>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie 2025

Na kogo oddasz głos w 2 turze wyborów prezydenckich?

• 1. Trzaskowski Rafał

Głosy: 43 28,7%
  • 2. Nawrocki Karol

Głosy: 90 60,0%
  • 3. Nie idę głosować

Głosy: 17 11,3%

• Wszyscy głosujący
    150
  • Ta ankieta zostanie zamknięta: .
G 20,2K

gabry5

Użytkownik
Taki sondaz ktory moze byc najblizej prawdy. Proba 15k a nie jak wiekszosc 1k. Jest to sondaz uliczny w mixie miasto i wies przynajmniej tak pisali na fb. Jeszcze nie wszystko zliczone ale sukcesywnie dodaja glosy.

Sonda uliczna jest ciekawa, ale zawsze robi błąd w granicach 10-12% po zsumowaniu. Zaniża PiS-owi, a zawyża Lewicy.

G 20,2K

gabry5

Użytkownik
Pisałem rano, że jestem zdumiony dlaczego ten atak poszedł na Nawrockiego przed pierwszą, a nie przed drugą turą. No i dostałem od Kaczyńskiego odpowiedź:
Można się śmiać, że to stetryczały kaczor, ale to jest jedyne sensowne wytłumaczenie. Akcja ratunkowa.
Zdaje mi się, że chodziło Jarkowi o sondaż Atlasintela. Sondażowni z Ameryki, ale południowej, bo Brazylii, który trafnie wytypował zwycięstwo Trumpa w Stanach Zjednoczonych. Badanie to zostało przeprowadzone na dużej próbie, bo 5 tys. głosów. Tylko jest z nim problem, bo było to badanie przeprowadzone internetowo, gdzie podobno można było głosować parę razy zmieniając VPN.
1746885167988.png

RBR1one 682,4K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Zdaje mi się, że chodziło Jarkowi o sondaż Atlasintela. Sondażowni z Ameryki, ale południowej, bo Brazylii, który trafnie wytypował zwycięstwo Trumpa w Stanach Zjednoczonych. Badanie to zostało przeprowadzone na dużej próbie, bo 5 tys. głosów. Tylko jest z nim problem, bo było to badanie przeprowadzone internetowo, gdzie podobno można było głosować parę razy zmieniając VPN.
Pokaż załącznik 53344
Wszystkie internetowe sondaze mozna sobie w dupe wsadzic a juz ten ktory podajesz to najbardziej bo ludzie pisali, ze kilka razy glosowali tak jak mowisz.

B 113,8K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Panowie co sądzicie o zakładzie pan Maciak najmniej głosów ze wszystkich kandydatów? 1.85 STS.

Otrzymane punkty reputacji: +50
A 10,5K

andon

Użytkownik
Pokaż załącznik 53344
Wątpię, że mu chodziło o jakiś gównosondaż. Oni tam mają swoje prywatne, partyjne, dokładniejsze, a nie to co się dla plebsu upublicznia. Swoją drogą, ta decyzja o tym, że Trzaskowski zdecydował się na wywiad ze Stanowskim to też wskazówka, że tam nie ma żadnej wielkiej przewagi jak niektórzy tu wieszczą. Jakby Trzask był pewniak to zlałby Stanowskiego ciepłym moczem.

Panowie co sądzicie o zakładzie pan Maciak najmniej głosów ze wszystkich kandydatów? 1.85 STS.
Jak mam do wyboru Maciak po 1.85 i Woch po 2.45 to biorę Wocha, bo to są równoważne kandydatury.

