>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wygrane w STS-ie

koper 29

koper

Użytkownik
http://www.sts.pl/takgraja.php

Czy są tutaj gracze, którzy wygrali w STSie sumy typu 8000 za 2 złote. Bo na tej stronie jest w ciul wygranych z 2 zł nawet po kilkadziesiąt tysięcy. Też chciałbym wiedzieć jak to się robi, że ludziom wchodzą takie tasiemce a mi nie.

koper 29

koper

Użytkownik
Nikt nie wygrał w STSie od 1 sierpnia!
Wchodzę na sts.pl i widzę największa wygrana 6 062,70 PLN. Z 1 sierpnia. Czyżby przez cały miesiąc tylko jedna osoba ugrała wiekszą sume?

koper 29

koper

Użytkownik
ładnie skubią dziś jest 27 sierpnia a kupon jest z 1szego. STS stał się nieoplacalny. Ja wierze w to że wreszcie wygram tasiemca

koper 29

koper

Użytkownik
ładnie skubią dziś jest 27 sierpnia a kupon jest z 1szego. STS stał się nieoplacalny. Ja wierze w to że wreszcie wygram tasiemca
Nadal wygrana tygodnia z 1 sierpnia! Nikt chyba nie wygrywa w tym STSie ????

O 0

odil007

Użytkownik
Pewnie masz pół domu tej makulatury z sts-a. jak się stawia tysiące kuponów po 2 zł to w końcu się coś trafi, podziwiam grać na takich stawkach.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
no ale jeden taki kupon i jest nie źle do porzodu. poźniej znowu niech za jakieś 200 kuponów trafi taki sam i bedzię miał znowu ładny zysk.

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
grając 1 taki kupon na kartę może dać podwójną wygraną ponieważ mając taki wysoki kurs można wygrać atrakcyjna nagrodę w klubie STS

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Pewnie masz pół domu tej makulatury z sts-a. jak się stawia tysiące kuponów po 2 zł to w końcu się coś trafi, podziwiam grać na takich stawkach.
A skad pewnosc ze gra wylacznie takim stylem? Mozna grac normalnie a od czasu do czasu gdy oferta jest szeroka puscic taka tasme for fun i czasami za nic zgarniasz niezla kase a dla wiekszosci osob wydatek 2 czy 5 zl w tyg jest nieodczuwalny. Wiadomo ze grajac wylacznie tasiemce nigdzie sie nie dojdzie ale nie widze nic zlego w puszczenie czegos takiego raz na jakis czas.

tomiangelo gratuluje:spokodfhgfh:

koper 29

koper

Użytkownik
Wiadomo ze grajac wylacznie tasiemce nigdzie sie nie dojdzie
Ja gram tasiemce. Mam taki system, że stawiam za 2zł żeby wygrać 4/5 złotych i odrobić tego tasiemca którego puszczam na 16 meczów! Kiedyś wygrałem takiego tasiemca w 2002 roku - ale to już odległa historia. ✅✅✅

prof 83,8K

prof

Użytkownik
A skad pewnosc ze gra wylacznie takim stylem? Mozna grac normalnie a od czasu do czasu gdy oferta jest szeroka puscic taka tasme for fun i czasami za nic zgarniasz niezla kase a dla wiekszosci osob wydatek 2 czy 5 zl w tyg jest nieodczuwalny. Wiadomo ze grajac wylacznie tasiemce nigdzie sie nie dojdzie ale nie widze nic zlego w puszczenie czegos takiego raz na jakis czas.

tomiangelo gratuluje:spokodfhgfh:
Zgadza sie.Grajac taka tasme raz w tygodniu za 2-5 zl strata pieniedzy nie jest odczuwalna no chyba ze ktos jest bardzo ale to bardzo biedny.Zawsze lepiej grac te tasiemki nawet co 2 dni niz ludzic sie ze trafisz w duzego lotka 5 lub 6 :-|

koper 29

koper

Użytkownik
Nie zgodzę się można grać wieki i nic nie wygrać. Zależy od farta.

Do góry Bottom