - Mirza Basic 2 @ 1,5
1:2 (4:6; 7:6; 1:6)
AKO: 2,48
EW: 173 zł
Yaroslava Shvedova - Virginie Razzano 1 @ 1,25 2:0 (6:2; 6:2)
Kostova Elitsa - Melanie Oudin 2 @ 1,3
0:2 (3:6; 5:7)
Jana Cepelova - Jian-Jing Lu 1 @ 1,35
AKO: 2,19
EW: 153 zł ✅
Gastao Elias - Dennis Novikov 2 @ 1,6
1:2 (7:6; 3:6; 4:6)
Lamasine Tristan - Zhang Ze 2 @ 1,4 2:1 (6:7; 7:5; 6:1)
Taro Daniel - Renzo Olivo 1 @ 1,12 2:0 (6:2; 6:4)
Paul-Henri Mathieu - Matteo Donati 1 @ 1,2
2:0 (6:3; 7:6)
AKO: 3,01
Tenis jest czysty, oooo tak ????. Brawo Zhang, nominacja do tytułu &quot;handel roku&quot; :smile:
Calvin Hemery - Mirza Basic 2 @ 1,55 1:2 (3:6; 7:6; 1:6)
Teymuraz Gabashvili - Thanasi Kokkinakis 2 @ 1,5
(7:6; 6:7; 7:6)
AKO: 2,33
EW: 116 zł
Malek Jaziri - Viktor Troicki 1 @ 2,95 2:1 (6:4; 4:6; 6:4)
EW: 147 zł ✅
Jak Troicki odłamał na 1:1 w 3. secie to już nie wierzyłem, że Malek to ogarnie. Ale jednak się udało ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Na razie zaczynamy tak:
Meppelink/Van Iersel - Heidrich/Zumkehr 1 @ 1,3 2:0 (21:17; 21:19)
Bawden/Clancy - Gallay/Klug 1 @ 1,25
0:2 (15:21; 12:21)
Holtwick/Semmler - Van Gestel/Van der Vlist 1 @ 1,25
1:2 (21:14; 17:21; 14:16)
EW: 142 zł
To oczywiście nie wszystko na dziś, z biegiem dnia będę edytował post i dodawał kolejne kupony, jak zawsze :wink:.
Początek nie za dobry, rzekłbym, że wujowy ????. Ale oby z czasem było lepiej :]
Lima/Fernanda - Pata/Matauatu 2 @ 3,65 2:0 (21:18; 21:15)
EW: 219 zł
Widzę, że w turnieju w Olsztynie dzieją się niezłe jaja. Lima z Fernandą nie przegrały meczu, one dostały istne wpierdolazo z bardzo przeciętną parą, w moim mniemaniu gorszą od Pata/Matauatu. Zawodniczki z Vanuatu notują ostatnio całkiem dobre wyniki i nawet w przegranych meczach urywają sety. Już w Olsztynie sprawiły małą niespodziankę pokonując Menegatti/Orsi Toth. Kursy lecą na łeb, na szyję, dość powiedzieć, że u mnie (w Otobecie) kurs poleciał z 4,5-4,8. Ale i tak biorę, bo moim zdaniem value (wcześniej się spóźniłem, klasycznie...) Żal nie spróbować.
Ludwig/Walkenhorst - Goricanec/Huberli 1 @ 1,2 2:1 (21:18; 16:21; 15:11)
Johanna Konta - Jani Reka-Luca 1 @ 1,08
2:0 (7:5; 6:4)
Nicholas Almagro - Igor Sijsling 1 @ 1,2
(7:6; 6:4)
Dzmitry Zhyrmont - Adrian Menendez-Maceiras 2 @ 1,2 0:2 (2:6; 2:6)
Jesse Witten - John-Patrick Smith 2 @ 1,09
(6:7; 1:6)
EW: 142 zł ✅
Ludwig/Walkenhorst to świetna para, dość powiedzieć - Mistrzynie Europy, gdzie straciły zaledwie jednego seta. Co prawda bywają chimeryczne i miewają naprawdę tragiczne mecze, ale dużo tutaj zależy od wejścia w turniej - a tutaj bez zarzutu rozniosły Hiszpanki Lilianę z Baquerizo. Goricanec/Huberli solidna para, ale nic więcej. Potrafią zagrozić, ale raczej nie takiej parze, jak Ludwig/Walkenhorst, nie w takiej formie. Niby przebrnęły przez kwale łatwiutko, ale już dziś uległy, co prawda po walce, ale jednak w dwóch setach parze Forrer/Verge-Depre. Moim zdaniem Ludwig/Walkenhorst w dwóch.
Cóż, co tutaj można napisać o Johannie Koncie? Świetna forma, wręcz fenomenalna jak na ten poziom, wygrane ITFy w Granby i w Vancouver, 10 meczów wygranych z rzędu... Pokonane m.in. Flipkens, Wickmayer, Tatishvili, Parmentier... Dwa lata temu przebrnęła przez kwale i zagrała w turnieju głównym, teraz musi być podobnie. Przeciwniczka w tym roku na hardzie nie grała, w całej karierze zaledwie 30 meczów na tej nawierzchni mimo 24 lat na karku. Ulubiona nawierzchnia clay. Konta powinna ją roznieść, kurs typowo na podbitkę.

