>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

$$$Wygrywaj z EloJaro$$$

elojaro 0

elojaro

Użytkownik
Witam
Interesuje się zakładami kilka lat. Chciałbym przedstawić wam moje typy.
Postaram się pisać analizy czasem dlugie czasem krótkie. Interesuję się piłką nożną, koszykówką i baseballem. Nie wykluczam typów z innych dyspcyplin.
Pozdrawiam

elojaro 0

elojaro

Użytkownik
1. PSG - Anderlecht
Dziś wielkie spotkanie w Lidze Mistrzów. Trener paryżan jest zachwycony grą swoich chłopaków. Cavani doznał urazu. Niepewny występ ma Ibra i Silva. Anderlecht jest o wiele słabszym zespołem. W lidze grają jak chcą. W meczu z PSG zabraknie Miatiasa Suereza i Jilleta. Kursy na gospodarzy to istna perełka w dzisiejszej kolejce Ligi Mistrzów.
Wachają się na poziomie 1.13. Myśle , że PSG nie odpuści tego spotkania grając przez własną publicznością. Anderlecht może pomarzyć o wyjściu z grupy. W zwarciu tak klasową drużyną przegrają mecz z opuszczonymi głowami. Resztę Ligi Mistrzów będą mogli oglądać w telewizorze. PSG jak mówię czołówka w Europie. Profesjonalni gracze jak Lavezzi, Lucas, Pastore czy Alex bez problemu odprawią swoją podróż wychodząc z tarczą i kompletem punktów przybijając tym samym awans do play-off Ligi Mistrzów (najbardziej znanej lidze na świecie.) Będzie handicap jak nic z 5-0 dla PSG.
typ PSG kurs 1.14 bet365 10/10
PSG Handicap -4 kurs 7.20 bet365 1/10

elojaro 0

elojaro

Użytkownik
2. Plzen - Bayern
Czekałem aż kursy na najlepszą drużynę w Europie pójdą w górę. Bayern Monachium bo o nim mowa to klasa sama w sobie. Zdecydowany faworyt tego meczu i żadnej niespodzianki być nie może bo będzie hańba te mecz przegrać czy nawet zremisować.
Braki po stronie drużyny z Pilzna są mi nieznane co wydaję mi się przy tak znakomitym rywalu jak mistrza zeszłorocznej Ligi Mistrzów zbędne.
W ekipie przyjezdnej zabraknie za to kilku dobrych zawodników, których trener Guardiola może zastąpić bez problemu innymi świetnymi grajkami.
Kontuzje w Bayernie : Badstuber, Shaqiri, Thiago, Pizarro do tego zalicza się niepewne występy Robbena i Dantego. Jak widać braki są. To może się jednak tylko odbić na ilości goli strzelonych zrozpaczonej drużynie z Czech, która powinna pogodzić się już z klęską na arenach europejskich.
Klasa sama w sobie Bayern idzie na obronę tytułu i to widać. Liga niemiecka w normie. Liga mistrzów też. Czekać na puchar kraju. Moim zdaniem mogą powtórzyć sukces z poprzedniego sezonu bądź po części.
Wracając do samego meczu. Widzę tu zwycięstwo 3:0 dla Bayernu i tak też zagram.
typ Bayern kurs 1.17 bet365 10/10
Bayern Handicap -2.5 kurs 2.25 bet365 3/10

elojaro 0

elojaro

Użytkownik
3. Manchester City - CSKA Moscow
Widziałem fajne value na Manchester City 1.20. Na bet365 spadł do 1.18. Nie od dziś wiadomo , że Manchester City to marka światowa. Wicemistrz Anglii musi wygrywać.
Nowy trener Manuel Pellegrini już układa swoją drużynę do wysokiego zwycięstwa nad Rosjanami. Właściwie to już pewnie ma ułożone i już pierwsze informacje pojawiły się nad potencjalną jedenastką na zmagania o pierwszy w historii awans MC do play-off LM.
Składy:
City: Pantilimon, Richards, Lescott, Nastasić, Kolarov, Nasri, Yaya Toure, Fernandinho, David Silva, Negredo, Aguero.
CSKA: Akinfiejew, Bierezucki, Ignaszewicz, Nabakin, Szczennikow, Elm, Honda, Tosić, Wernbloom, Doumbia, Musa.

Jak widać obie jedenastki dzieli ogromna przepaść chociażby pod względem popularności nazwisk zawodników. Ekipa z Manchesteru ma trudne zadanie. Goście pewnie przyjeżdżają po punkty , mogą jedynie wrócić z tego meczu rozczarowani bowiem gra na Etihad Stadium dla przeciętnych drużyn jest męczarnią.
Nie po to wydawało się miliony aby Citizens mieli przegrać ważny mecz.
Widzę tu zwycięstwo 2:0 dla gospodarzy, niewielkie ale skuteczne.
typ Manchester City kurs 1.18 bet365 10/10
MC Handicap -2 kurs 1.90 4/10