RBR1one 682,4K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Ja bym nie gral bo moze mniej miec Woch. Maciak gnojony przez media, niewpuszczony na debate, chamsko potraktowany przez Stanowskiego. Moze dostac wiecej glosow ze wzgledu na bycie ofiara.

maciekjogurt 2,7K

maciekjogurt

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Nie zagrałbym tego nawet po kursie 2.5+. To jest najbardziej loteryjny typ z całej oferty na wybory. Jeszcze ładowanie się w to po 1.85 z podatkiem to już w ogóle nie ma sensu. Różnica między nim, a Wochem, to będą setki jak nie dziesiątki głosów. Też uważam, że akcją ze Stanem Maciak zyskał parę głosów, widziałem sporo komentarzy w stylu "Brawo Stanowski, tym sposobem Maciak ma mój głos". Na Stana wylał się srogi hejt po tej akcji i ludzie na złość mu mogą dać na Maciaka, jeśli nie mają swojego kandydata i idą na wybory dla jaj. Pamiętajmy, że znajdą się w Polsce i tacy, co podobnie jak Maciak pochwalą Putina za strategiczne działania i prowadzenie wielkiego imperium + osoby nienawidzące Ukraińców, a tych od rozpoczęcia wojny przybyło w Polsce wyraźnie. Do tego Maciak ma jakąś tam garstkę fanów z tego kanału co prowadził, gdzie jakby nie patrzeć te 70k subów zrobił. No i sam fakt, że Maciak wokół siebie narobił dużo większego szumu. Nie mam pojęcia kto może oddać głos na Wocha, totalnie nijaki kandydat bez najmniejszych szans na wynik przekraczający 1%, poza jego otoczeniem i rodziną to będzie kilkaset osób.

Jeśli już musiałbym to grać to bez wątpienia najniższy wynik na wyborach - Woch @2.45 (Betclic). Ale tak jak wyżej wspominałem typ jest loteryjny, osobiście odpuściłbym.

dx2 317,6K

dx2

Użytkownik
Wedlug mnie to ten typ z Wochem byl fajny do ... wczoraj. Woch tyle sympatii zdobyl po wczorajszej debacie i akcja z ksiazka kucharska w kierunku Holowni, ze moze tylko zyskac. Do tej pory byl najbardziej bezbarwnym kandydatem, a wczoraj zablysnal.

Maciaka tam malo kto darzy sympatia z wiadomej przyczyny, a wczoraj nawet go do debaty nie zaprosili, wiec troche zapomniany chyba bedzie. No ale powodzenia.

Ostatnia edycja:
vsky 104,6K

vsky

Użytkownik
Nikogo nie obchodzi ani Woch ani Maciak, bo to dwa nołnejmy o żenujących poglądach. Żaden z nich nie dostanie nawet 1%, więc po co się nimi zajmować w ogóle.

dx2 317,6K

dx2

Użytkownik
+1
Nikogo nie obchodzi ani Woch ani Maciak, bo to dwa nołnejmy o żenujących poglądach. Żaden z nich nie dostanie nawet 1%, więc po co się nimi zajmować w ogóle.
Obstawiajac niszowy sport tez malo kogo to interesuje, ale w niczym to nei przeszkadza by zagrac i wygrac. :unsure:

Otrzymane punkty reputacji: +211
Siurkacz 8,4K

Siurkacz

Użytkownik
Spodobał mi się zakład na jutrzejszą debatę, kurs 1.9 że nawrocki w chociaż jednej wypowiedzi nie wymieni donalda tuska, wydaje mi się że w tak krótkim czasie w chociaż jednej wypowiedzi zapomni o nim.

Otrzymane punkty reputacji: +170
A 47K

ar0nek

Użytkownik
Spodobał mi się zakład na jutrzejszą debatę, kurs 1.9 że nawrocki w chociaż jednej wypowiedzi nie wymieni donalda tuska, wydaje mi się że w tak krótkim czasie w chociaż jednej wypowiedzi zapomni o nim.
Gdzie takie cos oferują?
W sts sobie pobralem takie zaklad
Screenshot_20250511-141505_STS.jpg

