>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wydra bukmacherska

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Kursy będą wyłącznie z Bet365, mecze z kategorii super pewniaczek, ale przez to kurs bardzo malutki. Na ogół będzie jakieś zdanie uzasadnienia dlaczego taki typ. Wszystkie uwagi i komentarze proszę pisać na PW.
Typ 1 zdarzenie: Koszykówka turniej kwalifikacyjny kobiet do IO w Londynie.
Czechy (k) - Japonia (k) zwycięstwo Czechy (k) 1,09 53-47
Turcja (k) - Argentyna (k) zwycięstwo Turcja (k) 1,062 72-58
kurs łączny 1,15
Ćwierćfinały kwalifikacji awansują dwa najlepsze zespoły. Czechy co najmniej o jedna klasę lepsze od rywalek, Turczynki to samo co Czeszki co najmniej o jedną klasę lepsze od rywalek dodatkowo turniej rozgrywany w ich rodzinnym kraju.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 2 zdarzenie: Piłka nożna - Irlandia Premiership
St. Patricks Athletic - Shelbourne Dublin powyżej 1,0 gola 1,105 1-0 (zwrot)

Analiza kolegi Karpiarz1977
z typów dnia (typ powyżej 2,5).
Patrząc na dzisiejsze spotkania i troszkę mizerną ofertę (pod względem ilości spotkań), rzuciło mi się w oczy właśnie powyższe zdarzenie.
Śledząc poniekąd poczynania w lidze Irlandzkiej, pierwsze co mi wpadło do głowy, to właśnie bramki w tym spotkaniu.
Z początku w ogóle nie patrząc na kurs, mówię, trzeba to zagrać, ale jak jeszcze kurs = 2,00 - grać koniecznie.
Grają ze sobą odpowiednio 2 i 6 drużyna ligi. Dzieli je zaledwie różnica 6 oczek, z tym, że St. Patricks ma o jedno spotkanie rozegrane mniej.
Shelbourne do tej pory na 14 rozegranych spotkań w tym sezonie, miał 7 over&#39;ów, natomiast St. Patricks na 13 spotkań jedynie 4 over&#39;y.
Sięgając po ten typ kieruję się poczynaniami jednej i drugiej drużyny w ostatnich spotkaniach, gdzie zawsze padało po kilka bramek.
W szczególności gracze St. Patricks poprawili swój celownik w ostatnich meczach i liczę, że dzisiaj nie zawiodą swoich kibiców, którzy zobaczą w meczu kilka bramek.
Dzisiejsi goście nie będą z pewnością bierni i również się pokuszą o jakąś zdobycz bramkową, co z pewnością przyczyni się do większej ilości bramek w całym spotkaniu.
30.03.2012 roku Shelbourne u siebie zremisowało z St. Patricks 1:1.
W dniu dzisiejszym czuję, że St. Patricks stać na zwycięstwo, choć drużyna gości im wyjątkowo &quot;nie leży&quot;, dlatego zdecydowanie powyżej 2,5 gola w meczu, a ostateczny ciężki do wytypowania.
Powodzenia i jak dla mnie typ godny polecenia.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 3 zdarzenie:
piłka nożna: Finał Euro 2012
koszykówka: EUROPA: Mistrzostwa Europy - Kobiety - Kwalifikacje
Hiszpania - Włochy Włochy (+3) 1,04 4-0 (4-3 z handicapem)
Słowenia (k) - Belgia (k) Słowenia (k) 1,05 75-56
kurs łączny 1,09
Kurs śmiesznie mały, spodziewałem się większego, ale wierzy ktoś w pogrom Włochów bo ja nie.
Słowenia skompromitowała się w ostatnim meczu z Słowacją, dziś powinno być dużo lepiej, Belgia słabiutka kadrowo.
edit: Jestem po prostu zszokowany że Włosi przegrali mecz finałowy aż 4 bramkami (przy porażce 3 bramkami miałbym zwrot). Ostatni raz chyba Włosi przegrali mecz 4 bramkami jakieś 60 lat temu (chyba rok 1952 z Jugosławią)...