Almagro to solidny rzemieślnik, nic wielkiego, ale ciężką pracą osiągnął nawet 9 miejsce w ranku. Przez ciągnącą się kontuzję z Monte Carlo bardzo spadł w rankingu, no ale czas zacząć się odbudowywać, póki wciąż można reprezentować sobą jakiś poziom. Hiszpanie już dawno odchodzą od typowego &quot;mączkowania&quot; i przykładem tego jest Almagro (nie mówiąc o innych wielkich z Hiszpanii ofkors). Zarówno na US Open, jak i na Australian Open osiągał fajne wyniki, w Nowym Jorku R16, oraz 4x 3R z rzędu 2007-2010. Ogólnie pod względem umiejętności Sijsling nie ma podjazdu do Almagro, Hiszpan jest zwyczajnie lepszym zawodnikiem, z lepszą głową, z którą u Igora nigdy nie było za dobrze. Powrót na 52 miejsce dla Holendra to już jakaś abstrakcja, ba, zaryzykuję stwierdzenie, że z setki nie wyjdzie. Oprócz swojego monotonnego slajsa ma tak naprawdę niewiele do zaoferowania. Almagro nie grał za wiele na hardzie w tym roku, wręcz mało, ale w Kitzbuhel osiągnął półfinał (oczywiście clay), ale z formą nie musi być wcale tak źle.
Nie przepadam za Johnem-Patrickiem Smithem, ale on gra właściwie z emerytem, do tego gościem, który nigdy fenomenalnych wyników nie miał. Ostatnio albo z bólem, albo wcale się nie przebija przez kwale do czelków, więc o czym my w ogóle rozmawiamy... Smith ostatnio dobra forma, pokonani solidni Jurgen Melzer, Alejandro Gonzalez - czyli jak na ten poziom mocni zawodnicy, Karen Khachanov - utalentowany Rosjanin który niedługo wbije się do setki, to gwarantuję, a w finale porażka z równie mocnym Selą, co wstydu nie przynosi. Przez kwale do USO się nie przebijał, ale doświadczenie Szlemowe ma, także w pokonywaniu kwali, także takich graczy, jak obecnie Jesse Witten powinie połykać, szanujmy się.
Adrian Menendez-Maceiras to bardzo solidny challengerowiec, który mimo wszystko pewnego poziomu nie przeskoczy i kolejny Hiszpan, który nie jest jedynie przebijakiem z mączki. Zhyrmont niezły bilans na hardzie, no ale nabity przecież na Futuresach, a to żaden wyznacznik. Adrian ogólnym wyszkoleniem bije go na głowę i to nie podlega żadnym wątpliwością. Hiszpan poniżej pewnego poziomu nie schodzi i przeważnie nie notuje wtop z takimi zawodnikami, jak Zhyrmont. W tym roku widzę jedną taką większą wpadkę na hardzie - z Kevinem Kingiem. Porażki z Arnaboldim czy Gironem do przeżycia (imo obu postawiłbym jako faworytów w potyczce na hardzie z Zhyrmontem). Zhyrmont nie posiada świetnego i regularnego serwisu, na którego Menendez-Maceiras nie byłby w stanie odpowiedzieć. Dzmitry stara się biegać do siatki, ale w wymianach Hiszpan powinien go zabić.
Meppelink/Van Iersel - Fopma/Hochevar 1 @ 1,3 0:2 (23:25; 17:21)
Bawden/Clancy - Dubovcova/Nestarcova 1 @ 1,55
1:2 (13:21; 26:24; 11:15)
AKO: 2,02
EW: 202 zł
Wyniki w Olsztynie - CHORE! Ciężko było cokolwiek przewidzieć. Murowane faworytki często zawodziły...
Typ od Rogera. Wjeżdżam jak na mnie całkiem mocno, nie co dzień daje 10j :]
Nicolas Jarry - Alexander Kudryavtsev 2 @ 1,4
0:2 (1:6; 4:6)
Roberta Vinci - Caroline Wozniacki 2 @ 1,3
1:2 (4:6; 7:6; 6:7)
Matteo Viola - Ivan Dodig 2 @ 1,16
0:2 (4:6; 1:6)
Alexander Zverev - Horacio Zeballos 1 @ 1,15
2:0 (6:4; 6:1)
AKO: 2,43
Stawka: 60 zł
EW: 145 zł ✅
Tyle zarzynania się o kurs 1,3 ????. A bałem się pograć Coricia ????

