>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrana w przypadku czterech jedynek lub czterech dwójek.

W 30

wladyslaw50

Użytkownik
Rozmyślając nad kolejnym systemem, mam propozycje i proszę o waszą rade czy ma to sens ????
Wybieram do gry 5 meczów dwu drogowych np O/U lub handicap itd. Obstawiam dwa systemy 2z5 i 3z5 na same jedynki , oraz system 2z5 i 3z5 na same dwójki. Wszystkie możliwości mam obstawione wiec wyniki mnie nie interesują ???? Z moich obliczeń wynika że w przypadku gdy trafie 4 jedynki lub 4 dwójki jestem ok 30% na plus przy kursach 1.95 . A trafiając 2jedynki (dwójki) i 3 jedynki (dwójki) mam zwrot 50% kosztów gry. Co wy na to pozdrawiam i czekam na opinie.

W 30

wladyslaw50

Użytkownik
Nie zrozumieliście mnie. Stawiam w sumie 4 systemy , 2 x 2z5 i 2x 3z5 Jedna para systemow 2z5 i 3z5 na jedynki oraz 2z5 i 3z5 na dwojki. W sumie koszt tych 4 systemow to 40j. w najgorszej możliwości mamy układ 2 jedynek(dwójek) i 3 dwójki(jedynki) to mamy zawsze inaczej sie nie da bo obstawiamy tylko 5 meczy. W tym przypadku mamy zwrot ok 18j . A gdy uklad wejsc jest inny i wygramy np 4 jedynki(dwojki) i jedna dwójke(jedynke) to mamy wygrane 52j czyli 12 j na czysto czyli ok 30% wkładu. Oczywiście przy 5 jedynkach (dwójkach) mamy większy zysk ale wynik nas nie interesuje tylko układ wejść. Mam nadzieje że tym razem lepiej wytłumaczyłem.

A 498

addam44

Użytkownik
Jest jak piszesz:
a/przy trafieniu 5 jedynek(lub dwojek)-144.59
b/przy trafieniu 4 jedynek(lub dwojek)-52.48
c/przy trafieniu 3 jedynek(wtedy beda dwie dwojki)-21.62
Przy wkladzie 40j
Tylko jest pewne ze uklad 2/3 bedzie wchodzil najczesciej....
Kiedys myslalem o takiej grze na kursy ok.2.50 a pilce.Tj.gramy tak jak to przedstawiles liczac ze w pieciu meczach nie bedzie remisu.Wtedy nawet przy 2/3 jestesmy w przod a w ukladzie 4/1 jestesmy w przod 100%.
Jednak losowosc takiej gry jest zbyt duza.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@wladyslaw50 &gt;&gt;&gt; zapoznaj się z kilkoma tu zaprezentowanymi kilka lat temu przeze mnie podejściami do takiej gry - w ramach wątku &quot;Systemy rozkładowe na określoną ilość wyników 1x2&quot;:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/systemy-rozkladowe-na-ilosc-wynikow-1x2-46471.html

Ponadto w 2. części opisu metody &quot;Musisz przegrać aby wygrać&quot; także się tym zajmowałem - w odniesieniu do zdarzeń dwudrogowych typu under/over:

http://forum.bukmacherskie.com/f18/metoda-musisz-przegrac-aby-wygrac-c-d-80865.html

Pozdrawiam

.

W 30

wladyslaw50

Użytkownik
W piłce nożnej jest zdecydowanie za duzo remisow, przychylał bym sie do grania hokeja szczególnie liga whl gdzie jest stosunkowo mało remisów. A tak w ogóle to szukam systemu optymalnego do grania na czas występowania rzutów rożnych bo znalazłem ciekawe zaklady

Do góry Bottom