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 4 zdarzenie: USA: MLB
New York Yankees - Chicago White Sox New York Yankees +4,5 1,09 4-0 (8,5-0 z handicapem)
Miami Marlins - Philadelphia Phillies Philadelphia Phillies +4,5 1,055 3-2 (3-6,5 z handicapem)
kurs łączny 1,15
Nie analizuje dzisiaj grających pitcherów (zawodnik rzucający w danej drużynie piłkę, teoretycznie najważniejszy gracz w baseballu). Swoje typy opieram na motywacji danych zespołów, dodatkowo wspomagając się wysokim handicapem.
Dwa dobre kadrowo zespoły (Yankees, Philadelphia) które grają ostatnio padakę szczególnie Phillies, czas na przełamanie złych pas i wygranie dzisiejszych meczy.
Philadelphia Phillies 3 porażki pod rząd czas w końcu na zwycięstwo:
30.06.12 MLB Miami Marlins - Philadelphia Phillies 6 : 2
28.06.12 MLB Philadelphia Phillies - Pittsburgh Pirates 4 : 5
28.06.12 MLB Philadelphia Phillies - Pittsburgh Pirates 7 : 11
New York Yankees dwie porażki u siebie z Chicago szczególnie pierwsza porażka była dotkliwa gdy Yankees przegrali wygrany mecz w ostatnim immingu tracąc 3 runy:
30.06.12 MLB New York Yankees - Chicago White Sox 7 : 14
29.06.12 MLB New York Yankees - Chicago White Sox 3 : 4

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 5 zdarzenie: Piłka nożna - BRAZYLIA: Campeonato Brasileiro
Portuguesa - Santos Santos (2-0) 1,071 0-0 (0-2 z handicapem)
Moim subiektywnym zdaniem Santos wygra i to wysoko, choć statystki pokazują zwycięstwo gospodarzy i niziutki wynik. Ja tam wierze że Santos się przebudzi, kadrowo są bardzo silni a odpadli już z Copa Libertadores (w półfinale) więc skupią się na lidze.
Analiza kolegi Bzimu z typów dnia (typ Santos).
W ogóle nie zgadzam się z typem podanym wyżej przez damiana co prawda zespół gości znajduję się wyżej w tabeli od Santosu ale jest to tylko i wyłącznie spowodowane tym iż Santos grał w CL i dlatego odpuścił sobie początek sezonu. Dlatego teraz trzeba gonić czołówkę i wygrywać mecze z drużynami ze środkowej części tabeli Santos na pewno stać na miejsce w pierwszej trójce ligi jest to jedna z najlepszych drużyn w Ameryce Południowej rok temu to oni wygrali CL a w tym sezonie doszli do półfinału więc potencjał na pewno mają.Drużyna gospodarzy jak na beniaminka radzi sobie całkiem nieźle według mnie utrzymanie się w lidze będzie dla nich sukcesem.Według mnie Santos wygra pewnie to spotkanie mają w składzie bardzo dobrych graczy którzy sami mogą przesądzić o wyniku dzisiejszego spotkania.
H2H na korzyść Santosu 3 wygrane i 2 remisy z czego ostatnie 2 spotkania Santos wygrał 0-2 na wyjeździe w Kwietniu tego roku i 3-0 u siebie w 2011. Mam nadzieje że w tym spotkaniu nie padnie remis.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 6 zdarzenie: USA: MLB

St. Louis Cardinals - Pittsburgh Pirates St. Louis Cardinals +3,5 1,10 5-4 (8,5-4 z handicapem)
Miami Marlins - Philadelphia Phillies Philadelphia Phillies +5,5 1,045 5-2 (5-7,5 z handicapem)
kurs łączny 1,15
Philadelphia Phillies po prostu w ich wierzę, a handicap wysoki.
A co do Cardinals, analiza kolegi Grzesio:
Ostatni mecz serii rozgrywanej w St.Louis. Cardinals będą bronić się przed sweepem z ekipą Pirates. Pittsburgh zaskakuje - mają bilans 42-35. Cardinals swój dobry bilans zepsuli w Maju oraz na początku czerwca.

