>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Wygrasz, przegrasz. Graj uczciwie.

K 12

kyral

Użytkownik
Witam forumowiczów!
Do tej pory często czerpałem garściami z dobrodziejstw, którymi się tutaj dzielicie. To może i ja się czasem czymś podzielę, ale nie liczcie na wysyp 543213565 typów dziennie. ???? Pozdrawiam i zostawiam pierwsze typy
PGE SKRA BELCHATÓW - ZAKSA KĘDZIERZYN-KOŹLE over 3,5 seta 1,37
JASTRZĘBSKI WĘGIEL - TRANSFER BYDGOSZCZ JW - 1,5seta 1,53
AKO:210
Stawka: 300zł
Betsafe
e:
✅330zł✅
Miło tak pozytywnie zacząć ;)

K 12

kyral

Użytkownik
Tym razem coś z piłki ręcznej pań.
Szwecja - Holandia Typ:1 ⛔
Kurs:1,63
Stawka:300zł
betsafe
⛔ 300zł⛔
e: Szkoda troszkę ostatnich 7 minut pierwszej połowy. No i ostatniej 1,5 minuty. Była szansa na zwycięstwo. Ale, nie ma nad czym płakać. Pozdrawiam ;)

K 12

kyral

Użytkownik
AGEL PROSTEJOV - CASALMAGGIORE 2 -1,5seta 1,4 ✅
Cuprum Lubin - PGE Skra Belchatów 2 1,36 ✅
AKO: 1,9
Stawka:300
betsafe
Liczę na easy win. Ale wiadomo, sport lubi płatać figle ;) A i pamiętajcie. Korzystasz z typu? Wszedł? Kliknij &quot;dzięki&quot;. Pozdr.
✅ 270zł ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 12

kyral

Użytkownik
PSPS Chemik Police - Eczacibasi Zentiva Istanbul 1 1,8
Stawka: 150zł
betsafe
Typ jest 50/50 stąd i stawka niższa. Grane przez pryzmat poprzedniego meczu tych drużyn, gdzie chemik przegrał głównie dlatego, że dostosował się do gry przeciwniczek. - Wysoka, wolna piłka do skrzydła. Liczę więc na to, że dzisiaj zagrają nieco szybciej i przy własnej publiczności uda się zainkasować przynajmniej 2 pkt.
✅ 120zł ✅
e:
Fajnie, że Policzanki stanęły na wysokości zadania. Niestety, nie miałem okazji obejrzeć tego spotkania. Liczę na jakąś powtóreczkę, bo ciekaw jestem jak nasza eksportowa drużyna zaprezentowała się na tle renomowanego rywala. Pozdrawiam, i przypominam o możliwości kliknięcia w przycisk &quot;dzięki&quot;. ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
K 12

kyral

Użytkownik
Brazylia - Francja 2 1,51
Holandia - Polska 1 1,3
AKO:1,96
Stawka:300zł
betsafe
⛔ 300zł ⛔
Niestety naszym zawodniczkom nie daję żadnych szans na zwycięstwo z dobrze dysponowanymi Holenderkami. Ja wiem, że sport rządzi się swoimi prawami, a kobiecy to całkowicie galaktyczna ruletka... Ale na litośc boską... Moje wczorajsze EKG było mniejszą sinusoidą niż poziom reprezentowany przez nasze szczypiornistki.
Jeżeli chodzi o mecz Brazylia - Francja, to liczę głównie na defensywę trójkolorowych. Jeżeli drużyny pójdą na wymianę ciosów, wtedy Brazylijki mogą powalczyć. W innym, wypadku nie daję im większych szans. No cóż... To tyle. Powodzonka ;)
E: Czekam aż mój ukochany buk wystawi kursy ma weekendową plusligę. Kurs na Radomian oscyluje w okolicach 2,30. A jak dla mnie to Liderzy tabeli będą w tym meczu ( mimo iż wyjazdowym) faworytem. To już nie ten sam trefl co rok temu. No i fajny korespondencyjny pojedynek dwóch byłych selekcjonerów naszej kadry ???? Zacieram ręce!!

K 12

kyral

Użytkownik
Trefl Gdansk - RCS Czarni Radom
typ: Radom
Kurs: 2,4
Stawka:200zł
betsafe
Tak jak napisałem w nocy. Kurs nawet troszkę wyższy niż myślałem więc pobieram chętnie. Powodzonka ????
⛔300zł⛔

K 12

kyral

Użytkownik
Brazylia - Rumunia
typ:1
kurs:1,73
stawka:300
betsafe

No jak już rozprawiły się z Francuzkami, to liczę na to, że i Rumunki zostaną odprawione z kwitkiem. Btw. Jeżeli ten typ nie wejdzie, to ręcznej kobiet już nie ruszę!!

⛔300zł⛔

e: Tak jak powiedziałem!! Piłki ręcznej kobiet więcej nie ruszam!

K 12

kyral

Użytkownik
Roeselare - PGE Skra Belchatów
typ: Skra -1,5seta
Kurs: 1,52
Stawka:500
betsafe
Nie widzę szans na stratę więcej niż jednego seta przez Skrę. Dlatego stawka mocno w górę
✅260✅

K 12

kyral

Użytkownik
H2K - Ever
typ:h2k
Kurs: 2,7
stawka:200
betsafe
⛔300⛔
e:Szkoda troszeczkę. Ale jeżeli potrenują troszeczkę razem to myślę, że w LCS powalczą o wysokie lokaty ????

Do góry Bottom