>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrywa się konsekwencją

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
W trzecim spotkaniu grupowym eliminacji do Mistrzostw Świata 2014, zmierzą się między innymi reprezentacje Estonii oraz Węgier. Ja w tym meczu postanowiłem wytypować zwycięstwo gości, którzy ostatnimi czasy notują zwyżkę formy. Choć obie reprezentacje prezentują zbliżony poziom gry, to według mnie doświadczenie i ogranie Madziarów, pozwoli zdobyć im w tym spotkaniu cenne trzy punkty. Do tej pory Estończycy zanotowali dwie porażki (0:2 z Rumunią u siebie oraz 3:0 na wyjeździe z Turcją). Jak widać zawodnikom z północnej części Europy nie udało się w tej edycji eliminacji pokonać bramkarza rywali. Węgrzy przegrywając 1:4 na własnym boisku z Holendrami, wcale się nie skompromitowali, bowiem wynik nie odzwierciedla dosyć wyrównanego przebiegu gry do końca pierwszej połowy. Na uwadze trzeba mieć również fakt, że Węgrzy pokonali już na wyjeździe Andorę 5:0. Jak widać goście nie mają problemu ze zdobywaniem bramek, ale trudno żeby było inaczej, mając na szpicy doświadczonego Dzudzsaka. Obie drużyny grały już ze sobą bezpośrednio. Oba spotkania rozgrywano na Węgrzech w latach 2003 oraz 04, zaś wyniki padały odpowiednio 5:0 oraz 0:1. Według mnie obecnie Węgrzy mogą zapewnić sobie 3 punkty dzięki indywidualnościom, dlatego też typuję zwycięstwo gości.
⚽ Estonia - Węgry @ 2.28 Pinnacle
8/10j
EW: 10.24j

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
⚽Olimpia Lewin Brzeski - Piast Strzelce Opolskie @ 2.27
⚽
MKS Gogolin - GLKS Kietrz @ 1.30
AKO: 2.95 Tobet
2/10j
EW: 3.9j

Skorzystałem z analiz w dziale.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
W jedynym dzisiejszym meczu polskiej 1 Ligi na boisku w Świnoujściu zobaczymy jedenastki miejscowej Floty oraz Warty Poznań.Według mnie faworytem do zgarnięcia kompletu punktów w tej konfrontacji są piłkarze gospodarzy,a każdy inny wynik niż ich zwycięstwo będzie dla mnie niespodzianką.Flota już od dłuższego czasu przewodzi stawce i w roli faworyta spisuje się znakomicie,nie tylko odpierając ataki rywali ale również powiększając swoją przewagę punktową.Flota w tym sezonie w 11-tu meczach zdobyła aż 31 pkt,a jedyny remis przydarzył im się w Olsztynie ze Stomilem.A że był to tylko wypadek przy pracy niech świadczy ostatni mecz z ŁKS-em w Łodzi,gdzie piłkarze Floty nie pozostawili żadnych szans masakrując rywali 7:1.Na własnym obiekcie gospodarze zdobyli komplet punktów,tracąc w 6-ciu meczach zaledwie 1 bramkę,a ogólnie we wszystkich meczach stracili zaledwie 3.Widać więc że gra obronna tej ekipy nie pozostawia wiele do życzenia.Podobnie jest z ofensywą drużyny ze Świnoujścia,która zdobyła już 23 bramki,a w znakomitej formie strzeleckiej znajduje się S.Olszar,który wspólnie z Arifovicem są w stanie rozmontować każdą defensywę.Z kolei Warta jest typowym ligowym średniakiem,ekipa ta na wyjazdach gra bardzo przeciętnie,przegrała 3 swoje wyjazdowe spotkania.W ekipie z Poznania nie będą mogli zagrać Wojciech Trochim,najlepszy strzelec tej ekipy oraz doświadczenie Mysiak i Magdziarz.Poza tym ekipa Warty jeszcze nie wygrała z Flotą w Świnoujściu w potyczkach 1-ligowych,strzelając w nich zaledwie 1 bramkę.Reasumując,uważam że miejsce rozgrywania meczu,nie najlepsza postawa Warty w meczach wyjazdowych,potencjał obu ekip,forma oraz umiejętności poszczególnych graczy pozwolą na spokojne zwycięstwo gospodarzy.
⚽ Flota Świnoujście - Warta Poznań @ 1.73 Williamhill
4/10j
EW: 2.92j