Starter Cardinals : Jake Westbrook [6-6 , 3.77]
Starter Pirates : Erik Bedard [4-8 , 4.27]

Cardinals po dobrej serii wyjazdowej [w 6 meczach z Kansas w Interlidze oraz z Miami tylko jedna porażka] wróciło do domu i tutaj zostali zaskoczeni nieco. Dwie porażki gdy byli poważnymi faworytami do zwycięstwa [kursy 1.6]. W ostatnich 10 spotkaniach podobne statystyki co Piraci , ale niestety bullpen wymaga poprawy - ERA 6.37 i WHIP 1.65. Ostatnie 5 spotkań to ERA bullpenu 9.19 i WHIP prawie 2.00. Starterzy porównywalni [ERY w okolicach 5.5].

Co można napisać o starterach ?
Bedard bilans 2-6 i ERA 6.23 na wyjazdach. Ostatnie jego 3 spotkania to 0-2 , ERA 7.04.
Ostatnie 4 wyjazdy to minimum 4 oddane punkty w spotkaniu :
▶ w Waszynktonem 4 w 6 IP i wynik 4-7
▶ w Milwaukee 5 ER w 3.2 IP i porażka 1-5
▶ w Baltimore 7 ER w 3.1 IP i porażka 6-12
▶ w Phillies 4 ER w 6 IP i porażka 4-5]. Jak widać na wyjazdach strasznie ciężko mu idzie.
Z Cardinals dwa spotkania rozegrał - wszytskie w tym roku - jedna porażka i jedno zwycięstwo.

W tym roku ERA+ 89 i WAR 0.4

Jake Westbrook ma kolejno 3 bardzo dobre spotkania. Bilans to 2-0 i ERA 2.14 w ostatnich 3 grach. W domu w tym roku bilans 3-2 i ERA 4.83. Ekipa ma 3-4. Niestety , ale na 6 spotkań z Pirates ma tylko jedno zwycięstwo [tj. ekipa]. Cardinals ma w domu ujemny bilans i wypadałoby go poprawić.