4. Real Sociedad - Manchester United
Zastanawiałem się mocno nad tym meczem ale pójdę w stronę MU. Moyes w końcu poukładał ten zespół. Fakt u siebie męczyli się strasznie z RSSS. Jedna bramka to śmieszny cyrk w wykonaniu drużyny walczącej o finał LM. Real Sociedad rewelacja z sezonu 2012/13 coś nam przygasła na arenie europejskiej. Oczywiście Manchester United też nie zachwyca. Nie ma się co dziwić tym bardziej , że w drużynie gości mamy mały szpital.
Bolączką obu trenerów przed rewanżowym spotkanie na pewno są kłopoty kadrowe. W ekipie gospodarzy na pewno nie ujrzymy kontuzjowanego Daniela Estradę, Estebana Granero oraz Diego Ifrána, a także wykluczonych z powodu czerwonych kartek Carlos Velę i Markela Bergara. Jeśli chodzi o gości to do Hiszpanii nie polecieli wcale Jonny Evans oraz Rafael da Silva. Pod sporym znakiem zapytania stoją także występy Toma Cleverleya, Michaela Carricka i Danny&#39;ego Welbecka. Nie wiadomo również, czy pełne 90 minut da radę zagrać Patrice Evra.
Informacja pochodzi z devilpage.pl
Jest to ważna informacja pod względem teoretycznym. W praktyce jak wiadomo wszystko wychodzi inaczej.
Real Sociedad gra dobry futbol. W Hiszpanii występuje mania na własnym stadionie. Jednak gdy przyjedzie nieco silniejsza drużyna z wyrobioną marką na świecie a mowa tutaj o Manchesterze Czerwonych Diabłów to drużyna z San Sebastian zaczyna się gubić. Manchester United gra na wyjazdach w kratkę. Tak czy siak widzę tu zwycięstwo mistrza Anglii i zabezpieczam się opcją DNB.
typ Manchester United Handicap +1.5 kurs 1.13 bet365 10/10
Manchester United DNB kurs 1.73 bet365 5/10
Jak coś wypaczę to napiszę. Good Luck

elojaro 0

elojaro

Użytkownik
Statystyki
1 -11j
2 -1,3j
3 +5,4j
4 +1,3j
suma -5,6j
Wczorajszy dzień zawaliła lekkomyślność żabojadów. Gdyby nie ten spektakl nie byłbym dziś w depresji nie wspominając o straconej gotówce.
Muszę sobie wyciągnąć wnioski po tej komedii w Paryżu.
Wniosek jest jeden PSG bez Cavaniego jest słabe.

elojaro 0

elojaro

Użytkownik
5. Atletico Madryt - Austria Vienna
Na dzisiejsze mega wydarzenie w gorącej Hiszpanii przygotowałem typ na rewelację obecnego sezonu w lidze hiszpańskiej. Mowa jakby nie inaczej o Atletico Madryt. Diego Simeone czuje powiew gorącej gotówki we włosach, dlatego ułożył silną jedenastkę na mecz z przeciętną nie mówiąc inaczej dołującą drużynę ze stolicy Austrii.
Po stronie gości zabraknie bodajże kilku znakomitych jak na tamte tereny grajków.
Stankovica, Grunwalda czy Gorgona. Ich popularność jest zbyt mocno przerażająca by skłonić mnie na granie w stronę przyjezdnych. Co innego można powiedzieć o wychwalanych przeze mnie gospodarzach. Ekipa z Madrytu już dziś może sobie zapewnić pewny awans tym samym rozgniatając Austrie Vienne.
Niepewny występ mają tylko gracze tacy jak: Arda Turan czy Mario Suarez.
Atletico jest u siebie zbyt silne by zrobić sobie straty. Widzę tu pewne zwycięstwo 5-0 dla gospodarzy.
typ Atletico Madryt kurs 1.11 bet365 10/10
Atletico Madryt HA -4 kurs 6.25 bet365 1/10
6. Barcelona - Milan
Obie drużyny większość miłośników piłki nożne powinna znać. Kolejny mecz rozgrywany w Hiszpanii tym razem na Camp Nou. Trudny teren ostatnimi czasy dla przyjezdnych ekip do Barcelony niesie ze sobą rzeź i zamieszanie w szeregach rywali Blaugrany.
Barcelona to marka światowa. AC Milan swego czasu za czasów Kaki (dawnych czasów) grał piękny futbol również na arenie europejskiej. Obecnie między tymi drużynami dzieli ogromna przepaść. Na nieszczęście bukmacherzy (świętując moją wczorajszą wtopę) wystawili niskie kursy aczkolwiek zachęcające mnie do zagrania na drużynę &quot;Taty&quot; oczywiście chodzi tu o FC Barcelonę. Jest to ekstra bonus w postaci 1.22 na bet365.
W drużynie z Włoch zabraknie kilku podstawowych zawodników, którzy dla swojego zespołu mają coś do zaoferowania nie tylko kompletu w jedenastce.
Mowa tu o:
Pazzini, El Shaarawy, Silvestre, Amelia, Nocerino, De Sciglio.
U gospodarzy nie zobaczymy:
Jordi Alba, Affelay, Dos Santos, Cuenca.
Barcelona to bardzo silna drużyna. Mistrzowie Hiszpanii brną do przodu. Ważnym krokiem o ponowne sięgnięcie po puchar ligi hiszpańskiej było pokonanie Realu Madryt. AC Milan z kolei gra fatalny futbol przepełniony śmiechem. Widocznie trudno im bez Shaarawiego. Mój typ z wiadomych przyczyn wędruje na gospodarzy. Myślę jednak nad skromnym zwycięstwem tej drużyny coś na wzór 2:0.
typ FC Barcelona kurs 1.22 bet365 10/10
FC Barcelona HA -1.5 kurs 1.65 bet365 5/10

Do góry Bottom