>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygraj bilet na mecz Legia Warszawa - Wisła Kraków, koszulkę oraz 50zł!

al_capone 29K

al_capone

Gangster

KONKURS - wygraj bilet na mecz Legia Warszawa - Wisła Kraków plus koszulkę Legii Warszawa plus 50zł w gotówce na Skrill

Forum.bukmacherskie.com oraz uznana firma oferująca zakłady sportowe - Skrill! Dla jednej osoby mamy także unikalną, czerwoną koszulkę Legii Warszawa

Do wygrania mamy aż 4 wejściówki!!!

Zasady proste i przejrzyste.

1. Zarejestruj się w FSkrill.
Dwa bilety mamy dla dwóch osób, które założą konto oraz dwa dla osób, które już posiadały konto gracza w Fortuna - zakłady bukmacherskie.

Osoba, która założy konto i trafi wynik losowania (lub będzie najbliżej poprawnej odpowiedzi) oprócz biletu, 50PLN w gotówce otrzyma unikalną czerwoną koszulkę Legii Warszawa!!

Skorzystaj z unikalnej promocji Fortuna dla nowych graczy:
100% do 650zł więcej na START --&gt; Fortuna, którzy założyły konto z promocyjnego linku w dniach 06-11 marca 2017 roku
- w konkursie mogą brać udział obecni klienci firmy Fortuna pod warunkiem złożenia depozytu min 20zł i postawieniu kuponu (zakładu)
- konkurs tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum. Nie masz konta? Fortuna.pl
- kieszonkowe w postaci 50zł wypłacane na Skrill ufundowała administracja forum.bukmacherskie.com
- konkurs trwa od 06.03.2017 do 11.03.2017 godziny 21:00
- Za poprawny wynik liczy się sumę sześć liczb z głównego losowania lotto (nie żadne lotto plus, ekstra pensja itp) z dnia 11.03.2017.
- W przypadku ex aequo (tj. więcej osób trafi poprawną sumę liczb) o zwycięstwie (wyższym miejscu) decyduje czas wysłania postu (zasada, &quot;kto pierwszy ten lepszy&quot;)
- zakaz edycji postów
- bilety są na trybunę zachodnią

Otrzymane punkty reputacji: +42
darter 134

darter

Użytkownik
Posiadałem konto gracza, złożyłem depozyt 11.03 w wysokości 20 zł i zagrałem zakłady
Klamen**
149

Do góry Bottom