Moim zdaniem Cardinals dzisiaj wygra , szczególnie że czekają ich spotkania z Colorado w domu , z którymi wypadało by poprawić bilans.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 7 zdarzenie:
piłka nożna: Finlandia - Veikkausliga
piłka nożna: Norwegia - Tippeligaen
koszykówka: turniej eliminacyjny do IO w Londynie (rozgrywany w Wenezueli) KuPS Kuopio v FF Jaro FF Jaro +2,5 1,12 1-0 (1-2,5 z handicapem)
Valerenga v Aalesund Valerenga +2,0 1,071 0-0 (2-0 z handicapem)
Angola - Macedonia Macedonia 1,22 88-84
kurs łączny 1,46
Dziś bez analizy, jak ktoś wierzy że będzie dobrze proszę korzystać.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 8 zdarzenie:
piłka nożna: Liga Mistrzów UEFA kwalifikacje piłka nożna: Liga Europy UEFA kwalifikacje
Vallette - Lusitanos Vallette 1,12 8-0 F91 Dudelange – Tre Penne F91 Dudelange 1,12 7-0
FH Hafnarfjordur - Eschen Mauren FH Hafnarfjordur 1,28 2-1
kurs łączny 1,62
Miałem sam pisać analizy, ale znalazłem analizy na forum więc je wrzucę: Analiza kolegi Gumbi82 (typ Vallette -2) : Bardzo interesująco zapowiada się nam pojedynek 1 rundy eliminacji do Ligi Mistrzów w którym to zmierzy się mistrz Malty ekipa Valletta z mistrzem Andory Lusitanos. Maltańczycy to bardzo doświadczony w bojach na Europejskich boiskach zespół oczywiście na określonym poziomie. W sezonie 2009/2010 Valletta występowała w eliminacjach do Ligi Europejskiej pokonując w I rundzie 5:2 w dwu meczu Islandzki Keflavik po czym w sezonie 2010/2011 po raz kolejny Valletta występowała w eliminacjach do Ligi Europejskiej tym razem od II rundy w której przegrali w dwu meczu 1:1 z naszym Ruchem Chorzów odpadając gorszym bilansem bramkowym. Warto jeszcze wspomnieć występie Maltańczyków w eliminacjach do Ligi Mistrzów w minionym sezonie gdzie w 1 rundzie pokonali mistrza San Marino pokonując ich 5:1 w dwu meczu a 2 rundzie odpadli z mistrzem Litwy Ekranas przegrywając w dwu meczu 4:2. Ekipa Andorska natomiast występowała w ubiegłym sezonie w eliminacjach do Ligi Europejskiej przegrywając w 1 rundzie 6:1 w dwu meczu z Chorwackim Varazdin. Andorczycy występowali również w 1 rundzie eliminacji do Ligi Europejskiej w sezonie 2010/2011 gdzie przegrali w dwu meczu 11:0 z Macedońskim Rabotnicki. Historia dokładnie pokazuje na jakim poziomie jest zespół z Andory dlatego też pobieram tutaj handicap azjatycki w postaci Valletta -2 bramki a przy wygranej dokładnie 2 zwrot postawionej stawki.
Analiza kolegi Gumbi82 (typ F91 Dudelange -2) :
Bardzo interesująco zapowiada się nam pojedynek 1 rundy eliminacji do Ligi Mistrzów w którym to zmierza się Mistrz Luksemburga ekipa F91 Dudelange z mistrzem San Marino zespołęm Tre Penne. Goście tego spotkania swoja przygodę z Europejską piłką rozpoczęli w sezonie 2010/2011 gdzie w 2 rundzie eliminacji do Ligi Europejskiej przegrali w dwu meczu 13:3 z Bośniackim Zrinjski Mostar a w poprzednim sezonie również występowali w eliminacjach do Ligi Europejskiej lecz tym razem od 1 rundy gdzie przegrali w dwu meczu 9:1 z Serbskim FK Rad. Gospodarze natomiast to wielokrotny mistrz Luksemburga mający za sobą wiele występów w eliminacjach do Ligi Mistrzów czy Ligi Europejskiej nabierając przez to bezcennego doświadczenia co zaowocowało np. wygraną u siebie podczas eliminacji do Ligi Europejskiej w 1 rundzie z Duńskim FC Randers 2:1 i chodź w rewanżu przegrali 1:6 to jednak u siebie zaprezentowali się naprawdę dobrze. W minionym sezonie natomiast wyeliminowali w eliminacjach do Ligi Mistrzów w 1 rundzie mistrza Andory pokonując ich w dwu meczu 4:0. Powracając do tego pojedynku pobieram tutaj handicap azjatycki w postaci gospodarzy -2 a w przypadku wygranej dokładnie 2 bramkami zwrot postawionej stawki.