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Dziś o godz. 20:30 w ramach 9. kolejki hiszpańskiej Liga Adelante odbędzie się spotkanie Almeria - Cordoba. Faworytem meczu jest drużyna gospodarzy, która zajmuje obecnie 3 miejsce w ligowej tabeli. Cordoba z 11 punktami na koncie znajduje się w środku tabeli (14 miejsce). Drużyna Almerii w obecnym sezonie w meczach na własnym stadionie spisuje się bardzo dobrze i nie wydaje się, aby miała dziś stracić punkty. Z 4 dotychczasowych spotkań gospodarze wygrali 3 i jedno zremisowali strzelając ogólnie 7 bramek, a tracąc tylko 1. Cordoba natomiast na wyjeździe jeszcze nie wygrała, a punkty zdobywa głównie u siebie. Almeria skuteczność pod bramką przeciwnika zapewnia głównie argentyńsko-brazylijskiemu duetowi napastników, którzy zdobyli razem 7 bramek (Charles 4, Ulloa 3). Pomaga im w tym także doświadczony (33 lata) pomocnik Fernando Soriano, który sam zdobył już 4 bramki. Średnia bramek Almerii w meczach u siebie to prawie 2 strzelone bramki. Cordoba na wyjazdach zdobywa tylko pół gola na mecz. Stawiam na wygraną gospodarzy.
⚽ Almeria - Córdoba @ 1.80 Tobet
4/10j
EW: 3.2j

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Netzhoppers KW - CV Mitteldeutschland (Handicap setowy) H(0 - 1.5) @ 1.55

Chambery Savoie HB - Vive Targi Kielce @ 1.42
AKO: 2.20 Tobet
9/10j
EW: 10.8j

Kolejne spotkanie w Serie A. Tym razem bedziemy mieli przyjemność zobaczyć spotkanie pomiędzy Interem Mediolan a Catanią Calcio.Po nierównym starcie sezonu i wpadkach, szczególnie na własnym boisku, w ostatnich kolejkach Inter poprawił się i punkty zdobywał już z dużo większą regularnością. W ostatnich czterech oficjalnych spotkaniach za każdym razem z boiska schodził on jako zwycięzca. Catania także w ostatnich tygodniach radziła sobie ponadprzeciętnie, ale akurat w jej przypadku większość punktów dopisywanych jest do konta po spotkaniach na swoim terenie. Na wyjazdach zespół nie radzi sobie już tak dobrze.W całym obecnym sezonie w trzech spotkaniach wyjazdowych Sycylijczycy zdołali ugrać tylko jeden punkt, dlatego choćby remis w Mediolanie przyjmą zapewne jako cenny dar. Inter jednak jest w gazie i naszym zdaniem nie pozwoli sobie na stratę choćby punktu. Choć Catanii lekceważyć nie można, to moim skromnym zdaniem z Lombardii wróci ona z pustymi rękoma. Mimo iż to już nie jest ten sam Inter co kilka lat temu gdy zdobywał seryjnie mistrzostwo Włoch to nadal jest to drużyna solidna z kilkoma świetnymi graczami mogącymi w pojedynke wygrać spotkanie. Cassano, Milito czy Sneijder to gracze z najwyższej światowej półki którzy nie powinni mieć problemu z rozbiciem mało szczelnej obrony Catani tym bardziej iż grają na swoim stadionie.

