>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygra po przejęciu prowadzenia

J 0

jerzycki

Użytkownik
Witam serdecznie.Znalazłem ciekawą opcję do obstawiania na Bet365 mianowicie WYGRA PO PRZEJECIU PROWADZENIA.No właśnie i tu pojawiają się moje wątpliwości.O co tak naprawdę w tym typie chodzi? Kurs jest zachęcający bo nawet 8 zł np. w meczu Brazylia-Chorwacja lub Francja-Honduras.Moje pytanie brzmi.Czy jeśli przez dłuższy czas jest 0-0 i nagle Brazylia lub Francja strzela i te bramki dadzą im zwyciestwo to TYP wchodzi? Czy może zespół musi najpierw przegrywać a później wygrać?A co jeśli prowadzi przeciwnik doprowadzi do remisu ale Francja i Brazylia znowu strzela i wygrają?Trochę namieszalem ale myślę że wiecie o co mi chodzi.

bizziss 2,2K

bizziss

Użytkownik
To na podkładzie:
Stawiasz w owym meczu (Brazylia-Chorwacja) na Brazylię to oznacza że pierwszą bramkę muszą zdobyć Chorwaci, ale ostatecznie wygra Brazylia.Liczy sie tylko reg 90min(bez dogr i karnych).Czy w trakcie trwania będzie się ciągle zmieniało prowadzenie nie ma znaczenia.Liczy się ostatni gwizdek sędziego.
Pzdr

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
To się nazywa po prostu umiejętność czytania ze zrozumieniem. Skoro jest opcja &quot;WYGRA PO PRZEJĘCIU PROWADZENIA&quot; to wcześniej musi je stracić ;), np. z 0:1 na 2:1.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Teoretycznie przy wyniku 0-0 gdy dana drużyna strzeli też można powiedzieć, że przejmuje prowadzenie :]
Otóż nie, bo aby przejąć prowadzenie - należy je uzyskać uprzednio przegrywając w meczu, czyli najpierw przy prowadzeniu rywali doprowadzić do remisu a następnie wygrać.

Taki remis 0:0 nie stwarza sytuacji do przejęcia prowadzenia - bo nikt go nie utracił...
W takim w/w przypadku, gdy przy stanie 0:0 jedna z drużyn strzela bramkę, można mówić jedynie o objęciu przez nią prowadzenia - ale nie o jego przejęciu.
..........

http://sjp.pwn.pl/szukaj/przejęcie

przejąćprzejmować
1. «wziąć to, co wcześniej należało do kogoś innego

.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Otóż nie, bo aby przejąć prowadzenie - należy je uzyskać uprzednio przegrywając w meczu, czyli najpierw przy prowadzeniu rywali doprowadzić do remisu a następnie wygrać. Taki remis 0:0 nie stwarza sytuacji do przejęcia prowadzenia - bo nikt go nie utracił... W takim w/w przypadku, gdy przy stanie 0:0 jedna z drużyn strzela bramkę, można mówić jedynie o objęciu przez nią prowadzenia - ale nie o jego przejęciu.
W sumie masz rację. Podstawą tego co piszesz jest rozróżnienie słów przejęcie a objęcie. W zasadzie wszystko jasne.

Do góry Bottom