>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrane na koszykówce po kursach 1.01

M 3

molq

Użytkownik
Jak przewali to i tak sie nie pochwali hehe ;)
Grajac takim systemem mozna nabawic sie jedynie choroby serca, nadcisnienia i stresu :p

culepl 39

culepl

Użytkownik
Całkowicie Was rozumiem. Odrobiłem 1300zł, udałol mi sie wygrać 5 kuponów stawiajac va-bank i myślę że pora to skończyć
Dzięki za wszystkie opinie

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Całkowicie Was rozumiem. Odrobiłem 1300zł, udałol mi sie wygrać 5 kuponów stawiajac va-bank i myślę że pora to skończyć
huhu, no to wielkie gratulacje masz z mojej strony, ze porzuciles to granie.
W koncu lepiej miec 3 tysiaki niz nie miec :]

egreg 942

egreg

Użytkownik
Nie bardzo mi się chce w to wierzyć że porzuciłeś takie granie , prawdopodobnie wymyślisz coś równie ryzykownego i bezsensownego.
Tak czy inaczej , to temat moim zdaniem do zamknięcia , albo raczej do usunięcia bo nic nowego nie wnosi.

M 3

molq

Użytkownik
No cos Ty, ostatniego kuponika vabanque nie puscisz :grin: ? :]

M 0

matashow

Użytkownik
Heh, takie systemy to tylko prosta droga do bankructwa. Na pewno jakiś kupon nie siądzie..a ryzykujesz 1000 zł dla złotówki..litości ????

E 1

exi

Użytkownik
dziś remis w eurolidze a drugi mecz blisko remisu.. hmm dziwne jest to że suma punktów i zakłady specjalne liczone są z dogywką, można sie wściec jeśli ma się under a dogrywka wszystko zjebie????

mpatrykb 131

mpatrykb

Użytkownik
nie wiem gdzie grałęś ale w BAHU masz kurs 1.02 - 1.03 a nie 1.01
co daje Ci przynajmniej 2x większe ako na te zdarzenia niż grałeś

Do góry Bottom