>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrane w ruletce.

Status
Zamknięty.
J 0

jizzy

Użytkownik
Witam, nie jestem obeznany w tym temacie, a te informacje są mi potrzebne.
Wiem że w ruletce w obstawianiu np. Czarnych, Czerwonych, Parzystych i Nieparzystych, stawka jest 1:1. Jeśli np. Gra jeden gracz to po trafieniu np. czerwonych, gdy obstawił 10 wygrywa 10.
A co jeśli obstawia trzech graczy, np. Czerwone 20, Czarne 50 i Parzyste 75
A trafi się tylko czerwone, lub tylko czarne. Co się dzieje w tym wypadku z pieniędzmi pozostałych graczy? Idą one do tego wygranego, czy może wygrany dostaje nagrodę 1:1 a pozostałe żetony/monety idą do krupiera?

Z góry dziękuję.
Patryk.

J 9

jasiekk7

Użytkownik
To nie poker ???? Ani zakłady wzajemne.
Wygrana jest z góry ustalona.
Jeżeli się trafi przypadek jak powyżej, to pieniądze przepadają (idą do krupiera).

Otrzymane punkty reputacji: +1
zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
tak jak kolega wyzej napisal, kazde pole ma przyporzadkowana &#39;wartosc wygranej&#39; (np kolor 2x stawka) i nie interesuja Cie inni.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam, nie jestem obeznany w tym temacie, a te informacje są mi potrzebne.
Wiem że w ruletce w obstawianiu np. Czarnych, Czerwonych, Parzystych i Nieparzystych, stawka jest 1:1. Jeśli np. Gra jeden gracz to po trafieniu np. czerwonych, gdy obstawił 10 wygrywa 10.
A co jeśli obstawia trzech graczy, np. Czerwone 20, Czarne 50 i Parzyste 75
A trafi się tylko czerwone, lub tylko czarne. Co się dzieje w tym wypadku z pieniędzmi pozostałych graczy? Idą one do tego wygranego, czy może wygrany dostaje nagrodę 1:1 a pozostałe żetony/monety idą do krupiera?

Z góry dziękuję.
Patryk.
na kolory, parzysyste/nieparzyste, wysokie/niskie jest stawka 1:2 za podstawioną 1j dostajesz 2j. Jeżeli przy ruletce gra kilka osób to każda gra na własny rachunek. Jeżeli przegrasz kasa wędruje do kasyna, wygrasz to do Ciebie. To wszystko ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom