>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrać możesz, przegrać musisz..

K 119

kinkoc

Użytkownik
Podsumowanie
Ilość progresji = 10
Suma wygranych = 1134,75zł
Wkład = 846zł

Czysty zysk = 288,75zł
Yield = 34%

Najdłuższa progresja = 6 etapów

Myślę że powiększenie budżetu o ponad 28% w 2 tygodnie to calkiem spoko wynik. Jeśli ktoś ma jakieś pytania czy opinie to proszę bardzo. .
Kolejne podsumowanie po kolejnych 10ciu progresjach.

K 119

kinkoc

Użytkownik
Od teraz każdy trafiony dubel to 25zł zysku.

1.
Lechia - Legia ✅
UNAM Pumas - Club America
✅

2.72 x 15zł = 40,80zł (bwin) ✅

D 4

dyziooo91

Użytkownik
Sory za zaśmiecanie tematu, ale może coś Ci podpowiem
Policzylem Twój zysk na progresji zakończonej na meczu City z Monako (ako 2.35). Przez 6 kroków zarobileś 20 zł. Zysk to zysk i to się ceni ale czy nie chciałbym mieć trochę lepszy wynik?
Kiedyś sam tak grałem ale odpuściłem że względu na słabe typy. U Ciebie wygląda to dużo lepiej więc może warto zmienić strategię? Przy zwiększaniu stawki 2x w razie przegranej na 6 kroku musiałbyś postawić 320 zł (zaczynamy od 10 zł, 20,40,80 itd) i przy kursie 2.35 miałbyś zysk ponad 120 zł. Często kursy masz większe więc wyglądałoby to jeszcze lepiej.
Sam będę obserwował temat i może kiedyś zacznę z Tobą grać z wyżej wymieniona strategią.
Leci reputka za temat

K 119

kinkoc

Użytkownik
Dzięki za wypowiedź.
Otóż po latach zmagań z milionem systemów i sposobów stawkowania, ten na stały zysk najbardziej przypadł mi do gustu. Wg mnie jest najbezpieczniejszy.
Zauważ, że mój budżet w tym temacie to 1000zł więc za każdym razem gram zaledwie o 2% budżetu. To mało, ale dzięki temu czuje się mega bezpiecznie, i mogę sobie pozwolić na dużą ilość kroków a miesięczny zysk mnie zadowala.
Przy Twoim sposobie stawowania na szóstym etapie wydalbym już 630zl i zabrakłoby kasy na kolejny...
Przy moim jeszcze mogę stawiać i stawiać..
Dodam tylko że mój prawdziwy bankroll jest całkiem inny, i zysk również, ale nie chciałem być posądzony o bajkopisarstwo dlatego ustaliłem taki bankroll w temacie, który jest w miarę dostępny dla większości..
To z resztą nie ma znaczenia, bo liczy się tylko yield a każdy gra za ile może sobie pozwolić. Ja zrobiłem prawie 300zl po dziesięciu progresjach, ale ktoś inny mógłby już mieć 3tys.
Pozdrawiam i dzięki za pkty.

Do góry Bottom