Analiza kolegi Vitek K (typ FH Hafnarfjordur ) : Eschen Mauren - klub amatorski z Liechtensteinu. Absolutny debiutant w pucharach. W eliminacjach do LE zagra dzięki wygraniu( po karnych) finału Pucharu Liechtensteinu z FC Vaduz.
Na co dzień zespół Eschen Mauren gra...na poziomie IV ligi szwajcarskiej ( w ostatnim sezonie zajął 4. miejsce w gr.3).
Gospodarze to zespół obyty w eliminacjach europejskich pucharów. W zeszłym roku postawił się Nacionalowi Funchal (u siebie 1-1, na wyjeździe 0-2).
Poza tym są w rytmie meczowym- są aktualnym liderem ligi islandzkiej. Tu więc również stawiam na spokojne zwycięstwo bardziej doświadczonej drużyny.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 9 zdarzenie: koszykówka: turniej eliminacyjny do IO w Londynie (rozgrywany w Wenezueli)
Nowa Zelandia - Angola Nowa Zelandia +11,5 1,86 68-64 (79,5-64 z handicapem)
Dziś większy kurs, buki kierują się tym że Angola wygrała z Macedonią a Macedonia rozgromiła Nową Zelandię. Mecz Macedonii z Angolą był bardzo dziwny, teoretycznie Macedonia olała mecz z Angolą (taki mam subiektywny wniosek oglądając skrót z tego meczu). Szanse oceniam na 50/50, ewentualnie skontruje na live.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 10 zdarzenie: koszykówka: eliminacje do Mistrzostw Europy - Kobiety
Łotwa K - Luksemburg K poniżej 146,5 1,86 70-44 (114 punktów)
Na wstępie wspomnę że nie lubię underów, bo dogrywka wliczana do wyniku, ale czy ktoś wierzy że w tym meczu może drużyna z Luksemburga powalczyć?! Łotwa silny kraj jeżeli chodzi o koszykówkę kobiet, Luksemburg bardzo bogaty kraj, gdzie sport traktują jako hobby (może występuje u nich w reprezentacji kilka Francuzek, ale patrząc po wynikach wątpię by miały jakieś większe umiejętności). Luksemburg gra bardzo ofensywnie u siebie, na wyjeździe zwykle defensywnie. Under wysoki jak na kobiety z powodu gry Luksemburga do przodu i wyniku pierwszego meczu Luksemburg - Łotwa 60:95. Jeżeli Łotyszką będzie się chciało postawić obronę powinno być dobrze, bo linia 36,5 na kwartę to nie jest mało.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 11 zdarzenie: piłka ręczna: World Championship U20 Women
Rosja U20 K - Angola U20 K Angola U20 K +13,5 1,85 37-28 (37-41,5 z handicapem)
Od razu zaznaczam że jak ktoś ma pieniądze w innym buku to niech tam gra bo Bet365 dał trochę niską linie, większość buków daje +14,5. Ja zagrałem to w Bet365 (ewentualnie będę kontrować na live) oraz w Tobet. A teraz na temat samego meczu, Angola jak na razie bardzo słabiutko (jak na Angole), pewnie mają jakieś gorsze pokolenie, pytanie ilu zawodniczką zmienili wiek by były młodsze ???? . Rosja wiadomo jak zawsze główny faworyt. Pytanie czy Rosjanki będą chciały miażdżyć Angole wątpię, raczej przy wysokim prowadzeniu odpuszczą. Angola mimo że zostały jeszcze dwa mecze raczej już nie ma żadnych szans na awans więc powinny walczyć na całego o swój honor i dla kraju wbrew pozorom Afrykanie są dość charakterni, a nie oszczędzać się na ostatni mecz z Japonią który by dał im awans pod warunkiem że one same by wygrały z Rosją i Japonią, a Polska by przegrała swoje mecze. Dobra kończę bo kobieta wola na obiad...
edit: Tak jak przypuszczałem Rosjanki prowadzać wysoko odpuścili mecz inna sprawa że Angolki potrafiły to wykorzystać. 25 minuta meczu Rosja prowadzi 17-6, 38 minuta Rosja prowadzi już tylko 20-16! Ja na live zrobiłem coś bardzo głupiego z punktu bukmacherskiego, postawiłem dodatkowo na Angole +18,5 po kursie 2,1 za wszystko co miałem (951pln)... Bardzo to głupie było ale udało się i teraz poszedł przelew na konto 1600pln, moja kobieta szczęśliwa bo będzie miała na waciki, więc i ja szczęśliwy:grin:.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 12 zdarzenie: siatkówka, Liga Światowa
Niemcy - USA USA 1,4 3-2 (20-25 25-21 21-25 25-20 16-14)
Tak przeglądam to forum i wszyscy grają na Niemcy którzy wczoraj zagrali super padakę z słabiutkimi Bułgarami, nie rozumiem tego. Ja nie wierze w metamorfozę Niemców, więc stawiam na Amerykanów choć może będę żałować swojej decyzji...

