>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

wydanie drugie- POPRAWIONE

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Słowo wstępu. dzisiaj nie dam rady, ale w weekend wstawie pierwsze statystyki i zobaczymy jak to wygląda, chociaż początek cały czerwony z dnia na dzień coraz bardziej się zieleni (w końcu wiosna) finał kobiecej LM. dajemy na Lyon, widziałem kilka meczy z udziałem francuzek i niemek, poziom gry 2 levele wyżej. ktoś wczoraj dawał typ na -1 za około @2. na sportingbet nie było tego rynku a -2 to już może nie wejść, osobiście spodziewam się bramek i to w dużej ilośći
#24# ⛔
Wolfsburg (kobiety) v Lyon (kobiety)
Ponad(+2.5)1.50
10 j.
#25# ⛔
Drużyna 2. powyżej 2.5 goli @2.30
10 j.
#26# ⛔
Połowa Czasu/Pełny Czas
Lyon Women | Lyon Women @1.75
10 j.

wszystkie typy ze sportingbet.
oglądałem tylko pierwsze 30 minut i już wtedy wiedziałem, że dałem ciała, niemki co robimy w defensywie to szacun (nie wiem co się działo w drugiej połowie, ale w pierwszej to niemki bardzo mądrze i kontrowały też groźnie)

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#33# ⛔ 2 typy weszły, ale to są uroki AKO, wszystko albo nic ⛔
Afturelding Women v Breidablik Women
Over +2,5
@ 1.222
+
HK/Vikingur Women v FH Hafnarfjordur Women
Over +2.5
@ 1.285
+
Valur Women v Stjarnan Women
Over +2.5
1.333
Sportingbet (wszystkie typy z Islandia liga kobiet)
10 j.
2,095

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#37# ✅
Tanjong Pagar United v Boeung Ket (puchar singapur 13.30)
typ: 1
@ 1,45
sportingbet
#38# ✅
Tanjong Pagar United v Boeung Ket (puchar singapur 13.30)
typ: over 3,5
@ 2,1
sportingbet

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#43# ⛔ no i jednak po ciężkiej walce za dużo oddawała prezentów i te skróty włoszki... ogólnie szczęscia miała sporo, bo tyle ile piłek grała o taśmę albo na linie Errani to cały turniej można byłoby rozdzielić (przesadziłęm troche :p ) ale ogólnie szoda Iśki
A. Radwańska v S. Errani
typ: 1
kurs: @1,512
sportingbet
tak patriotycznie, ale ona chyba w tym roku się na to nastawiała, więc czemu nie

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#44# ✅
Everton kobiety v Liverpool (kobiety)
Ponad(+2.5)1.65
+
LdB FC Malmö (kobiety) v Koppabergs/Goteborg (kobiety)
Ponad(+2.5)1.50
=2.43
sportingbet.
***SPÓŹNIŁEM SIĘ, miałem dać jeszcze na nogę w egipcie, na zwycięstwo el daklyeh po 2,65 ale pozdejmowali z oferty, kto złamie można grać, może na live odblokują...***mecz jednak zdjęli z oferty bo został przełożony z tego co się zorientowałęm...

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
***rachunek sumienia***
zagranych kuponów: 46
Kupony trafione: 22
średni kurs: 1,705
zysk/strata -30

początek zawaliłem, temat będzie jednak kontynuowany, cały czas stawka 10 j. miejmy nadzieję, że odrobi się ta strata.
###mam również nadzieję, że temat przyczyni się komuś, bo ja tutaj podaję tylko swoje propozycję, ale dzięki innym użytkownikom forum jestem na plus ostatnimi czasy###

Do góry Bottom