>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygraj bilet na mecz Legia Warszawa- Ruch Chorzów i 50zł! 4 bilety czekają na Was!

al_capone 29K

al_capone

Gangster

KONKURS - wygraj bilet na mecz Legia Warszawa - Ruch Chorzów plus 50zł w gotówce na Skrill

Forum.bukmacherskie.com oraz uznana firma oferująca zakłady sportowe - Skrill.
Dwa bilety mamy dla dwóch osób, które założą konto oraz dwa dla osób, które już posiadały konto gracza w Fortuna - zakłady bukmacherskie.

Skorzystaj z unikalnej promocji Fortuna dla nowych graczy:
100% do 650zł więcej na START --&gt; Fortuna, którzy założyły konto z promocyjnego linku po 17-18 lutym 2017 roku
- w konkursie mogą brać udział obecni klienci firmy Fortuna pod warunkiem złożenia depozytu min 20zł i postawieniu kuponu (zakładu)
- konkurs tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum. Nie masz konta? Fortuna.pl
- kieszonkowe w postaci 50zł wypłacane na Skrill ufundowała administracja forum.bukmacherskie.com
- konkurs trwa od 17.02.2017 do 18.02.2017 godziny 21:00
- Za poprawny wynik liczy się sumę sześć liczb z głównego losowania lotto (nie żadne lotto plus, ekstra pensja itp) z dnia 18.02.2017.
- W przypadku ex aequo (tj. więcej osób trafi poprawną sumę liczb) o zwycięstwie (wyższym miejscu) decyduje czas wysłania postu (zasada, &quot;kto pierwszy ten lepszy&quot;)
- zakaz edycji postów
- bilety są na trybunę zachodnią

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Kupon mozna zagrac po weekendzie? Bo przelew z mojego banku dojdzie dopiero w poniedzialek. Jesli tak to:
a) Posiadałem konto gracza, złożyłem depozyt w wysokości 20 zł.
b) KrisBarca****
c) 150

D 224

dboniem

Użytkownik
u mnie również przelew dojdzie w poniedziałek, lecz potwierdzenie przelewu już otrzymałem, w razie potrzeby jestem w stanie udostępnić.
a) Posiadałem konto gracza, złożyłem depozyt w wysokości 20 zł
b) DBonie**
c) 151

D 224

dboniem

Użytkownik
suma losowania lotto: 124
jeśli tylko 3 osoby wzięły udział w konkursie, wszystkie otrzymają po bilecie na mecz, czy tylko Zomaki i KrisBarca_92 ?

Do góry Bottom