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 13 zdarzenie: koszykówka: World Championship U17 - Play Offy
Hiszpania U17 -USA U17 Hiszpania U17 +33,5 1,83 66-95 ( 99,5-95 z handicapem)
Typ 14
zdarzenie: siatkówka: World League - Play Offy

USA -Kuba Kuba 1,80 3-0 (25-23 25-22 25-23)
Jestem po notce w pracy, a jeszcze nie spałem więc analizy będą bardzo krótkie. Hiszpania moim zdaniem przegra i to wysoko, ale nie wyżej niż 30punktami.
A co Do Kubańczyków oni po prostu grają lepiej i jak dotychczas pokonywali lepszych rywali (Rosja, Serbia, trochę bez formy Brazylia), a USA słabiutkie wyniki dostali się do zawodów finałowych ligi światowej bo w eliminacjach mieli Włochów którzy grali rezerwami. A w samych finałach przegrali prawie wygrany mecz z słabiutkimi Niemcami, oraz wygrali z grająca bez motywacji słabiutką Bułgarią.
edit: handicap na Hiszpanie U-17 (na chwile obecną w Bet365 jest już +34,5 a chyba zaczynali od +31,5) ciągle rośnie więc może warto poczekać aż jeszcze urośnie, albo odpuścić ten mecz bo może buki wiedzą więcej niż ja?! Ja w każdym razie zagrałem to tak jak podałem +33,5.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 15 zdarzenie:
tenis: WTA - SINGIEL: Palermo (Włochy), ziemna
tenis: ATP - SINGIEL: Bastad (Szwecja), ziemna
Duque-Marino M. (Col) - Cornet A. (Fra) Cornet A. (Fra) 1,28 0-2 (3-6 2-6)
Lindell Ch. (Swe) - Zopp J. (Est) Zopp J. (Est) 1,12 0-2 (2-6 2-6)
kurs łączny 1,44 Różnica klas jest taka duża że nie trzeba nic więcej chyba pisać. Kursy niskie, ale u innych buków powinny być dużo lepsze, Bet365 zawsze daje niskie kursy na tenis...

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 17 zdarzenie: CHALLENGER - SINGIEL: Scheveningen (Holandia), ziemna
Janowicz J. (Pol) - Huta Galung J. (Ned) Janowicz J. (Pol) 1,36 2-1 (4-6 6-3 6-3)
Kurs niski jak to na tenis w Bet365, Janowicz ma potężny serwis niestety ma słabą psychikę (choć ostatnio też z nią lepiej). Jerzy J. przy swoim serwisie gdyby miał spryt Agnieszki Radwańskiej to byłby w pierwszej piątce ATP. Huta Galung J. to też zawodnik opierający swoją grę na serwisie tylko że słabszy technicznie od Janowicza, na plus Holendra przemawia jedynie to że gra u siebie, ale to nie tak wielki plus by pokonał Polaka.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 18 zdarzenie: piłka nożna Liga Europejska - Kwalifikacje
Floriana - Elfsborg Floriana +4,0 +4,5 1,15 0-4 ( 4-4 4,5-4 z handicapem)
Nie mam czasu pisać więc po krótko. Elfsborg jedzie rezerwami na mecz na Maltę, bo pierwsze starcie wygrał 8-0. Mi się widzi wynik około remisu, ewentualnie handicap spory.
edit: Dla niezorientowanych w handikapach azjatyckich; pół stawki zwrot, pół stawki wygranej. Jakby dalej nie rozumiał ktoś jak ten zakład został rozliczony to proszę pisać na PW.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 19 zdarzenie: koszykówka , kwalifikacje do Mistrzostwa Europy Kobiet Bułgaria K - Niemcy K Niemcy K 1,20
Niemki praktycznie bez szans na awans, ale mam nadzieje że nie zlekceważą rywalek. Bułgaria bardzo słabiutka, choć grają u siebie nie powinni sprawić problemu Niemką jeżeli im będzie się chciało walczyć o każdą piłkę.

