>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wydanie drugie- POPRAWIONE

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#25,9# ⛔ 2-1 ⛔
Hoffenheim - Moenchengladbach
under 2,5
@ 2,2
bah
Wieśniacy u siebie grają ostrożnie, skupiają się głównie na tym by nie stracić a na tym by strzelić stawiają na drugi plan.
wczoraj dobry dzień, ale nie miałem czasu wstawić to co zagrałem. oby dzisaij było podobnie

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#28,9# ⛔ 1-1 i 3-1 ⛔ Tak, jak pisałem, miałobyć BTS, musze wpłacić na inne konto kase, to by było ✅
PSG-Monaco /1-1/
over 2,5
+
Sevilla- Valencia /3-1/
over 2,5
= 2,89
bah
miałem dać w tych meczach BTS, ale na chwile obecną gram tylko na bah a oni tego w ofercie nie mają, myślę jednak, że overy w tych meczach też raczej wpadną
#29,9#
Milan- Napoli
drużyna 1 wygra, w meczu over 2,5
@ 3,65
bah

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
PODSUMOWANIE WRZESIEŃ.
ZAGRANE TYPY: 34
WYGRANE: 14
PRZEGRANE: 20
ŚREDNI KURS: 2,4
YIELD: -16
Początek miesiąca dobry, potem coś pękło i już nawet nie miałem ochoty wyciągania tego miesiąca by się nie pogrążyć.
Zmieniam od października trochę strategię, będę podawał max 2 typy dziennie wg mnie te, które przyniosą potencjalny zysk i podaruję sobie jakieś typy grane na widzi mi się (a takie niestety się też zdarzały)
no i czas postawić sobie cel: yield na plusie

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#1,10# ✅ 1-2 (1-0)
Porto- Atletico Madryt
DNB 2
@ 1,9
miałem dać opis do TD ale odpuściłem, tam na temat tego meczu jest dużo napisane i większość pisze o bramkach i wyrównanym spotkaniu (z lekką przewagą jednak na gości). Ja też daje na gości ze zwrotem w przypadku remisu. argument prosty, hiszpańsaka liga jest dużo mocniejsza od portugalskiej, a spotykają się najlepsze na tę chwile zespoły (Atletico ma tyle samo punktów co Barca, ulegają tylko bilansem bramek) tych lig. Mimo wszystko, że liczę na zwycięstwo gośvi gram asekuracyjnie.

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#2,10# ✅ 6-0 ✅
Manchester City u19- Bayern Monachium u19
over 2,5
@ 1,57
bet365
godz. 16.00
Jest to młodzieżowa edycja LM. Są to zawodnicy, którzy chcą grać w drużynie seniorskiej i każdy za wszelką cenę chcę się pokazać w tego typu rozgrywkach. Jednak w młodzieżowej piłce często zdarzają się błędy i to po nich często wpadają bramki. W pierwszej kolejce MC pokonało Plzno 4-1 a Bayern przegrał 0-2. Faworytem jest MC, ale jednak pewniejszym typem jak dla mnie jest over 2,5.
Wstawie jeszcze coś później na LM seniorów

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#3,10# ZWROT
Manchester city- Bayern
strzeli gola w meczu M. Mandzukić
@ 2,2
bet365
Młodzi dostali niezłe lanie, ale mam nadzieję, że seniorzy pomszczą. Lanie dostali na własne życznie bo na 6 bramek to 4 zwiny bawarczyków.
Teraz coś o tym typie, Bayern będzie kontrował, bo gospodarze ofensywnie nastawieni na takie się narażą a Robben i Ribery mu w tym pomogą, Mandzi czuję się dobrze w grze w powietrzu i węsze gola z główki ale jak będzie to zobaczymy

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#4,10# ✅ 0-3 ✅ gładko. mam jednak sobie do zarzucenia jedno, a mianowicie chciałem pograć handi.
APOEL-Eintracht
2
@ 1,85
#5,10# ⛔ 1-2 ⛔ a pierwsza połowa tak ładnie wyglądała...
Bordeaux- M. Tel Aviv
under 2,5
@1,6
2x bet365
pograłem więcej, ale te mecze wyglądają na takie, które powinny dać ✅
cypryjsko- niemiecki pojedynek. Eintracht z meczu na mecz coraz lepiej pogrywa i radzi sobie w jednej z najlepszych lig świata. APOEL nie wiem czy byłby w stanie grać tyle ciężkich meczy + europejskie puchary. A w swojej rodzimej lidze też nie radzą sobie dobrze, poza tym po rozegraniu 4 spotkań nie można mówić o rytmie meczowym, którego nie brakuje niemcom. Spodziewam się dobrego występu Barnetty, który mam nadzieje mądrze będzie rozgrywał i pewnie coś zaasystuje.
Bordeaux słabo radzi sobie w lidze, są tuż nad kreską po praktycznie 1/4 sezonu. Więc podejrzewam że skupią się na Leuge 1 a LE sobie odpuszczą, mecze te traktować będą lżej, nie za wszelką cenę. Izraelczycy jakąś potęgą nie są i też skupią się na bronieniu własnej bramki bo jak by nie było francuzi strzelać potrafią. Izraelczycy skupią się na obronie a francuzi strzelać też za wszelką cenę nie będą. mecz podejrzewam będzie nudny przez duże N i utknie na środku boiska.

