>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WYGRANA W UK A POLSKI BANK

T 1,4K

tooom19

Użytkownik
Witam
Mam pytanie obecnie przebywam w Angli i gram sobie w angielskim bukmacherze WIlliam Hill gram przez internet LEGALNIE ???? - Wygrałem ok 7 tys funtów (1000 wpłaciłem ) i chciałbym te kase przelać na moje konto w Polsce w banku ING czy nie muszę sie niczego obawiać ? jakichś wezwan Banku urzędu skarbowego itp ?

pluszowymis 27

pluszowymis

Użytkownik
jeżeli jesteś na wyjeździe służbowym to prawdopodobnie skończyłeś jakieś szkoły i doskonale wiesz że w internecie każdy może napisać co mu się podoba, przy takiej sumie nie ryzykowałbyś i już dawno byś to załatwił z prawnikiem za 50 pln ???? konto 6 lat 2 posty bardzo wiarygodne.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Witam

Mam pytanie obecnie przebywam w Angli i gram sobie w angielskim bukmacherze WIlliam Hill gram przez internet LEGALNIE ???? - Wygrałem ok 7 tys funtów (1000 wpłaciłem ) i chciałbym te kase przelać na moje konto w Polsce w banku ING czy nie muszę sie niczego obawiać ? jakichś wezwan Banku urzędu skarbowego itp ?

ile Ty masz lat??
dorosły facet nie szuka pomocy na forum lecz załatwia sprawy w swoje ręce.

T 1,4K

tooom19

Użytkownik
Dzięki chłopaki ! Zadalem pytanie widać nie nieodpowiednim forum, w koncu bukmacherskim . JAk nie znam odpowiedzi to się nie wypowiadam i nie pieprze farmazonow . 2 posty i Od razu z człowiek robią nie wiadomo kogo . A z takimi odpowiedziami to polecam WP.pl tam zrobicie furorę .

Do góry Bottom