Typ 20 zdarzenie: ATP - SINGIEL: Umag (Chorwacja), ziemna
Bachinger M. (Ger) - Klizan M. (Svk) Klizan M. (Svk) 1,38
Kursy spadają na Słowaka, więc idzie tak zwana masówka, mnie przekonała analiza kolegi EROR26...
analiza kolegi EROR26

Tenis, ATP Umag 11.07.12 17:00
Spotkanie: Martin Klizan - Matthias Bachinger
Typ: Sety 2-0 Klizan
Kurs: 2.07
Buk:Pinnacle
Dziś o godzinie 17 na kortach ziemnych w Chorwackim Umag spotkaja się 60 ATP Martin Klizan i 108 ATP Matthias Bachinger. Obaj zawodnicy jeszcze nigdy nie grali ze sobą. Ja jednak wybieram w tym spotkaniu Klizana, który już w pierwszym meczu mnie nie zawiódł i pokazał że jest w formie.Jego przeciwnik natomiast pokonał po ciężkim boju 143 ATP Joao Souse 6-7,6-1,7-6. Ulubionymi nawierzchniami Bachingera są korty trawiaste i twarde na których mimo wszystko w tym roku nie zachwycał.Natomiast na kortach ziemnych gra w tym sezonie dużo słabiej niż jego przeciwnik ze Słowacji, dla którego jest to ulubiona nawierzchnia. Warto zwrócić uwagę że Martin Klizan to tenisista leworęczny, a z takimi Bachingerowi gra się ciężko, dlatego też uważam, że Słowak od początku spotkania przejmie inicjatywę i zakończy spotkanie w dwóch setach. Klizan to mistrz turnieju juniorskiego Roland Garros z 2006 roku i od tamtej pory systematycznie pod okiem znakomtego trenera Karola Kucery pnie się w górę rankingu ATP. Dziś powinien znów pokazać swoja dobrą dyspozycję dlatego ryzkuję i pobieram miły kurs na 2-0 w setach dla mnie odważnych polecam handicap gemowy -3,5 po 1,74 pozdrawiam i powodzenia!

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 21 zdarzenie: EUROPA: Euroleague
Anadolu Efes - Cedevita Cedevita+21,5 1,29 85-66 (85-87,5 z handicapem)
W Bet365 weszło mi pod rząd 16 meczów z podwyższonym handicapem pod rząd, to dlaczego ma nie wejść 17mecz?! Co do samego meczu to drużyna Turecka patrząc na statystyki powinna roznieść Cedevite, ale raczej tak się nie stanie. Drużyna Chorwacka ma naprawdę mocny skład i wydaje mi się że w końcu zaskoczą z grą w Eurolidze, jeżeli bym miał typować wynik to dałbym zwycięstwo Efes 10 punktami ale nie wyższe.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Typ 21 zdarzenie: EUROPA: Euroleague Zalgiris Kaunas - Armani Milano Armani Milano +14,5 1,28 92-87 (92-101,5 z handicapem) Real Madrid - Cantu Cantu +19,5 1,29 80-66 (80-85,5 z handicapem)
Maccabi Tel Aviv - Asseco Prokom Asseco Prokom +22,5 1,29 jak zawsze Polacy zawalają kupon kurs łączny: 2,16
Wszystkie mecze rozgrywane w święto wszystkich Świętych. Jak Bet365 wrzuci większą ofertę na under/over to pewnie dorzucę jeszcze jakiś overek. Zalgiris ma zdecydowanie za dobre wyniki jak na skład który posiada, a w Armani nie po to wpakowano taki wóz pieniędzy by przegrywali z drużyną Litewską piętnastoma lub wyżej punktami. Real Madryt od jakiegoś czasu cieniuje jak na skład jaki posiadają, Cantu przebrnął ku zaskoczeniu wielu eliminacje do Euroligi, jest to przeciętny zespół ale waleczny i powinien powalczyć w Madrycie. Maccabi Tel Aviv na 20 ostatnich spotkań ma tylko (lub aż?!) 2 porażki i ku zdumieniu moim obydwie porażki z „ogórkami”: z Brose Baskets w meczu towarzyskim, oraz dwa dni temu w lidze z Maccabi R. Lez. Ta druga porażka jest dziwna 64-81, bo żeby Maccabi Tel Aviv przegrywało u siebie 15 punktami w lidze izraelskiej to najstarsi żydzi chyba nie pamiętają. Mam nadzieje że nie zechcą zrehabilitować się za tę porażkę pogromem na Prokomie. A co do Asseco Prokom to jaki jest koń to każdy widzi, ale jakby zaczynali grać ciut lepiej, w każdym razie handicap +22,5 to sporo.

Do góry Bottom