⚽ Inter - Catania @ 1.52 Tobet
8/10j
EW: 4.16j

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Statystyki Październik:

Kupony zagrane: 20
Kupony wygrane: 7
Kupony przegrane: 13

Stawki zagrane:
116j
Stawki wygrane: 76.08j
Bilans: -39.92j
Yield: -34.41%

Jak widać powyżej po podsumowaniu październik dla mnie jest miesiącem tragicznym, już po jakimś czasie przestawałem podawać typy, żeby nie wtapiać więcej. Po przemyśleniach postanowiłem w listopadzie podać maksymalnie 10 kuponów, nie jest to za wiele ale może właśnie mniejsza liczba kuponów i odpowiednie ich wyselekcjonowanie pomoże mi w zwiększeniu mojej skuteczności.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
forum.bukmacherskie.com/f344/10-kolejka-t-mobile-ekstraklasy-02-11-05-11-2012-a-83624.html#post3162205
⚽ Wisła Kraków - Lech Poznań X2 @ 1.53 Tobet
5/10j
Wygrana: 7.65j

Tak zgadza się życiowy sukces Polaka i wielkie brawa dla Janowicza za to co zrobił od całego narodu! Wczoraj jednak troszkę sił kosztował Polaka ten pojedynek z Andym. Czytałem wieczorem wywiad z Polakiem i wspominał coś o bolącym barku, co może mieć kluczowe znaczenie w dzisiejszym pojedynku. Po chwilach chwały następuje bolesne przebudzenie i niestety dzisiaj według mnie może takie nastąpić, jeśli nie wejdzie mi ten typ to i tak będę się z tego cieszył! Jednak Tipsarevic nie bez powodu okupuje 9 pozycję w rankingu.

????
Jerzy Janowicz - Janko Tipsarevic @ 1.50 Tobet
6/10j
Wygrana: 9j Dla mnie lepiej ze Janko kreczowal, Brawa dla Jerzego!!

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Milan musi w końcu zacząć wygrywać, co jak co ale z Chievo u siebie na przełamanie to idealny mecz. Wiadomo, że goście postawią autobus i będą liczyć na grę z kontry, ale myślę że Milan stać na zwycięstwo.
Na dokładkę proponuje Diabły, zaplecze ofensywne to ta drużyna zdecydowanie ma, gorzej natomiast z obroną, jednak w porównaniu do ekipy Kanionierów myślę, że taki kurs to pewna lokata. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że Arsenal coś w tym meczu ugra.

⚽
Milan - Chievo @ 1.45
⚽ Man Utd - Arsenal @ 1.70

AKO: 2.47 Tobet

4/10j
Wygrana: 9.86j

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
World series of Fighting

M. Torres - M. Moraes @ 1.32
A. Johnson - DJ Linderman @ 1.25
A. Arlovski
- D. Cole @ 1.25
AKO: 2.06 Unibet
5/10j
Wygrana: 10.31j

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Impel Wrocław - Trefl Sopot @ 1.35

Jastrzębski Węgiel - PGE Skra Bełchatów @ 1.35

AKO: 1.82 Tobet
5/10j
Wygrana: 9.11j

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Dlaczego by nie taki typ? Rennes ostatnio forma zwyżkowa, wygranie pięciu z sześciu ostatnich meczy to jest wyczyn. W Paryżu liczą na rehabilitację za ostatnie niepowodzenia, gdyż w dwóch ostatnich meczach PSG zdobyło zaledwie 1 punkt. W dzisiejszym meczu kluczowym czynnikiem może okazać się brak Zlatana, który ostatnio oczarował cały świat swoim występem przeciwko Anglii. Liczę na Rennes w tym meczu i delikatnie gram w ich stronę z podpórką.

⚽ PSG - Rennes / X 2 / 2.40 Tobet
3/10j
Wygrana: 7.20j

Do góry Bottom