Jerzy Janowicz - Kevin Anderson 1 @ 2,3 0:2 (6:7; 4:6)
EW: 138 zł

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kyle Edmund - Guido Andreozzi 1 @ 1,2 2:0 (6:3; 6:4)
Andrey Rublev - Yuichi Sugita 1 @ 1,35
2:0 (6:3; 6:4)
Nicholas Almagro - Guilherme Clezar 1 @ 1,09
1:2 (7:6; 6:4; 4:6)
Daniel Nguyen - Yoshihito Nishioka 2 @ 1,25
1:2 (2:6; 6:2; 2:6)
AKO: 2,21
EW: 152 zł
Jak w to uwierzyć? ????
Alejandro Gonzalez - Marius Copil 2 @ 1,5 2:0 (7:5; 6:3)
Kimmer Coppejans - Reilly Opelka 1 @ 1,3
Kateryna Bondarenko - Ipek Soylu 1 @ 1,16

AKO: 2,26
EW: 113 zł
Jana Cepelova - Claire Liu 1 @ 1,25 0:2 (6:7; 4:6)
Kateryna Kozlova - Katarzyna Piter 1 @ 1,2
2:0 (6:3; 6:4)
Johanna Konta - Naomi Osaka 1 @ 1,16 2:0 (6:4; 6:4)
Elizaveta Kulichkova - Nastassya Burnett 1 @ 1,22
2:0 (6:3; 6:3)
AKO: 2,12
EW: 106 zł

