>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrane a urząd skarbowy i ilość przelewów

S 52

szopson

Użytkownik
Od pewnego czasu zacząłem grać na duże stawki u polskich bukmacherów. Ze względu na różnice w kursach, promocje ako itp. gram u kilku jednocześnie. W związku z tym zlecam bardzo dużo wpłat jak i wypłat (nie trzymam wygranych u bukmachera aby kontrolować budżet). Obroty miesięczne na koncie bankowym sięgają już dziesiątek tysięcy zł. Zastanawiam się jak to jest z urzędem skarbowym - wszystko jest legalnie (polscy zarejestrowani bukmacherzy) choć zdarza się grać kilka kuponów takich samych poniżej ewentualnej wygranej 2280 zł (i o to się najbardziej martwię).

Czy ktoś miał jakiś problem z fiskusem? Bank gdzie mam konto już się upomniał o wyjaśnienia (ustawa o praniu pieniędzy) skąd nagle takie ruchy na koncie ale po wyjaśnieniach dał sobie już spokój.

maarcin14 2,3M

maarcin14

Użytkownik
skoro grasz u legalnych to 0 stresu, a to że unikasz dodatkowego podatku powyżej 2280 zł to po prostu wykazujesz się sprytem i rozsądkiem

ulotki223 163,9K

ulotki223

Użytkownik
po prostu nic nie rob w zyciu sie nit nie zorientuje, ja w uk co miesiac na rachunku 8 tysiecy funtow obrotu od wielu lat (i to tylko z nierejestrowanej dzialanosci) i pies z kulawa noga sie nie zainteresowal.

Nie slyszalem o przypadu zeby kogos sie czepiali zreszta po co im sobie szukac wrogow a i tak nic nie dostana, co najwyzej kolejne koszty bo utrzymanie wieznia kosztuje a panstwo lezy i kwiczy

Oczywiscie jak nie kupujesz domu, samochodu, wycieczek zagranicznyc, tltelewizorow za 20 tysiecy, ale nawet to mozna ominac, mi te luksusy sa nieprzydatne

W ogole wam wpoili jakas poddancza mentalnosc ze musicie latac i spowiadac sie, tlumaczyc, ze cos macie, ja mam troche inna, robie swoje, zagarniam wszystko dla siebie a jak ktos wstawia nos to mu przytrzasne zanim zaczne rozmawiac ale w UK nikogo nic nie interesuje. Na jego szczescie ;)

W ogole was podziwiam ze chce wam sie placic jakies podatki, w UK zeby utrzymywac hołotę na benefitach a w Polsce Ukraincow a podobno do lekarza sie nie mozecie dostac, kolejki wydluzone bo goscie ze wschodu maja priorytet.

Albo jakichs bylych milicjantow utrzymywac czy sedziwo jak lepiej ich wywiezc pod katynski lasek i jednym pociskiem zalatwic sprawe taniej zamiast tych smierdzieli sponsorowac

Po co utrzymywac to badziewie? O wiele lepsza jakosc zycia ze swiadomoscia ze nie place na tych pasozytow

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom