kibic-zwierze
Użytkownik
Jako kibic Legii z Zylety głosowałem na PiS, jak się ma to do Twojej teorii?cytat z dnia 14 października 2019 11:52 przez pawelex
Co do PIS to cebula dała się po raz kolejny sprzedać za ich własne pieniądze
Jako kibic Legii z Zylety głosowałem na PiS, jak się ma to do Twojej teorii?cytat z dnia 14 października 2019 11:52 przez pawelex
I tak trzymać!!!cytat z dnia 14 października 2019 12:26 przez kibic-zwierze
Jako kibic Legii z Zylety głosowałem na PiS, jak się ma to do Twojej teorii?
Tylko ze ta cebula coś z tych pieniędzy ma a za rządów tych "lepszych" ???? miała, tylko Elita sie dobrze miała.cytat z dnia 14 października 2019 11:52 przez pawelex
Ja wiekszosc zdecydowana dochodu rozliczam za granica, wiec 500+ biore z Twoich podatkowcytat z dnia 14 października 2019 11:52 przez pawelex
Co ma? Sprawdź sobie wartosc tych pieniędzy. Odejmij inflację i wzrost cen. Ponad 30 nowych lub podwyższonych podatków. Nikt tej kasy nie wziął z nieba. Na podwyżki nauczycieli i lekarzy nie mieli ale na 13 i 14 emeryture znaleźlu. To zwykła korupcjacytat z dnia 14 października 2019 14:41 przez rekretyper
Tylko ze ta cebula coś z tych pieniędzy ma a za rządów tych "lepszych" ???? miała, tylko Elita sie dobrze miała.
cytat z dnia 13 października 2019 21:45 przez jerzywalec
Frekwencja wyniosła 61,74, także IPSOS prawie w punkt.Czy sondażowe wyniki frekwencji dużo odbiegają od tej oficjalnej ? Margines błędu 2% ? Pograłem over 59,5%
Ok jako jeden z nielicznych dobrze zagrałeś i gratuluję... ale inne typy i to w większości nie powchodziły, a jeszcze na poprzednie samorządowe, nie mówiąc wcześniej powchodziło prawie wszystko bo buki dały prezenty. Np. na samorządowe jak dobrze pamiętam to bukom zabrakło skali na frekwencję bo najwyższa linia była o 10% niższa niż realny wynik - i to jest VALUE przez duże V... Tu owszem były po niezłych kursach linie pow. 60% na frekwencję, zgadza się... ,ale mieściły się w skali co oznacza, że linie były dobrze ustawione... Gdyby nie pogoda mogło by być i z 57%... Pewnie we frekwencji te linie miały lekkie value, ale już w wyniku PO gdzie była linia po 1,84 na 27% - idealnie wycelowana... Linie na PiS przesadzone, ale wciąż wszystko w granicach błędu sondażowego... Jak się gra za 10zł czy za 100zł czy nawet za 1000zł to można oczywiście sobie pograć i ryzykować, ale rzeczywiście mocno za 10 czy 50 tyś to już trzeba mieć spory zapas co ostatnie wybory od 2012 (czyli od momentu kiedy gram i zarabiam (łem) na polityce) dawały...cytat z dnia 15 października 2019 11:41 przez przestrzalninjato przejzyj watek jeszcze raz ;p 10 procent roznicy przy 30 procentach poparcia i 2 procent roznicy przy 4,5 procent to gdzie jest wieksze value... to tak jakby bylo 20 procent roznicy przy 45 wystarczy przecinek przesunac. skala sie zmienia i tyle. dla mnie byly zle wystawione i to udowodnilem. dla kogos innego byly dobrze i tez to udowodnil.
pisalem ze stawiam na konfederacje powyzej 6 procent i za ile pisalem ze stawiam pis ponizej 43,5 i za ile pisalem tylko posty sobie edytowalem. tak to mozna sobie z 30 postow nabic a chyba nie o to chodzi. pisalem ze gram zimocha z glinskim i za ile. pisalem ze gram pis nie uzyska samodzielnej wiekszosci i za ile. i pisalem, ze nie gram typow po to zeby weszly jak ktos zapytal o konfederacje powyzej 4,2 tylko anomalie w kursach gram. wyjatkiem bylo sld powyzej 10,5 ktore bylo niedoszacowane oraz pis ponizej 48,5 ktory byl przeszacowany. to moje zdanie i moge sie mylic. milego dnia wszystkim zycze.
edit; zaznaczam ze dla mnie bylo value dla kogos innego moglo nie byc.