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Podsumowanie - sierpień
Niestety nie byłem w stanie podawać typów przez wrzesień, spowodowane było to natłokiem obowiązków i kompletnym brakiem czasu. Mimo to nie zaniecham prowadzeniu tematu i po miesięcznej przerwie powracam - a wraz z powrotem - statystyki za sierpień.
Yield: 2,70 ⛔
Suma wszystkich stawek: 4000 zł
Suma wygranych: 3892 zł
Zysk/Strata: 108 zł
⛔
Liczba kuponów: 57
Wygrane kupony: 23
Przegrane kupony: 34
Tragedii nie ma, bo bywało już gorzej w tym miesiącu, ale nie jestem tutaj, aby przegrywać ???? . Także stay tuned, okres października i listopada rokrocznie mam bardzo dobry, mam nadzieję, że tradycja zostanie podtrzymana.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Everton - Liverpool; over 10,5 rzutów rożnych @ 1,72
Stawka: 166 zł
EW: 286 zł ✅
Derby Merseyside zazwyczaj obfitują w wiele rzutów rożnych. Pamiętam, iż w poprzednim sezonie na Goodison Park również grałem, niestety nie weszło (9 rożnych), ale mecz sam w sobie był bardzo słaby i zakończył się wynikiem 0:0. Obie drużyny bardzo często atakują skrzydłami, często jest to typowe angielskie kick&#39;n&#39;rush. W Liverpoolu bardzo wysoko ustawiani są boczni obrońcy (Moreno, Clyne). Co prawda nie gra w pierwszym Benteke, czyli główny obiekt dośrodkowań, ale myślę, że Sturridge będzie stwarzał duże zagrożenie pod bramką Evertonu.
Everton atakuje bardzo szybko, bezpośredni futbol. Na skrzydłach Naismith (chociaż on gra bardziej jako podwieszony) i trochę jeździec bez głowy aka następca Messiego - Gerard Deulofeu. W ataku świetny w powietrzu Lukaku, a więc punkt zaczepny do dośrodkowań - odhaczony.
W sezonie 13/14 na Goodison padło 13 rożnych. W Derbach zazwyczaj obie drużyny wyrabiają linię, a jeśli nie, to zawsze jest różnica w jednym, maks dwóch rożnych, a więc pograć warto. Rożne Evertonu u siebie w tym sezonie: 7 (łącznie 21 vs Chelsea), 8 (15 vs City), 8 (10 vs Watford). Liverpool na wyjazdach: 8 (12 vs Bordeaux), 4 (8 vs United), 8 (15 vs Arsenal), 5 (8 vs Stoke). Reasumując: średnia rożnych w tym sezonie Evertonu u siebie: 7,6. Średnia rożnych Liverpoolu na wyjazdach: 6,25. Reasumując - warto!
Evandro/Pedro - Brouwer/Meeuwsen 1 @ 1,8 2:0
EW: 180 zł ✅
Typ od nikogo innego, jak Rogera ???? . W sumie... do końca to nie jestem pewny, ale zaufam Mistrzowi ???? .

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Atletico Madryt - Real Madryt; over 10,5 RR @ 2,00 6 rożnych
Stawka: 180 zł ⛔
EW: 360 zł
Analiza
Jak co El Derbi Madrileno klaruje się typ kolejki. I nie mówię tutaj o kartkach, na które linia jak co Derby jest wysoka. Mowa tutaj oczywiście o rzutach rożnych. Od &quot;Ery Simeone&quot; linia notorycznie jest przekraczana, niezależnie od tego, czy mecz jest rozgrywany na Bernabeu czy, tak jak w tym wypadku, na Calderon. Spodziewałem się linii 11,5... ale buki - jak widać - są głupie i wystawiają 10,5 po pięknym kursie 2,00.
Atletico Madryt - Real Madryt 2 @ 2,25 1:1
EW: 225 zł
Tutaj, nie ukrywam, bardziej już, że tak powiem, &quot;patriotycznie&quot;. Mówiąc krótko - wierzę w mój klub, wierzę w Real Madryt. Wierzę, że przełamiemy złą passę na Calderon. Miałem już nic oprócz rogów nie grać... ale dogrywam, coby jeszcze zwiększyć emocje towarzyszące temu meczowi. Nikogo do tego nie namawiam. Vamos Real Madrid, te sigo todas partes yo te quiero!
Idiotyczne decyzje taktyczne Beniteza zabrały 2 punkty w lidze Królewskim oraz mi pieniądze. Fat Spanish Waiter ;).

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Martin Hanak - Monday Merotohun 1 @ 1,4
Gary Anderson - John Henderson; Anderson 2:0 @ 1,53

AKO: 2,14
EW: 214 zł
Śmierdział penisem ten kurs. Chociaż Merotohun momentami naprawdę grał świetnie, to ciężko wytłumaczyć porażki w 2. i 4. secie roztrwaniając spore przewagi.
Ian White - Jamie Caven 1 @ 1,5
Robert Thornton - Daryl Gurney 1 @ 1,4

AKO: 2,09
EW: 209 zł ✅
Gary Anderson - John Henderson; Anderson 2:0 @ 1,53
Stawka: 200 zł
EW: 306 zł ✅

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Aslan Karatsev - Mirza Basic 2 @ 1,66 0:2 (5:7; 4:6)
Gergely Sabjan - Tomas Mikutis 2 @ 1,57
0:3 (6:11; 4:11; 9:11)
AKO: 2,61
EW: 261 zł ✅
David Petr - Filip Zeljko; under 74,5 pkt @ 1,83 101 pkt
EW: 183 zł

Otrzymane punkty reputacji: +23
Do góry Bottom