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#6,10# ✅ 0-1 ✅ skomentuję tak: ufffffffffff!!! masakryczny mecz,na następny pojedynek Zawiszy u siebie ze średniakiem under 2,5 w ciemno!
Zawisza- korona
Czyste konto Zawisza- NIE
@1,53
bet365
Zaczynamy weekend z rodzinną ligą. KOrona niby słaba, ale z meczu na mecz coś zaczyna pogrywać, remis z Lechią 2-2 (niby bramki po karnych ale pokazali kawałek dobrego futbolu). Co prawda ostatnie miejsce, ale nie wydaje mi się by zabawili tam na bardzo długo. Co prawda lubią bramki tracić ale jak chcą to potrafią (dobrze bronili się w Gdańsku w drugiej połowie). Zawisza natomiast beniaminek i też pokazują, że mają potencjał, myślałem nawet o BTS (takowy pewnie będzie) ale pewniejsza dzisiaj jak dla mnie jest gol dla Korony. Zawisza w 10 potkaniach straciła 14 bramek (tylko Zagłębie i Cracovia nie strzeliło im gola). Korona jest na takim etapie, że musi ale jak pisałem wcześniej potencjał mają więc potrafią. Powinno być dobrze
P.S. w oczekiwaniu na mecz w Bydgoszczy będę myślał nad drugim typem

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#7,10# ⛔ 1-1 ⛔
hannover- Hertha
1
@ 2,25
bet365
Zacznę od gości, beniaminek, ale radzi sobie dobrze i jak tak dalej pójdzie to europa stoi otworem, ale dzisiaj grają nie z byle kim bo Hannover jest piłkarsko i personalnie wg mnie lepszy. To że mają miejsca sąsiadujące w tabeli po tej ilości spotkań to zasługa terminarza, bo nad tą dwójką znajdują się aptekarze, bawarczycy i &quot;polonia&quot;. Drużyna z Berlina w lidze nie grała z żadną z tych ekip, a gospodarzom pozostała tylko jesienią potyczka z Borussią. w Pucharze Hannover odpadł z Bayernem i skupią się teraz już tylko na lidze. Jak pisałem ułożenie terminarza to sprawiło, bo Hertha to drużyna dobra, ale środek tabeli im wróżę, natomiast Hannover to ekipa, która ma aspiracje co roku, ale zawsze coś nie wychodzi. Jednak dzisaij Herthe powinni ograć

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#8,10# ⛔ 2-0 ⛔ no szkoda, bo spodziewałem się bramki ze strony gości szybciej niż ze strony gospodarzy
Dresden- Aalen
BTS
@ 1,72
bet365
Drużyna gospodarzy musi zacząć piąć się w górę tabeli, do tego potrzebne są punkty, by były punkty najlepiej strzelić kilka bramek, a gdzie te zdobywać jak nie u siebie? Drużyna Aalen wie o co chodzi w zdobywaniu goli bo mają ich w tym sezonie znacznoie więcej niż gospodarze. Dzisiaj też powinni coś strzelić wyprowadzajać jakąś szybką kontrę. mecz jak dla mnie oscyluje w granicach remisu, ale bramki obejrzymy i miejmy nadzieję, że z dwóch stron.
Powodzenia

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
#11.10#
Vasco da Gama- Goias
BTS
@ 1,57
sportingbet
Typ czysto statystyczny. Goście w ostatnich 5 spotkaniach 5x BTS i 4x ocer 2,5. gospodarze natomiast 3x BTS i 2x over 2,5. Wyjazdowe spotkania Goias to praktycznie za każdym razem bramki z obu stron i to ich wynikami głównie się kieruje- lubią strzelać, ale sporo też tracą, oby tej nocy było tak samo.
Powodzenia.

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
jak mnie tu dawno nie było, ale kurze już pościerane więc typujemy:
#12.10# ⛔ 0-2 ⛔
Nazran vs FK Roztow (puchar rosja, godz.11.00)
typ: over 2,5
kurs: 1,66
bet365
Nazraz już raczej się nie wyciągnie z pierwszej dywizji więc chociaż w pucharach będą próbowali coś ugrać, Roztow natomiast ma 9 pkt przewagi do strefy spadkowej, ale to jeszcze o niczym nie świadczy, podejrzewam, że dzisiaj wyjdą trochę innym składem niż przeważnie grają w Premier liga. takie gry sprzyjają overom, tym bardziej, że podejrzewam o agresywną postawę gospodarzy. POWODZENIA

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
w paźdfzierniku odpuściłem publikacje typów na forum, lecz w listopadzie chcę temat prowadzić systematycznie, zobaczymy co z tego wyjdzie.
#1.11#
Wawrinka vs Djokovic
1 set over 9,5 gemów
@1,75
Miałem w tym turnieu na zwycięstwo Herberta, ale na żywo troche pograłem i zarobiłem, pierwszy set 6-7, z Isnerem też 7-6 w pierwszym secie,turniej widać lżej traktowany i nie łamią się za często,tu też liczę na utrzymywanie swojego podania przez obydwu.

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Znowu miesiąc zaczęty minusem, ale na spokojnie, na dzisiaj gramy tripa:
#2,11#
Monaco- Eviant
1
+
Hannover- Braunschweag
under 3,5
+
Ossasuna- Almeria