Otrzymane punkty reputacji: +62
Siurkacz 8,4K

Siurkacz

Użytkownik
+1
Nie wiem jakie są zasady tej debaty ale bet i tak wydaje się być dość pewny. Jeszcze myślę o tym że Braun nie powie 3 razy eurokołchoz. Ostatnimi czasy mówił dużo razy eurokomuna i aktualnie chyba tego słowa używa częściej.
Jak się komuś chce to może zrobić analizę ile razy użył tego słowa w poprzednich debatach🤣
Karol Nawrocki, Sławomir Mentzen i Grzegorz Braun: każdy z nich wypowie słowa: "zielony ład" przynajmniej 4 razy- to też mega dziwny bet, jak dobrze rozumiem każdy z nich musi 4 razy powiedzieć to słowo z osobna tak? To niemożliwe. edit: dostałem potwierdzenie na chacie że każdy z osobna musi powiedzieć 4 razy, tak wiec jest to najwiekszy pewniak z tego wszystkiego bo to nie możliwe żeby każdy z nich 4 razy użył tego słowa. Mentzen używa je najczęściej i myśle że z 3 razy max powie a reszta po 1-2 max. Pamiętajmy też że Grzegorz Braun włada dużą liczbą słów i rzadko powtarza te same a zastępuje je innymi

Ostatnia edycja:
jerzywalec 5,7K

jerzywalec

Użytkownik
Limit 200 zł i oczekuje na akceptację
Nie wiem jakie są zasady tej debaty ale bet i tak wydaje się być dość pewny. Jeszcze myślę o tym że Braun nie powie 3 razy eurokołchoz. Ostatnimi czasy mówił dużo razy eurokomuna i aktualnie chyba tego słowa używa częściej.
Jak się komuś chce to może zrobić analizę ile razy użył tego słowa w poprzednich debatach🤣
Karol Nawrocki, Sławomir Mentzen i Grzegorz Braun: każdy z nich wypowie słowa: "zielony ład" przynajmniej 4 razy- to też mega dziwny bet, jak dobrze rozumiem każdy z nich musi 4 razy powiedzieć to słowo z osobna tak? To niemożliwe. edit: dostałem potwierdzenie na chacie że każdy z osobna musi powiedzieć 4 razy, tak wiec jest to najwiekszy pewniak z tego wszystkiego bo to nie możliwe żeby każdy z nich 4 razy użył tego słowa. Mentzen używa je najczęściej i myśle że z 3 razy max powie a reszta po 1-2 max. Pamiętajmy też że Grzegorz Braun włada dużą liczbą słów i rzadko powtarza te same a zastępuje je innymi
Na zielony ład przyjęli tylko 100 zł 😆

✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +565
berh 9,1K

berh

Użytkownik
Hej, w razie jakby kogoś to interesowało, to na betclic nie widziałem póki co żadnych limitów, na razie 1250 spokojnie mi zaakceptowali na handi wyborczy. Przy okazji powiedzcie, co o tym myślicie (Trzask - Braun+29.5 2 @1.82 bez podatku). Moim zdaniem dobry bet... Uprzedzając jakieś komentarze polityczne, nie bawię się w żadne głosowania na ludków z telewizorka, po prostu patrzę na nastroje społeczne wśród różnorakich znajomych.

1747055805035.png

Otrzymane punkty reputacji: +798
inkub1986 718,4K

inkub1986

Użytkownik
Trzaskowski jest z partii, z której pochodzi obecny Premier RP, a to już się samo broni, ponieważ ułatwiłby rządy Tuskowi. Nawrocki jest reprezentantem teoretycznie partii rządzącej, bowiem mają najwięcej mandatów w Sejmie. Mimo to przez wpadki publiczne jego kandydatura jest zagrożona. Zresztą od początku kandydat KO był faworyzowany i nic do tej pory się nie zmieniło. A to raczej oznacza, że już tak zostanie. Takie jednostki jak Hołownia, Braun czy Stanowski są tylko dodatkiem. Tak wynika z sondaży. Trzecie miejsce szybko objął Mentzen, coś jak Lepper, gdy jeszcze żył. Też zajął w wyborach trzecie miejsce, tylko że wtedy mało kto się tego spodziewał. Piramida wyborcza chyba jest dla wszystkich widoczna. Wątpię, żeby coś uległo zmianom, bo sondaże trwają już od dawna i mało co się rusza tam na szczycie zwłaszcza. OK. I do konkursu. Pozdrawiam! Sam oddałbym głos na Hołownię, bo ma pewne obycie jako Marszałek Sejmu, no ale nie idę głosować.

Do góry Bottom